Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On si jenom objednal průzkum, to neznamená, že chce hry nebo filmy zakazovat :)
  • To už jsem nechtěl psát, aby vlákno bylo v normě :D
  • yuri337
    Obama je debiI. Zákazy nic nevyřeší, vrah si zbran vždy najde. Řešení je ozbrojit povinně učitelský personál na amerických školách. Učitelé musí mít možnost adekvátně zasáhnout hned a né čekat na fýzly a přitom nechat zabít sebe a ostatní děti.
    Navíc si to malý zmrdeček pěkně rozmyslí než vytáhne z báglu samopal, pokud bude vědět, že někdo z učitelů je také povinně ozbrojen. Dostal by totiž hned jednu mezi oči a byl by klid.
    Dokud ale na tohle tupci v americké vládě, reprezentovaní neschopným opičákem, nepřijdou bude se vraždit dál, zákazy-nezákazy. Akorát ztěžují slušným lidem přístup ke zbrani k ochraně sebe a okolí. Vrah si totiž zbraň najde vždy.
  • calwin
    no hej ale len z hľadiska že čo by to so mnou porobilo psychicky... je veľa ľudí ktorých taký zážitok zmenil (vraj) zaujímalo by ma aký to má následok na psychiku (osobne tú moju) ale aby by som na zabíjanie ľudí myslel takým spôsobom že by som si to skúsil v reále tak to zas nie :D... pre mňa je proste ten koho zastrelím v kompe len prázdna textúra, polygónový panák... program.
  • Labilní člověk bude ovlivněn i padajícím hovnem když se na něj vysere holub, normální člověk nezačne zabíjet lidi na potkání i kdyby se na něj vysralo xxx holubů a hrál celý život násilné počítačové hry jako já ;) (ne holubi na mě neserou) :)
  • ne ja myslel primo zabijeni
  • Ale jo, třeba hru 3D Sex Villa občas hraju i v reálu :D
    (doporučuju)
  • calwin
    hmm... nie až na myšlienku že budem ako v battlefielde na epickej záchrannej akcii a medzitým zhodím 5 mrakodrapov TNTčkom pričom sa ani len neobzriem... to by som si skúsil na živo ale pod podmienkou že to prežijem :D
  • nemužeš srovnavat ameriku s evropou tady je civilizace a v evrope nejsou na mape bíla mista ale v usa vyjdeš z vetšího mesta pak jedeš 300 km dzungli, pokud bys nemel zbran si nahranej
  • Tak ono je to logické, že jsou televize proti hrám. Protože hry jim berou potencionální diváky a tím pádem i zmenšují příjmy.
  • to neni jen o hrách ale o svete jako takovém, jen silní mají šanci prežít. slabší a deti ne. Začíná to ve škole tím že šikanujete spolužáky, pak dostanete lepší džob a máte lepší holky. Tak to proste je. Na druhou stranu nestalo se vám nekdy když jste hráli nejakou hru že jste pak meli chut si to vyskoušet v realu?
  • 16 lety kluk vi co dela, vi co znamena smrt. kdyby tohle delaly 10ti lete deti pak bych rekl jo, hry muzou mit nejaky dopad. ale 16ti lety mladik vi co dela. hra, nebo film ti nemaze mozek. bud si psychycky labilni a vis ze tata ma m16ku pod posteli, a nebo nejsy psychycky labilni. nic jineho na tom neni.
  • smejki
    To je samozřejmě celkem v pořádku. Jen doufám, že se nakonec nebude vycházet z jediného správného a ultimátního výzkum. Těch dosavadních je už nepočítaně a jejich závěry jsou v zájemném rozporu, takže máme šanci asi tak 50:50, že tenhle potenciální "we won't let it happen again" výzkum bude udělanej pořádně.
  • fizola
    "Nemali by kontrolvať predaj zbrani, ale predaj nabojov, keby naboj stal 1000 dolarov tak by si kazdy rozmyslel ci niekoho zastreli. Keby nasli mrtvolu tak aj policajti by vraveli: Tak ten si to isto zasluzil"

Chris Rock

A teraz važne, nasilie nespôsobujú iba hry (ako určite vzniká nejaký vplyv kedy násiné riešenie situácie sa stáva prijateľným, alebo menej neprijateľným) ale hlavne to že je prístup k zbraniam na toto násilie, to sa našťastie týka USA a nie velmi nás a ak je niekto psychopat tak je jedno ci to nastartuju hry, filmy, hudba alebo knihy, to je len vedlajsi spuštač
  • hry se hraji vsude, filmy se sleduji vsude, ale studenti masakruici spoluzaky jsou z 90 procent jen v zemich s relativne snadnym pristupem ke zbranim, rodice maj arsenal, ktery neni zabezpecen a pod.

ale jo urcite za to muzou hry :) :) :)
  • ucho
    a vyhledal jsi nějakou odbornou pomoc?
  • Grandhalf
    Ten by se měl zamyslet spíš nad účelovou dětskou reklamou ( třeba ) kdy programujou pomocí TV 5 letý holčičky aby se šminkovaly a nosily minisukně , to jim nevadí debilům ... *16*
    http://topdocumentaryfilms.com/consuming-kids/
  • No, trochu serióznější studie jistě nikomu neublíží. Pokud se prokáže, že tam nějaká vazba je, tak v první řadě bych řekl, že závažnější je ta TV, kde se celý odpoledne prostě střílí.. Na druhym místě bych řešil hračky, přijde mi prostě přinejmenšim podivný dát dítěti k narozkám AK-47, se kterou pak lítá po venku a střílí po kámoších, i když třeba jen fiktivně.

A co se týče her, tak to samozřejmě psychiku člověka ovlivnit může, vzpomínám si, jak jsem se hodiny bavil ustřelováním končetin v Soldier of Fortune a doslova mě fascinovalo, jak se zdi tapetují krví.. Nicméně, agresivní jedinec se asi může u střílečky vyventilovat a vypustit nějakou tu agresi, což může bejt pozitivní důsledek, není-liž tak? :)
  • MrSanta
    Mě "točí" jak se u těhle případů vždy napíše že ten ma*or hrál násilné počítačové hry. Videohry dneska hrají stovky milionů lidí. To už tam pomalu můžou psát, že jedl chleba. Ten poslední střelec měl vážné psychické problémy, navíc jeho matka asi taky nebyla úplně v pořádku. Ten čech co nedávno zabil matku či koho byl zase vyfetovanej pablb. Ale bez počítačových her by dozajista nic neprovedli *7*
    PS: Zajímalo by mě, kdy si "vážní" čeští žurnalisté uvědomí, že se jedná o videohry.
  • Zadny vyzkum neni treba, stacilo by aby se rodice zacali zajimat o to co ratolesti hraji a jake hry jim "k Jezisku" vlastne kupuji. Pak by se nestalo (nebo rozhodne mene) ze bych pri hrani MP pro "dospele" slychal pomatene vylevy dvanactiletych smradu.
    A za to ze sestnactilety kluk prijde do skoly s brokovnici by meli predne zavrit jeho tatu protoze by mel mit zbran ulozenou tak aby se k ni nedostal kazdy kdo zrovna jde kolem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit