Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Questování je docela sranda, nevyhneš se sice přines/odnes/zabij, ale je tam i spousta zajímavých věcí. Pokud zvládáš angličtinu, určitě pročítej questy, je vidět, že si na tom dali záležet, naopak "grindeři", kteří questy prolétli stylem "click click click", budou zklamaní, protože "je to to samé". Pokud ale např. sleduješ linku Chena Stormstouta, dýchá z toho příjemná asijská nálada (Chen mi hrozně připomněl Iroha (Zukův strýc) ze seriálu Avatar, pokud znáš). Poslední zóny zvážňují a je to zase válka a válka (a přines/zabij atd.), ale jako build-up k dungeonům a raidům je to zajímavá záležitost. Život na devadesátce je složitý, protože nebudeš vědět, co dřív. Pokud nespěcháš, uděláš si pár daily questů (každý level reputace u dané frakce přidá další), zajdeš pár dungenů, které mají konečně příjemnou délku (ani málo ani moc) a zajímavé prostředí a zabavíš se na pár desítek hodin. Pro lidi, kteří chtějí chodit raidy, je program mnohem přimočařejší, najít si epické předměty za reputaci, najít si profese, dělat poctivě dailyny a chodit dungeony, aby ses základně vybavil. Pokud jde o raidy, tak zatím se jede Mogu'shan Vaults a přestože obtížnost je různá (první boss 7 pullů, druhý asi 20, třetí 3 a čtvrtý 2, pátý bude oříšek, šestého jsem neviděl), tak fighty jsou zajímavé, jsou tu nové mechaniky a je třeba přemýšlet. Ve skrze jsou zábavnější, než celé DS dohromady. :)
    Edit: A Varian Wrynn je nový Thrall. Tentokrát je to on, kdo oroduje za mír a spojenectví (probudili se Mogu a pradávné zbraně proti nim, které získaly vlastní vůli), ale Garrosh tu válku ještě roztlačí (ačkoliv uvnitř Hordy samotné začíná být poměrně napětí, protože spousta ?lidí? s ním nesouhlasí).
  • Ono je to spatne z obou pohledu. Meli pravdu ze to bylo jednoduchy, ale resit to tim ze neco protahnu aby to trvalo dyl? To pak bude akorat otravny a ne vyzva.
    Ta odmena za pracovitost musi taky korespondovat s tim, kolik hodin jsem do toho nacpal. Jestli mam farmit 10 hodin repku na jeden entry lvl epic, kterej po prvnim progressnutym raidu stejne vymenim, tak na to tezce dlabu.
  • To je jednoduché. Druhý předpokládá jistou základní vzdělanost čtenáře, zatímco ten první nikoliv. Internetová diskuse. :)
  • Vegen
    A pak tu máme druhou stranu hráčů, kteří nadávali na jednoduchost získání reputací a absence odměny za pracovitost :D Vždy bude jedna polovina smutná :D
  • genki.sudo
    Ja nechápem ako je možné, že príspevok hore je 'oplusovaný', zatiaľ čo tento nie.. Však to je na 'jednu nôtu' !!! ;D
  • Panda je zcela jiste lepsi nez Cata
    1. 80% questu je prines, dones, zabij 10, 20, 30 ... toho tamtoho je to porad dokola totez. Netradicni a zabavne Q aby clovek napocital na prstech jedne ruky.

2. A na 90 ten tupej grind v podobe Daily Questu a farmeni reputace to je nefalsovany hnus, tohle soudruzi z Blizzardu nedali

Celkove bych tento datadisk v soucastne chvili zhodnotil tak 6/10 vice ani omylem.
  • Danny_TheSavior_Vavra
    A to má být nějaký problém?
  • Veskoslav
    Říkají A? Není nic snažšího než mazat toho člověka podle nicku. Nic snažšího.
  • Trol.diskuzni
    Proxy a anonymizéry ti nic neříkají? Nebo si snad myslíš, že právě teď na tebe reaguji ze své IP adresy?
  • Ataker
    Já vůbec nevěřím tomu co píšeš :) spíš naopak, že si náruživý hráč World of Warcraftu, ale připadá mi, že se až moc stydíš za svou neschopnost ve hře.
  • Kronoss1
    Diskuze nejsou tak nudné jako WoWko.
  • Kronoss1
    Aby ses nedivil. Taky se ale můžu divit i já.
  • Kronoss1
    Myslíš předtím nebo potom co zrušili diskuzi?
  • Veskoslav
    Srátt dlouho?:) No ono existuje něco jako blokace a pak blokace IP, takže myslím, že srátt dlouho asi sotva;) Ono je to spíše na redakci, že Tě toleruje.
  • zdeeneek
    U hrani wowka nevydrzis ani 2 minuty. V diskuzich o nem ale travis docela hodne casu. Zvlastni zpusob - venovat se necemu co te vubec nezajima ...
  • zdeeneek
    Zrovna ja jsem ti myslim minulej tyden v reakci na tvuj prispevek o Gamefanatics psal. Ale je to asi uplne zbyrecny, protoze ty tady budes porad dokola kafrat ty svoje nesmysly ...
  • Kronoss1
    Hele víš, že já už ani ne?
  • Trol.diskuzni
    Čekal bych od vás víc, pane filozof...
  • Cahir
    Malej pinďour?
  • Kronoss1
    Když tě to od začátku nebaví, tak do toho nechceš investovat víc času, kdyby náhodou tě to začalo po x hodinách bavit. Dobrá hra tě chytne od začátku do konce a je jedno, jestli to je MMO, RPG, FPS, RTS nebo simulátor. Já třeba u WoW nevydržím ani 2 minuty, ale každý to má jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit