Přejít na výpis diskuzí
Obsidian by chtěli udělat nové RPGčko ze světa Star Wars
8.2.2013 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Vždyť oni další KotOR dělat nechtějí. Jen nějakou hru mezi ep. III a IV.
-
Zde budu souhlasit. Obsidian mám rád, ale na postu nejlepší hry všech dob u mě jednoznačně trůní Kotor I. Ať byla dvojka dobrá jak chtěla na jedničku po atmosféře a příběhové stránce neměla.
Uzavřít příběh KOTORu by proto měli v Bioware (a to i po té spoustě průserů co poslední dobou vyvádí). A to samozřejmně zcela mimo MMO žánr.
Jinak samozřejmně SW hru od obsidianu vítám. New Vegas v mnohém překonal Fallout 3. -
Hmm pravda... Tam je taky docela dost slušně knih co? Včetně takových věcí jako, že Luke má manželku atd...
-
hmm, maximalne bych rad zakladal kult krei, jinak si tezko dokazu predstavit co bych delal. uvidime co vymysli, precijenom kdo ma delat pribeh kdyz ne obsidian.
-
Jak se popasovali s Revanem? To by mě doceal zajmalo...ale Old Republic hrát nebudu :/
-
tady půjdu proti proudu. Od Obsidianu bych si dal pokračování čehokoliv KROMÉ KOTORu.
-
No jestli to někdy bude zadarmo tak si to možná odehraji kvůli tomu příběhu... Raven skončil tak, že letěl někam lovit ty prapředky Sithů ne ? :-)
-
Jinak SW od Obsidianu bych klidně bral. *3*
-
Take 2 hry by som uz asi nezniesol.. vid KOTOR MMO
-
Mě by hlavně zajímalo jak se teď popasují s tou připravovanou novou trilogií epizod VII - IX. *3*
-
Souhlasím, taky jsem si vždycky říkal proč neudělat ze Star Wars barevnou patlaninu s postavičkami co budou mít obrovské hlavy a utrápené výrazy
-
len by som ta chcel opravit, ze *nastastie blizzard nedrzi znacku - fly away
-
Konečně budu moci obohatit Fight club svými dotazy
-
Přesně tak. Já byl taky na Temný straně. Co to kecá? To jako on, ani lidi, co ho pluskovali, o tom neví? :D
-
Škoda že značku nedrží Blizzard, to by panečku bylo MMO nebo ARPG ala Diablo, jenže to jsou nesplnitelné sny :(
-
Řekl bych, že celkem dobře pokračují v tradici nastavené kotorem. Ale trochu mě štve, jak se popasovali s Revanem. I když určitě neřekl poslední slovo.
-
A je to tu dámy a pánové, impozantní GGG si založil profil. Hurá... *7*
-
Děkuji
Ale já nejsem žádný sobec *3*
Podělil bych se s tebou -
Hack and Slash bys zasloužil ty.
-
Ještě že ty si taký velký hráč a né žádné děcko *5*