Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Vždyť oni další KotOR dělat nechtějí. Jen nějakou hru mezi ep. III a IV.
  • Zde budu souhlasit. Obsidian mám rád, ale na postu nejlepší hry všech dob u mě jednoznačně trůní Kotor I. Ať byla dvojka dobrá jak chtěla na jedničku po atmosféře a příběhové stránce neměla.

Uzavřít příběh KOTORu by proto měli v Bioware (a to i po té spoustě průserů co poslední dobou vyvádí). A to samozřejmně zcela mimo MMO žánr.

Jinak samozřejmně SW hru od obsidianu vítám. New Vegas v mnohém překonal Fallout 3.
  • Hmm pravda... Tam je taky docela dost slušně knih co? Včetně takových věcí jako, že Luke má manželku atd...
  • Black_Hand
    hmm, maximalne bych rad zakladal kult krei, jinak si tezko dokazu predstavit co bych delal. uvidime co vymysli, precijenom kdo ma delat pribeh kdyz ne obsidian.
  • Jak se popasovali s Revanem? To by mě doceal zajmalo...ale Old Republic hrát nebudu :/
  • Pethulla
    tady půjdu proti proudu. Od Obsidianu bych si dal pokračování čehokoliv KROMÉ KOTORu.
  • No jestli to někdy bude zadarmo tak si to možná odehraji kvůli tomu příběhu... Raven skončil tak, že letěl někam lovit ty prapředky Sithů ne ? :-)
  • Magister_Peditum
    Jinak SW od Obsidianu bych klidně bral. *3*
  • Take 2 hry by som uz asi nezniesol.. vid KOTOR MMO
  • Magister_Peditum
    Mě by hlavně zajímalo jak se teď popasují s tou připravovanou novou trilogií epizod VII - IX. *3*
  • TheGGG
    Souhlasím, taky jsem si vždycky říkal proč neudělat ze Star Wars barevnou patlaninu s postavičkami co budou mít obrovské hlavy a utrápené výrazy
  • len by som ta chcel opravit, ze *nastastie blizzard nedrzi znacku - fly away
  • TheGGG
    Konečně budu moci obohatit Fight club svými dotazy
  • Přesně tak. Já byl taky na Temný straně. Co to kecá? To jako on, ani lidi, co ho pluskovali, o tom neví? :D
  • Škoda že značku nedrží Blizzard, to by panečku bylo MMO nebo ARPG ala Diablo, jenže to jsou nesplnitelné sny :(
  • Viktor_H
    Řekl bych, že celkem dobře pokračují v tradici nastavené kotorem. Ale trochu mě štve, jak se popasovali s Revanem. I když určitě neřekl poslední slovo.
  • Viktor_H
    A je to tu dámy a pánové, impozantní GGG si založil profil. Hurá... *7*
  • TheGGG
    Děkuji
    Ale já nejsem žádný sobec *3*
    Podělil bych se s tebou
  • Hack and Slash bys zasloužil ty.
  • TheGGG
    Ještě že ty si taký velký hráč a né žádné děcko *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit