Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hold lidé jsou dnes moc hloupí na to, aby si všimli základních prvků/pravidel systému. *7* *6*
  • Někdo z wowfanu ti znásilnil matku nebo co? Jinak nechápu, proč se musíš tolik angažovat, navíc očividně bez účinku, takže by ses měl přesto konečně přenést a nechat minulost minulostí…
  • WOW Žije !
  • Kdybyste tak místo hraní WoW dělali domácí úkoly...
  • Cahir
    Jistota článků z WoWfanu se skoro rovná jistotě, že sem zase nakráčíš a budeš držkovat.

Nemáš zač (ne vážně, opravdu nemáš...).
  • Komentare su bohuzial stale viac a viac hra menom world od trollcrat a world of hatecraft. Sorry ludia, ale je to tak.
  • Ježiši, zase se tu ukáže odpad diskuzí na games, paráda, skočím si pro popcorn. Baví mě sledovat ty cápky, co musí sdělit svoje poslání o pohrdání něčím, kde si musí každej týden poplakat.
  • rekl bych ze je to jako se po dovolene vratit domu vsude mi bylo dobre ale tady je nejlepe :o)
  • Kronoss1
    Prostě se tu bude publikovat každý prd o WoW, musíme si na to zvyknout.
  • Kronoss1
    A zase tu máme pravidelnou reklamu na stránku WoWFan a World of Warcraft. Sice neznáme všechny informace o nové záplatě, ale to nám nebrání to sem hodit.

Už je to fakt dost ubohý. Už sem ti kraviny o WoWku nedávejte. Když už, tak alespoň relevantní informace a bez reklamy na WoWFan. Díky.
  • Piggsy
    Už zase WoW? Doufám, že těch pačů nebude ještě padesát. *7* Osobně si raději zajdu s kámošema do hospody a společně zapaříme World of Chlastcraft. *2*
  • Aktivně jsem hrál WoW pět minut u kámoše a je to hrozná nuda, nehraj to a svůj čas radši využí k návštěvě babičky a napsání domácích úkolů.
  • Mohl by mi prosím nějaký aktivní hráč říci, jaký dojem má z Pandy? Drží si to alespoň částečně pořád atmosféru světa Warcraft? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit