Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale zase kdyz se nad tim zamyslim a dam pric to sekani alpfa protokolu tak to nebyla spatna hra zase at se do nich nenavazim melo to dobry pribeh coz o kotoru 2 :( rict nemuzui
  • Škoda že značku nedrží Blizzard, to by panečku bylo MMO nebo ARPG ala Diablo, jenže to jsou nesplnitelné sny :(
    • TheGGG
      Souhlasím, taky jsem si vždycky říkal proč neudělat ze Star Wars barevnou patlaninu s postavičkami co budou mít obrovské hlavy a utrápené výrazy
      • Take 2 hry by som uz asi nezniesol.. vid KOTOR MMO
    • len by som ta chcel opravit, ze *nastastie blizzard nedrzi znacku - fly away
  • Mno nevim ... me tyhle oznamovani neceho, co mozna nekdy nekde ... a pak z toho stejne bude prd... Spis mi to prijde tak, ze "pustime udicku a uvidime kolik lidi se chytne". Kdyz bude ohlas dostatecnej, zacne se zvazovat, ze se neco zmasti, kdyz ne ...
    • A na tom je špatného co? Určitě je mi tohle sympatičtější, než postup GPG kteří nezkoumali nic a nahodili celkem nezajímavý projekt na KS nebo postup Biowaru, kteří se nezajímali a utratili nehorázné peníze za TOR, který si zas tak dobře nevede, pokud vím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit