Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A na tom je špatného co? Určitě je mi tohle sympatičtější, než postup GPG kteří nezkoumali nic a nahodili celkem nezajímavý projekt na KS nebo postup Biowaru, kteří se nezajímali a utratili nehorázné peníze za TOR, který si zas tak dobře nevede, pokud vím.
  • Mno nevim ... me tyhle oznamovani neceho, co mozna nekdy nekde ... a pak z toho stejne bude prd... Spis mi to prijde tak, ze "pustime udicku a uvidime kolik lidi se chytne". Kdyz bude ohlas dostatecnej, zacne se zvazovat, ze se neco zmasti, kdyz ne ...
  • Chci něco jako kotor I, Kotor II od obsidianu mě moc nezaujal, dohral sem ho sice 3x :D ale Kotor I sem dohral asi 10x *14* jak sem si jendou někde četl Obsidian neni zrvona moc záruka kvality....
    p.s. Ať další KOROT III udělá BioWare
  • Walldstein
    buď a nebo na letošní E3...
  • Walldstein
    Mluv za sebe...Já chci KOTOR III..Jedi Knight mi stačí Jedi Academy nebo Outcast + modifikace...
  • Vrook
    Tak pokud za herní mechaniky považuješ v podstatě téměř všechno, kromě příběhu a atmosféry, tak máš pravdu. Což ale znamená, že jsou si ty hry právě dost podobný. Kór když na druhym dílu dělalo jiný studio (maximálně za nějakýho dozoru BW co se týče lore).
  • USER47
    Grafika a herní mechaniky jsou shodný, ale jinak se jedná o dost odlišný hry.
  • Kotor 1 a Kotor 2 sa od seba velmi lisia????????????? To snad nemyslis vazne. Ved okrem rozdielneho pribehu je v tych hrach do bodky vsetko rovnake. Ano pribeh je dost iny, ale inac je tam uplne rovnaka grafika, rovnaky styl konverzacie, rovnake zadavanie a plnenie uloh, rovnake zbieranie predmetov, rovnake levelovanie, rovnake light/dark side rozhodnutia vsetko fici do podrobna uplne rovnako a na rovnakych zakladoch......
  • kubi-wan
    Tady nejde o kontrolování chyb, ale o skutečnou námahu přelouskat tvůj text... kterej popravdě za tu námahu nestál...
  • hmm, ked pominiem to, ze s tvojim prispevkom nesuhlasim takmer v nicom (NWN2, KOTOR2, boli podla mna omnoho lepsie ako ich prve diely, nove Fallouty som nehral ale podla reakcii ludi tiez NV lepsi ako F3, Alpha Protocol bola vyborna hra, ktora za to skutocne stoji), tak ked uz povies A, treba povedat aj B - a to ze v danom studiu pracuju ludia, ktori nevytvorili len tie hry, ktore si popisal - pracuju tam ludia ktori vytvorili hry ako Planescape Torment, VtM: Bloodlines, Icewind Dale a v neposlednom rade RPG s najlepsim spracovanim DnD combat systemu ever - Greyhawk.
  • je chtel jsem vyjadrit svuj nazor nevedel jsem ze to tu je buzer plac kde se kontroluji chyby setrim cas :D a z pravopisem si hlavu nelamu jestli vas to urazi sorry ale prosel jsem od obsidianu hodne her Zlatej bioware
  • jj ale pravdive
  • kubi-wan
    A diskuze tou úžasnou profilovkou!
  • Magister_Peditum
    Nainstaluj si Jedi Outcast a ikonu na ploše přejmenuj na Jedi Knight 4. *15*
  • Stále se na něm pracuje. Tipuji, že bližší info se dostaví po oficiálním oznámení nových konzolí.
  • chcem JEDI KNIGHT 4!!!! hned OMG! *16* *16* *16*
  • Vrook
    Tak třetí KOTOR by vůbec nemusel souviset s příběhem předchozích dílů (Revan a Exile). Mohli by to zasadit třeba do období Darth Banea, nebo vymyslet úplně novej příběh z Old Republic. Ale je fakt, že by to v tom případě museli napsat hodně kvalitní, při nejlepšim ty stejný, scenáristi.
  • jj konec kotoru2 byl docela vysmech, tam chybely cele casti hry
  • Viktor_H
    Zkoukněte cutscény na youtubu, případně koukněte na wiki. To bude lepší, než když vám to tady budu vypisovat.
  • Ví někdo co se stalo s prjektem Star Wars 1313?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit