Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, pokračování KotOR a Jedi Knight to je můj velkej sen. Teď, když Disney licencoval SW hry EA, tak je i dost pravděpodobné, že se jich dočkáme, protože potencionál vydělat peníze zrovna na těhle značkách tam určitě je. A jak je známo o to jde EA především.

Což mě přivádí k tomu, jestli s politikou EA nebude lepší ty herní klasiky radši nechat ležet.
    • Souhlasím jinak tady nudeme mít minimálně 1 SW hru ročně
  • Tak vzhledem k SWTOR je už dávno jasné, že tím protivníkem byl pro Revana Sith Emperor / Darth Vitiate, proti kterému Revan selhal a stal se jeho vězněm po tři staletí.
    • A krom toho část příběhu z KOTOR III je popsána v knize SWTOR: Revan.
  • Mimochodem v novem score je plna verze KOTOR II! A plus jeste Splinter Cell Double Agent a Silent Storm complete! A level ma jen trapná autíčka *1*
    • Nějak si zapomněl zmínit cenu. *5*
    • Ronox
      No vidíš Karle. Zázrak, že umíš číst. Děkuj rodičům.
      • miker17
        Spíš ať děkuje svojí učitelce. Protože konečně napsal jednu větu bez chyb. *5*
  • Žádná škoda. Já vím, spousta hráčů tehdy byla mnohem mladší, tak na to vzpomíná v dobrém *3*, ale KotoR 2 byl opravdu odpadek, zejména tedy v porovnání s BioWaří jedničkou. Jako ostatně většina "pokračování", které nedělali původní autoři, ale Obsidian "DejteToSemBeremeCokoliv" Entertainment.
    • Magister_Peditum
      Mělo to jen utnutý konec, jinak po příběhové stránce to bylo mnohem zajímavější než klasický děj SW v jedničce. Oba dva díly ale jinak jsou naprostá špička, co se týče SW her. Jednička je vymazlenější, působí kompaktnějším dojmem. Na dvojce se bohužel podepsal nedostatek času.
      • Jenom utnutý konec? Tak to jsme asi hráli jiné hry, tam bylo odkazů, teré se nenaplnily mnohem více, třeba ta část, kde postava mluví o tom jaký měla lightsaber - ano šlo si vyrobit poté přesně takový ale tohle byla jasná natážka na questový item, jinak by to tam nedali a taky jsem to dohrál několikrát za dark side i light side a nebyl tam JEDINÝ rozdíl v příběhu, akorát v tom kolik force stála ta která schopnost, jka byla ořezaná jaksviň a kdo to nevidí je slepý nebo to nehrál
        • Magister_Peditum
          A četl jsi dál můj příspěvek?
          • ano četl, ale jaksi nejde s "jen konec" na jeho začátku, to je jako bys napsal "vypustily jsme 40 - 50% herního obsahu z nedostatku času ale projevilo se to jen na finální animačce" takže je to polopravda, takže ano četl a dokážu porozumět psanému textu, nezapomeň mi dát mínus
    • Odpadek bych neříkal, pořád jsem se u ní skvěle bavil a už se nemůžu dočkat, až si to zahraju s Restoration modem :)
    • Vrook
      Jednička byla stoprocentně lepší, ale tvůj přístup mi příjde extrémní. Já se dobře bavil i u dvojky a považovat sequel, kterej nedosahuje kvalit předchozího dílu, za odpadek a ještě to umocnit důvodem, že to dělalo jiný studio, je stupidita.
      • Proč stupidita? Pokud někdo něco vymyslí, pokračování dělá někdo jiný a je horší, dává smysl z toho vinit právě to, že ho nedělal původní autor. Hry (knihy, filmy...) nejsou ponožky, kde se může výroba přesunout z Třebíče do Humpolce a je to nakonec úplně jedno. Hra je autorské dílo, a pokud autora prohodíš, nemůžeš se divit...
        • Vrook
          A kde bereš tu jistotu, že by BW udělal KotOR 2, kdyby ho neudělali Obsidiani? Protože na tom stojí tvoje argumentace. BW měli v tý době rozdělaný jiný projekty, tušim že Jade Empire a když povolili Obsidianu udělat sequel a ještě jim poskytli výpomoc, mimo technický pomoci, taky pomoc s příběhem a zasazením do kontextu univerza, tak pochybuju, že měli v plánu udělat sequel k tak úspěšný hře sami.. Což znamená, že by s největší pravděpodobností sequel nevznikl bez prohození autora, a The Sith Lords je rozhodně lepší, než kdyby žádnej sequel nebyl - a kdybys přece jen tvrdil, že neni, tak máš furt možnost se před tim uzavřít a nikdy to nehrát.
          Prostě tohle je o vkusu a automaticky předpokládat a vnucovat neúspěšnost jakýhokoliv sequelu uměleckýho/kulturního/zábavního díla, kvůli tomu, že byl prohozen autor, je nesmysl všech nesmyslů a je mnoho příkladů, který to dokazujou.. namátkou vezmu Aliens, kde spousta lidí považuje druhej díl od Camerona za nejlepší ze série, sakra vždyť i ty knižní a herní Star Wars a všechno co je mimo původní a novou filmovou trilogii má jiný autory a kvanta fanoušků se ti shodnou na tom, že je to výborný...
          Takže ač se tobě nemuselo The Sith Lords líbit, tak tu svojí - ano - stupidní teorii negeneralizuj a nešiř, prosimtě..
          • Když pominu, že reaguješ ve skutečnosti na něco, co jsem vlastně vůbec nenapsal, neboť jsem nehaněl (alespoň v původním postu) "cizí pokračování" obecně, ale "cizí pokračování od Obsidianu", což je kromě (podle mne naprosto zprzněného) Kotoru 2 i "dostatečně zprzněné" Neverwinter Nights 2 a "totálně zmršené" Dungeon Siege 3, i tak mi dává naprosto rozumný smysl mít se na pozoru před "pokračováními" od jiných lidí, jde-li o tvůrčí dílo. Takže bych to rozhodně nenazýval "stupidní teorií" a už vůbec se neoháněl tím, že "někomu se to třeba líbí". Jasně, BioWare by asi dvojku neudělal, super. Jak by ses tvářil, kdyby teď ukrajinské studio "Ťóťa a Něva" oznámilo, že nějak záhadně a pod rukou získali licenci a chystají dalších osm dílů? A že mají rozpočet pět tisíc dolarů na každý, bude to teda na iPhone, kreslené (Něvou v MS Painu), nevejdou se jim tam RPG prvky, ale dostali autentický zvuk tasení světelného meče, takže to BUDOU Star Wars? Taky bys byl mnohem raději, než kdyby nezvniklo nic? Jasně, je to mírně extrémní příklad, ale Kotor 2 vidím jako zkažení značky také, byť třeba ne takhle strašné. Ne že by autorství BioWaru automaticky znamenalo kvalitu (hint: Dragon Age 2), přesto jsem vždycky na pozoru, když se dozvím, že se chystá pokračování něčeho, co mám rád, "ale teda bude to teda dělat jiný tým, což nevadí, oni tu hru prý chvíli hráli a mají super nápady" (konec tiskové zprávy). Obsidian je toho zářným příkladem.
    • AMEN *3*
    • Vidíš, a pro mě třeba dvojka nechává jedničku v prachu daleko za sebou.
    • Odpadek bych neřek. Nebylo to hotové a bylo to znásilněno, je otázka kdo na tom nesl více viny, zda Obsidian nebo Lucasové...
  • Taky bych si přál třetí díl nebo aspoň SW 1313 - mimochodem, jsem jediný, kdo miluje KOTORy, ale Mass Effect mi vůbec nesedl? Nebrat jako urážku, jen se ptám, jak na tom jste :)

Škoda, že bojový systém KOTOR nedali do SWTOR, či nepoužili systém Jedi Academy, klikaní na ikonky v baru není pro mě boj.
    • Tak tam jsou hlavně úplně jiné herní mechanismy i universum. Osobně se mi hodně líbily obě série; KotOR asi víc, nicméně to může dělat nostalgie :)

Jinak, je to už dávno, co jsem KotOR naposledy hrál, ale nebylo náhodou i tam klikání na ikonky v baru, přičemž místo plného baru sis musel vybírat ve třech konkrétních ikonkách skill/force/item? :D
      • Ano, kliká, akorát se mi to zdá o něco pohodlnější. protože stačilo, jak říkáš, vybrat si z baru, a ne používat milion tlačítek :), třeba u Jedi Academy to bylo mnohem lepší, stačilo používat myšku+ šipky. Duely se pak mohly protáhnout na deset minut... krásná nostalgie :)
  • Drakens
    Čtu si tenhle překlad znova a znova a mám pocit že je april...

1) Star Wars: Battlefront, bude přiblblé 3Déčko ..to má být náplast místo kvalitního RPG?

2)jméno Exile. je hlavní hrdiny ve dvojce ( vyhoštěný) a je to postava s jedničky..

Kontroloval někdo než to převzal s Eurogameru ten obsah?
  • Svatá prostoto, to je zase překlad...
    • Už pomalu klasika tady, pohrdání čtenáři... Nebo donátoři to mají napsáno lépe?
  • MickTheMage
    "Ve třetím díle pak měl hráč převzít otěže postavy jménem Exile..."

To znie akoby to mala byt nova postava - akoby autor novinky nevedel, ze je to hlavna postava druheho dielu :)
    • Black_Hand
      presne tak :). a jeji jmeno neni Exile, ale Meetra Surik.
      • A je to žena...:) Teda kanonicky...:)
        • Black_Hand
          jj. a Revan je chlap.
  • promitac
    1. navrhni super hru
    2. odmienuta dementnym managmentom
    3. vysporiadaj si prava s vlastnikom znacky
    4. založ kickstarter na super hru
    5. ???
    6. profit

alebo si to predtavujem moc jednoducho... *13*
    • Naivita nezná mezí...
    • ten 3ti bod je nerealny, pri znacke StarWars
  • Drakens
    :-( za tohle někoho nakopat do prd*** ...já Kotory měl hodně rád a pořád jsem doufal v trojku...teď když to čtu tak je mě s toho špatně. Jasně řeknete si je to jen blbá hra, ale nejde mě o tu hru jako o to že nějací páňáci dostali moc a řekli si tak ji budeme ukazovat a budeme dělat jak jsme důležití ...a přitom jen škodily a ještě se v tom vyžívali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit