Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě přijdou obří, kolik to vlastně váží? Nebude z toho po pár hodinách bolet za krkem, kór když furt kroutíte hlavou kvůli track ir?
  • Tak co skončily plazmy (doposud jediné opravdu kvalitní televize), tak je nabídka tristní, o tom žádná, obrazově je to humus nad humus (pokud chceš aspoň trošku slušný obraz, připrav si 50+ tis a na plazmu to stejně mít nebude), ale hlavně, že všude na tebe hrnou 4k, všelijaké smart serepetičky a nesmysly, ale pořádný obraz nikde... osobně to absolutně nechápu, u mě je naprostá priorita obraz u televize a žádné hovadiny okolo, na to slouží jiná zařízení.
  • firebug
    Jsem jediný, komu přijde design nevzhledný (slušně řečeno) a takový "laciný"?
    Jinak podobnou cenovku jsem při launchi očekával. Ten původní optimistický Luckyho odhad byl už v průběhu posledních měsíců několikrát vyvracen. Jasně, že pro nás v ČR to je docela pálka, ale třeba v USA, Británii, Francii, nebo Německu, kde je průměrný měsíční plat +- 3x vyšší, to tak horké nebude. Zvláště uvědomíte-li si, že je to fakt zatím jenom pro prvotní nadšence.
  • jendabek
    Hlavně když má ta televize úhlopříčku kolem metru a sedneš si od ní 3 metry daleko (v obýváku), tak je úplně jedno jestli to je FullHD, 4K, 8K nebo nevímco...
  • Jenže on nelhal, ta investice není velká pro lidi co mají výkonné PC.....GTX960/R380 fakt není součást výkonného PC.....
  • snorgrind
    no popravde dneska pokud clovek nechce low end ale neco slusnyho tak uz pomalu ani 1080p TV nenajde, skoro vsechno je tam 4k *1*
  • Sr_Lobo
    Ok tak to uz mlcim *4* Ale prd ukamenovan, naopak ti zavidim, ze usetris aspon :) ja uz se bohuzel zmlsal Ale-ama a IPA-ama od producentu ala Matuska, Antos, Malesov, Scheider atd, tak proto sem se divil *3*
  • A kdo ma zbytecnych 50k muze si to koupit na ebay *1*
  • Cena je vskutku brutální, o tom žádná. Ale není to jen o ceně. Jako každá novinka to bude mít spoustu much a bude se to ještě čas ladit. Nehledě na hrstku her, které na tom lze hrát. Pokud mě bude někdo argumentovat stovkami her na VR, tak pardon, ale hry typu Mario, který jsem hrál před 20ti lety, už mě vážně neberou, díky. Já počkám, až vylezou všechny VR systémy, projdou si porodními bolestmi a dětskými nemocemi, vzniknou na to hlavně pořádný hry, sleví se to na rozumnou cenu a samozřejmě tehdy si vyberu ten nejspolehlivější a kupuju. :-) Taky mě velice zajímá, jak se tato technologie vypořádá s hrami typu FPS? Simulátory, závody, skákačky, logické hry - ok, ale střílečka z první osoby? Oprvadu jsem zvědavej. Mimochodem každý, kdo OR zkusil tak tvrdí, že je to pecka, takže potenciál to opavdu má a já se na to těším. Ale nemusím to mít hned hned, v klidu si počkám.
  • Tak a staci uz len cakat az ta VR bublina splasne ako 3D bublina
  • My máme doma pořád ještě starou CRT televizi, funguje normálně tak proč si kupovat LCD :)
  • Pokud to opravdu bude takova bomba, jak nekteri slibuji, neni taoova zavadeci cena nijak vysoka. Ale je zbytečné zatím predobjednavat, lepsi pockat, s cim se vytasi Sony, Samsung a další
  • omg 200ks??? si radsej zisti kolko bolo DK2
  • velke mnozstvo uz existujucich hier moze byt jednoduchimi upravami pripravene pre oculusrift ale aj ostatne VR, netreba byt zbytocne skepticky
  • sleepless
    Bude imho minimalne o tretinu drazsi, protoze rovnou nabidne ovladace do rukou, s nimi bude Oculus Rift rovnez tak o tretinu drazsi.
  • 700e za tento gimmick:D lol
  • To je sice fakt, ale 3D brejle vetsinou ani nemaj na skladu, takze si to k tomu zrejme moc lidi nekupuje
  • Sledovani pohybu u Riftu je proti TrackIR uplne z jinyho vesmiru co se spolehlivosti tyce.
  • Zagro
    No vidíš a to stejný, jen o lvl výš, se říká o riftu *3*
  • A to som tiež na odrazkách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit