Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No prave..
  • Udělat nějakou Hack and slash ze SW by rozhodně mohli. Něco na způsob SW Force Unleashed. to byla parádní řežba
  • Tak na nescetne mnozstvi bugu se dalo narazit u vsech her co Obsidian delal.
  • nekromant33
    koukam pan je znalec
  • Akoze nie? Chod na Sithsku akademiu po tom co zistis, ze SPOILER si Revan, tak je to celkom lahke.
  • Ja mam na to presne opacny nazor, prvy diel ta za rucicku drzal na light side. Doteraz si pamatam ako som bol na Sith Academy, chcel som aby moja postava presla na dark side ale pribeh mi to nedovolil.

Naproti tomu druhy diel dava moznosti za obe strany, kazde maju svoj pohlad na svet. Plus si doteraz myslim ze v ziadnej hre nebola viac prepracovana postava ako Kreia. Na rozhovory so nou si doteraz pamatam :)
  • DarthSomething
    Mně je 14(tudíž asi jsem děcko) a KOTOR 1 možná i jako nejlepší hru nebo minimálně s nejlepším příběhem.
  • Ten 3D serial je celkom v pohode ale lepsie su podla mna clone wars od Tartakovskeho.
  • Jo to se mi taky líbilo... Vlastně Kotory jsou svým způsobem bohatší jak herně tak i příběhově než původní Sága. *3* Teda nevím jak se tam teď promítl ten příběh toho MMORPG
  • Taky Kotor v UE4 .. mlask...
  • Obsidiani at radsi nic nedelaji , jejich jedina hra Alpha Protocol stal za starou backoru . Jedna z nejvic precenovanych hernich firem soucasnosti..pritom delali jen hry na zakazku a i ty nestaly za moc. I kdyz na naprosto vyhorele znacce star wars uz asi neni co zkazit..
  • Yes! Modlím se ať to vyjde. Teď ještě aby někdo dokopal ty bulíky v LucasArts, aby udělali SW:RC2 (SW:IC).
  • Viktor_H
    Na kotorech/toru se mi právě líbí, že má v rámci univerza jakoby vlastní podmnožinu, kde si jede svoje. Navíc v Bioware byli fajn, že v Toru vzali v potaz i Kotor2. Celý zasazení starý republiky je docela jednotný a soudržný.
  • Viktor_H
    Za HD remaky bych jim myl záchody. Furt doufám, že budou. Komunita se o něco pokouší, ale není to vončo.
  • Jooo tak to bude podobný jako když Bethesda prohlásí, že Fallout: BoS je mimo základní dějovou linii. No to jsem na to taky zvědavej. Zvlášť když ten Starkiller z Force unleashed bude podobného věku jako Luke.

Já teda SW univerzum moc neznám - vždy si jen z wiki stránek doplním info nějaký :-)
  • první Kotor byl přímo skvělý, druhý díl mě svým příběhem většinu času nudil, postavy byly nezajímavé nemastné neslané a nebýt toho, že jsem to hrál s Restore content modifikací od fanoušků, narazil bych na nesčetné množství bugů
  • Tak dva konce ty hry mívají, ale většinou je jeden canon a druhý non-canon. Docela bych i tipoval, že s tím budou počítat. I když vůbec netuším jak tam chtějí v preparovat další důležitý příběh.
  • Co se týče Clone wars, tak bych řekl, že se s přibývajícími díly dost zlepšují. Pro fanouška SW to určitě stojí za dokoukání.
  • Vrook
    Bral bych osobně radši další KOTORy, tzn. se zasazením ve stejný době; to univerzum je od těch filmů, jak do minulosti tak do budoucnosti, díky knížkám a komunitě tak propracovaný, že by se něco zajímavýho našlo. A samozřejmě aby to bylo po technický stránce kotorům minimálně podobný.
  • No SW hry mají mnohdy dva konce, ale například byla ta hra Force unleashed, ne? Nenarušuje to nějakou základní linii? Když se teď rozhodnou dělat zase hru mezi III a IV tak se počítá s tím, že Force unleashed proběhlo nebo se prostě jen vytvoří paralela? :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit