Přejít na výpis diskuzí
Obří update No Man’s Sky přidává stavbu základen, přepravní lodě a nové herní módy
28.11.2016 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
To však ale stále nenapraví to že lhali svým fanouškům (nebo spíš zákazníkům), a slíbili to co do hry nepřidali při vydání kdy si hra koštovala neuvěřitelných 1500+. A ano, ne jenom že slíbili a neplnili, ale i LHALI, věděli jste například že planety z traileru byli naskriptované? Včetně všech věcí ve videu?
-
Je to fajn, otazka je, zda pridali vec, která po prvních pár hodin vždy zmizela "ZABAVA" .
-
NMS má obrovský potenciál. Nevyužitý.
A jsem hrozně rád, že autoři nedali hru k ledu a je vidět, že ji milují. Sice před vydáním říkali, že tam stavba bází nebude, že to má být cestování a objevování, očividně ale poslouchají hráče a snaží se je něčím novým zabavit, než dodělají další věci.
Ještě jsem na novém updatu nehrál, k tomu se dostanu až večer, ale trošku pochybuji, že toho tolik stihli za oněch 9 týdnů, podle mého toho měli (a mají) dost rozpracovaného, ale Sony tlačilo na vydání. A jestli se pletu, tak klobouk dolů za ten výkon.
Doufám, že tohle je opravdu základ pro budoucí masivní hru, která byla slibována a že nadejde den, kdy těch 60 € nebudu litovat, naopak budu ochotný dalších 60 dát *1* -
-
Maso, že se stále najdou tací kteří si dokážou představit do té hry narvat ještě jednou tolik.
No, vlastně mě to ani nepřekvapuje -
Ono asi nepujde ani tak o naslouchani hracu, ale o docela slusnej damage control po tom fiasku co predvedli..
-
-
Pro ty chytráky, co tady píší, že MP si vymyslela komunita a nikdy to někdo z týmu nepotvrdil.
Tady je rozhovor s Sean Murray 14 dní před vydáním hry. https://www.youtube.com/watch?v=ZqeN6hj4dZU
V 5:45 sám, bez toho aby mu někdo vkládal slova do úst říká, že tam MP bude.
Ale kdokoliv tuto hru hrál tak na první pohled vidí, že to co prezentuje v téhle šou je úplně něco jiného, než co skutečně vydali. -
-
Vzdycky kdyz tvrdili ze tam budou online funkce tak rikali ze sance ze nekoho potkas je presto naprosto minimalni. Takze jedna vec je ze tam pak zadna online funkce nebyla. Druha vec je jak najednou vsinchni nadavali ze nemuzou hrat s kamarady, coz nikdy jit ani nemelo. Proste nafouknuta bublina. Koupis hru kde ma nekoho ciziho potkat jen par hracu jako velmi ojedinelou udalost a pak nadavas ze nikoho nepotkavas. :-)
Stejne tak naprosta vetsina pripominek byla mimo. Asi jako ta katastrofa ze tam nebyly funkcni portaly. S nimy by to bylo zabavnejsi? -
-
Angry Joe ve svojí recenzi několikrát jasně prokázal lež tvůrců, tak nevimm co to tady zkoušíš. *15*
-
-
Při koukání na Angryho recenzi jsem si vzpomněl na Poláčka, jak ve Fight Clubu vehementně tvrdil, že tvůrci nikdy nelhali a že si to hráči sami vyfantazírovali. *15*
-
-
hlavně si u všech těch lživých videí zkontrolujte data... pak zjistíte, že se HG zase tolik neliší od všech ostatních vývojářů, kteří říkají třeba já nevim "bude to taktické survival RPG s hutným příběhem" a nakonec z toho vyleze division :-P výroky o multiplayeru v nms jsou vzhledem k délce vývoje hodně staré a v pozdějších videích murray i říká, že se na multiplayer nesoustředí, což pak ještě podtrhuje tweetama, kde vyloženě říká, že nms neni multiplayerová hra. Ano, mohli to říct výraznějc, ale kdo by čekal, že jsou lidi až takový telata, že to uplně vyignorujou a budou zafixovaní na rok až 2 roky stará videa, kde měli ještě vývojáři pocit, že to zvládnou.
prostě:
A: stihneš mi donést tu knihu?
B: jasně
A: proč jsi mi tu knihu nedonesl?
B: já to nestihl
A: LHÁŘI ZASRANEJ OMLÁTÍM TI HLAVU O PATNÍK DEBILE, ZASLOUŽÍŠ CHCÍPNOUT NA KLOKTÁNÍ KYSELINOU!!!!!! -
-
Ty výroky byly z videa chvíli před vydáním, takže smolík. Tohle už je fakt fraška pánové. *15*
-
-
-
-
Vzhledem k tomu, že planety (jejich názvy, místa) jsou sdílené mezi všemi hráči, tak už první nebo druhý den s trochou koordinace dorazili dva hráči na stejné místo, ve stejnou dobu - viděli stejné věci, jen sebe navzájem ne.
Tady prokázali, že výrok o tom, že ve hře můžete potkat jiné hráče, ale je to velmi nepravděpodobné, byl lživý.
Když ti řeknu, že ve hře Batman: Arkham City můžeš za učitých, VELMI NEPRAVDĚPODOBNÝCH, podmínek vidět prolétat Supermana a když na něj vystřelíš batarang, tak sletí dolů, ale ve skutečnosti to nebude pravda, tak to nevadí, protože jsem předem přece říkal, že je to velmi nepravděpodobné?
To pak můžou vývojáři slibovat prakticky u jakéhokoliv herního prvku, který prostě nestihnou dodělat *1* .. "my vám říkali, že je to nepravděpodobné" -
-
Vadi, ale velice, opravdu velice, malo. :-D
Je proste zasadni rozdil mezi tim kdyz nedas online treba do hry co je na nem postavena (jakoze by ho slibovali do World of Warcraft a pak to tam nebylo). A neco trosku jineho kdyz je to uplne vedlejsi prvek na kterem hra nestaci a kvuli kteremu to nekupujes.
Takze jo - pokud by slibili ze v Batmanovi muzu jako easter egg sestrelit supermana a nebylo by to tam, porad by to byla fakt luxusni a paradni hra. -
-
Nevím co to bereš, ale já chci taky !!!
-
-
-
-
tak to tvé video panáčku je cituji z ytb "Publikováno 3. 10. 2015" takže 14 dní před vydáním asi těžko ;-)
-
-
A zprovozní tenhle update i portály, které se x youtuberů snaží x desítek hodin zprovoznit? .... I přes to, že tuto dříve oznámenou fičuru vyhodili tvůrci ze hry. *1* *1*
-
Na tech záběrech je nastaven FOV tak na 20 ne? To vypadá jak když je to zazoomované tak 2X *7*
-
Ja moc nerozumim co na tom vetsina vidi a obdivuje. Jen ten MP na tom znel kdysi zajimave. Hadam ze starsi rocniky jako ja ocenili spis typ hry jako Independwnce war, Freespace, x-wing allliance. Spis propracovanou kampan nez nudny poletovani, tady stejne nic neprekona Elite.
-
-
Mne se to libi, je to hra o objevovani a hledaná krasnych scenerii, ma tí mimoradne zajámave vytvarne provedeni. Ted jsem zvedav na ten survival.
Chces propracovanou kampan (ja ne) a pak reknes, ze nejlepsi byla tezce genericke elite :-). -
Já jsem například hru koupil s tím, že budu objevovat vesmír, poletovat si jak chci a přežívat. Musím přiznat, že tak super pocit jsem už dlouho neměl. Vysvětlím. Zapnul jsem hru, vypl všechny tutoriály a seděl jsem na planetě s rozbitou lodí. Neměl jsem ani páru co mám dělat. Postupně jsem na všechno přicházel až jsem si opravil loď - super pocit, když člověk poprvé vzletí. Pak jsem se dostal do vesmíru a bylo to jako bych se opravdu dostal z planety a teď co dál? Nu tak jsem vyzkoušel warpový pohon a skočil o kousek dále. Najednou jsem viděl nouzový signál z planety atp ... Podle mě je to hra, kde si lidé musí vytvořit svůj vlastní příběh. Nakonec jsem si připadal jako sám ve vesmíru co se snaží přežít. Za mě to byl jedinečný úspěch v tomto ohledu a to ještě bez tohoto nového patche. Takže hádám, že své fanoušky si to jistě našlo. Jen je zapotřebí k tomu přistupovat jinak než ke všem ostatním hrám.
-
Vidim na tom to, ze me to prineslo asi 5 dnu fajn zabavy, coz bylo presne to, co jsem od toho cekal. To jiste neni zadny zazrak, na druhou stranu polovina AAA her dnes nezvlada ani zlomek toho. Kvuli zakladnam se k tomu ale vracet nebudu.
-
Mně to baví. Objevovat krásné planety, plout si vesmírem, něco budovat... ta hra nikdy neměla být onlinovka ani neměla mít super hluboký příběh (i když ta teorie za příběhem je velmi propracovaná, asi víc, než většina hráčů chápe). Je to jak srovnávat Mafii a GTA. Jde o stejný žánr, ale jsou to jiné hry. A NMS je také stejný žánr jako jiné vesmírné simulátory, ale hra je to jiná... a komu se nelíbí, ať si to nekupuje. Ale nechápu hejt lidí, co si vysnili věci, které tam nikdy být neměly, a teď brečí, popř. to ani pořádně nehráli /nebo vůbec/.
-
-
Souhlasím. NMS má neuvěritelně silný lore, skoro s Lovecraftovským duchem. To ale samozřejmě mnoho hráčů nezjistí, jelikož se svezla na vlně hejtu a poplivávání. Nikomu neberu právo kritizovat NMS, ale to, co se dělo a děje dosud, je doslova hon na autory. Lynčování a vysmívání se jde lidem velice dobře.
Já osobně vidím ten potenciál, který za NMS je. A velice oceňuji autory, že tvrdě makaj (navzdory hejtu a posměškům) a snaží se hru vylepšit dramatickým způsobem.
-
-
-
Já jsem spokojen. Koupil jsem hru ve slevě, za pár dní přišel tenhle obří update, který přesahuje leckteré placené DLC u konkurence, a hra je tisíckrát lepší. Verze 1.11 a předchozí jsou jako dvě odlišné hry. Ta předchozí vypadala jak nedodělaná beta. Teď už to vypadá jako áčkovej titul.
-
Kéž by v nějakým updatu prohloubili ovládání lodí za letu, protože v současné době to je tragický a mě to od tý hry úplně odráží...
-
Možná to není to co slibovali, ale za mě super. Ano bylo to repetitivní, ale tohle se mi líbí. Já jsem byl třeba ten typ člověka co se nehnal do středu galaxie za každou cenu. Nicméně spíš by mě zajímalo, zdali základnu uvidím na mapě. Nebo na to, že mám warpový pohon a skenování okolí a všeho možného i nemožného, tak nemám pak páru kde je ta základna kde jsem byl. Nu nic vyzkouším, ale aspoň krok k něčemu *1*
-
-
K základně si může vycraftit waypoint. navíc se na ní můžeš teleportovat z libovolné vesmírné stanice. ;)
-
-
Výborně! Tak super patch potom! Aspoň existují lidé co tu hru pořád nekritizují. Musím vyzkoušet až dojedu domů. Díky za info. *2*
-
-
mam malou otázečku můžu základnu stavět i v normal modu nebo jenom v tom stavitelském
-
-
Podle mě můžeš stavět kde chceš. Ve stavitelském módu neřešíš žádné suroviny a prostě stavíš a stavíš a stavíš. Já to včera zkoušel a je to fakt super. Udělal jsem si to podobně jako z filmu Marťan, ale brambory jsem nenašel :D Asi musím najmout někoho externího na výzkum. V normálním módu budeš muset shánět suroviny na stavění, ale také to jde :)
-
-
-
-