Přejít na výpis diskuzí
Ochutnávka patche 5.1 pro WoW: Mists of Pandaria
7.10.2012 | Redakce Games.cz
53 příspěvků
-
A tak to jsem rád, že mi to pan inteligent všechno vysvětlil. To víš, já se svým IQ 5 se s tebou nemůžu vůbec poměřovat, to je prostě fakt. Akorát, že si nevybavuji, že by mi někdo předtím, nedej bože z redakce, psal, že mají nějaké partnerství (možná jednou, ale určitě ne redakce). A určitě to tady lidi nepíší každý týden. A je mi jedno, že mají partnerství. Mně se jenom nelíbí, že se tu dává každý týden publikuje většinou nesmyslný článek o jedné hře. Jo, kdyby tu každý týden bylo okénko do MMO světa, kde si přečteme něco i o jiných MMO, tak to je jiná. To se tu bohužel neodehrává. Já vím, že vás se*u, bohužel vás budu s*át ještě hodně dlouho.
-
To je GGG, trol;)
-
No tak já sem tomu teda dal půl hodiny a dopadl sem podobně ... když člověka hra už od začátku nebaví tak nějak nemá důvod ten čas investovat. Hromada lidí zase takhle vypne eve po hodině a mě bavila od první vteřihy až do posledního kliknutí.
-
Hodnotíš hru po 5 minutách? Jsi trouba a ne hráč. Wow nežeru, ale hodnotit jakoukoliv hru po 5 minutách je opravdu trapný. Navíc u MMO, kdy jsi maximálně na 3 levelu = nesmysl *7*
-
Každý týden vím, že tu opět budeš držkovat. Každý týden se najde někdo slušnější, kdo ti vysvětlí, že Games a Wowfan spolu spolupracují a já je za to obdivuji, že mají takovou trpělivsot ti každý týden napsat, proč tu je článek o WoW. Já ti napíšu jenom to, že jsi dementní hater s IQ nižší než počet písmenek ve tvém nicku, co doteď nepochopil věc, kdy mu i redakční tým odpovídal, proč je zde každý týden článek o WoW. Ale je pravda, že s takovým IQ to možná pochopíš někdy příští rok.
-
jak tě článek, na který ani nemusíš kliknout otravuje? .... Prostě jak vidíš pandu s kloboukem který vypadá, že ho vyhrabala z kontejneru tak si ho nevšímáš.
-
Captain Obvious!
-
Tak to tu budu pravidelně držkovat, z čehož jste všichni velice odvázáni.
-
Matrix!
-
Máš pravdu.
-
Ty ses už jednou dostatečně předvedl, tak si radši zameť před vlastním prahem.
-
A nebo rozšiřovali genofond *15*
-
Mě třeba WoW bavilo, pak přišel Cataclysm a já neměl prachy na koupi, tak jsem s tím skončil... ale vracet se mi moc nechce... přišel jsem, viděl jsem, stačilo mi odcházim... takže asi tak. *1*
-
V tomhle případě to ale vypadá že wow otravuje lidi. :-P
-
Tomuhle člověku nemá smysl pokoušet se něco vysvětlovat, pochopit argumenty je nad jeho síly.
-
jak jsem napsal dole, někdo nemá inteligenci na to pochopit systém *15* A pokdu jo pak... you have been trolled! *1*
(joke) -
Tak já si tu zase dovolím hodit jeden komentář k tématu... s dovolením těch, co tu nemají co říct.
Pokud se nebude dít, že s novými patchi jen tak přibudou na mapě takové "spoiler" úkoly ještě před tím, že ti co nemají ještě datadisk a nebo max lvl uvidí co by měli až po splnění určitého úkolu, pak to není špatné, ale jako trochu blbost podle mě tak z kraje větší patch o.O
Ta PvE arena vypadá dobře. Být tam nějaký boss z levlu 25 na max možném, se svýma schopnostma a tak by bylo hodně cool. Ikdyž možná trochu nelogické ale co :D Ikdyž je stejně lepší si je všechny projít odznovu než je potkat v aréně.
No a ti peti nakonec nezní tak špatně s tímhle "vylepšením" .
A teď to špatné: trochu už to přeháníte... přehled týdenních událostí a informací z WoWfanu byl fajn, ale Ctrl+C a Ctrl+V je ubohost! FU games.cz... nebo eleblablabla ! *16* -
Ubohy jsou tady jen tvoje komentare pod clankama o wow. Ses fakt tak natvrdlej nebo pomale chapes? Wowfan a games spolupracuji v ramci programu Gamefanatics, takze se tu jejich clanky budou objevovat pravidelne.
-
Se poser, blbe. Mají s WoWFanem normální partnerství. Tak a co, vychází jeden článek týdně v rámci WoWFanu... jenom nějací SWtOR hráči jako ty to nemůžou unýst.
-
Já sem nikdy tuhle nenávist k wowku nepochopil .... mě třeba wowko nebavilo tak jsem ho nehrál, ale že bych měl potřebu otravovat s tím lidi .... to je jak ta nenávist vůči applu kde jedno stádo ovcí nadává druhému stádu ovcí, že jsou ovce.