Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč mi to připadá čím dál horší. Tak rád bych se na tuto hru těšil, ale po zkušenosti s dvojkou je tato série nenávratně v perdeli. Radši si zahraji jedničku a budu se bavit. Par let jsem ji nehrál.
    • dve slova: konzole a absence dana vavry
      • jindra.veliky
        jeste, ze tak *4*
      • Kecy. U mafie 2 Vavra neabsentoval. Ze zacatku po vydani se od ni jen alibisticky distancoval. Jakmile prisel s Warhorse, tak se ke dvojce hlasi..
        • Mart9
          Od Mafie 2 odešel víc než rok před vydáním, na jednu stranu je tam hodně věcí jeho, na druhou stranu toho hodně upravili/vyškrtali.

Nevím, proč by se měl někdo alibisticky distancovat od vynikající hry.
          • V dávném podcastu se distancoval od hry s tím, že dost věcí upravili. V posledním podcastu ovšem změnil názor a řekl, že příběh je 90% jeho. Tak čemu věřit? :(
            • Ja som to pochopil tak, že zobrali 90% jeho podkladov (samozrejme sú to tie lepšie časti *3* ) a tie použili.
          • Distancoval se v dobe vydani, protoze to nebylo uplne podle ocekavani. Na druhou stranu kdyby to bylo tak jak chtel, tak ted teprve vychazi dvojka.
    • ještě nechápu proč do toho nehrábne rockstar, ať to aspoň za něco stojí. Stará partička má zálusk na jinou pařbu, snad se jim vyvede
  • Mě druhý díl rozhodně neurazil a bavil mne. Jen, jak už tu zmínili ostatní - zůstal někde na půli cesty a šmitec.. Škoda..
    Podle prostřední káry na tom artworku to tiupju na konec 60s (vypadá to auto jako Pontiac Catalina 1968 nebo 66).
    Je to nádherná doba pro mafiánskej příběh a auta z týhle doby jsou moje nejoblíbenější.
    Jen mi ale nejde moc do hlavy, jak se s odskokem dalších skoro 30 let od příběhu dvojky bude pokračovat v tom, co dvojka na konci jasně naznačila, že by pokračovat mělo.

Asi nám nezbývá, než bez spekulací počkat, co nám nové studio přinese.

V tomhle období pískovišť je fajn vidět, že zase vznikne nějaká HRA. *5*
  • americka hra pro americke publikum .. jednicka uz se nevrati *3*
  • Doufám že ta trojka neprošla kolem toho zmrdexu jak ta dvojka.
  • To logo je fakt marný.
    • Zrovna jsem to chtěl napsat. To není logo jako v pravé Mafii. Snad celá hra nebude jako to logo, nepravá.
  • elder128
    Nemůžu se dočkat nostalgika se opět po letech vrátí, teď nám zbývá si jen počkat na trailer a doufat že tam bude navazovat děj z minulýho dílu a i kdyby ne tak aspoň aby tam byl Vito *14* *4*
    • nevim jestli je po udalostech v mexiku eticke oznamovat hru s nazvem mafie *7*
      • Boze jenom se z ty korektnosti nepo...
  • RazorProduction
    Spis nechapu jak si muze cech dovolit napsat ...NASE HRA... *1* made in USA. *9*
  • Nechápu proč každej hejtuje dvojku :-D. Náhodou já se u ní bavil jako prase. Soundtrack úžasnej a atmosféra města ze 40tých let nejlepší co sem kdy viděl. Válka v Evropě, všude postery na přijetí do armády, I want you apod. Engine parádní, hratelnost parádni. Akorát to bylo přímočaré jak blázen no ale to mi nijak nevadí :D. Rozhodně mě to přišlo hezčí jak jednička. Celkově ten živej dojem toho města, lidí na chodbě baráku a tak celkově bylo to vše takové krásne. Opravdu sem měl pocit že v tý době sem já a ne Vito :D. Trojku měli šupnout klidně do dvacátých, třicátých let.
    • Já jsem byl s dvojkou celkem spokojený. Jízdní model parádní, krytí a akční scény vyladěné, krásná grafika a fajn optimalizace. Bohužel byla ale celkem krátká a v určitých ohledech trochu odfláklá.
    • Mart9
      Pro mě jedna z nej her a rád se k ní vracím. Každej ji hejtuje, protože její největší chyba byla to, že bylo hrozně vidět, že měla být původně ještě lepší.
    • cumpi3
      Živý dojem z města maximálně v prvních dvou misích, pak už max na první pohled. Nadzemka zavřená, ve městě nešlo nic dělat a díky špatnému systému ukládání ta hra na to ani nebyla dělaná. Mafia jedna to řešila krásně volnou jízdou. Ta ve dvojce je sice taky, ale je zablokovaná a hráči nepřístupná. Postavy jsou necharakterní (Joe je OK), příběh vykostěný (chybí tam mise), slíbené herní prvky zcela absentovaly (zbraně na blízko)...zatímco Lost Heaven znám doteď nazpaměť, z Empire city nevim vůbec nic, jelikož stačí sledovat radar a navigaci, žádná práce s mapou, nic takového- Po dohrání není co dělat...chybí již zmíněná normální jížda, tak i extrémní...Ano, hra měla dobrou fyziku, hudbu...ale oproti jedničce absentovala řada herních prvků (ať už vysněných či těch očekávaných), hra nejen že neměla nadstavbu, ale byla to spíše kostra toho, co mělo být vydáno. Abych nebyl jen negativní, na hře oceňuji neskutečně dobrý systém krytí (ale těch přestřelek mohlo být více na úkor nudného ježdění), hudbu a pár misí a pro mě konec příběhu, protože na uzavřenosti netrvám (ale s tim koncem se asi s většinou neshodnu)...
      • cumpi3
        Napsal jsem, že "Ve městě nešlo nic dělat a díky špatnému systému ukládání ta hra na to ani nebyla dělaná" ...to je myšleno tak, že volné město tam v příběhové misi máš, ale když se rozhodneš ho využít a půjdeš něco vyloupit (nic jiného se nedá dělat), tak když tě zabijí, tak už se asi mockrát neuděláš, protože systém ukládání hry je více než protivný a frustrující. A volná jízda jakožto herní mód v Mafii 2 přístupný není, ačkoliv se s Jízdou počítalo, byla v kódu...jako mod se dá stáhnout. V jakém to je dnes stavu nevím, zkoušel jsem chvíli po vydání hry.
        • Mart9
          Já jsem jako volnou jízdu bral datáč s tím plešounem.
          • cumpi3
            Jimmyho Vendeta...dle vseho tento mod mel byt v puvodni hre s Vittem...napovida tomu doba vydani, skin Jimmyho obleceni (vezenske cislo stejne jako ma Vito ve hre, atp.) ...ale i kdyby ne, tak opet: v roce 2002 jste to meli zdarma, ted nam za to davejte extra prachy
      • co myslíš tím nebyla volna jizda, copak tam nebylo otevrene mesto po kterem jsi mohl volne jezdit?
        • cumpi3
          promin, omylem jsem zareagoval na sebe, ale snad ti doslo *4*
    • Za mne osobně:
      - rozmasakrovaný a sešitý příběh (je dost vidět, že hra měla obsahovat další mise a body rozhodnutí)
      - minimální REÁLNÝ zpětný ráz zbraní, z velké části automaticky kompenzován hrou za hráče
      - munice ze zahozených zásobníků magicky zůstává v hammerspace protagonisty
      - ten hammerspace je navíc velmi rozsáhlý, když se do něj vejdou veškeré zbraně hry i když má protagonista na sobě jenom spodky
      - bitky na blízko nejsou bitky, ale duely 1 vs 1, které navíc nejsou ani pořádné duely, ale jeden stavový automat pro oba aktéry (defacto je duel jedno velké taneční představení)
      - zbraně na blízko oficiálně neexistují
      - nelze manuálně řadit
      - AI je z velké části silně skriptovaná a z druhé části zabugovaná (není problém bugnout civila, stačí na něj na cca 5 až 10 sekund namířit zbraň)
      • Co prosím tě hraješ za hry, u kterých se bavíš? :D
        • Oni (+ modifikace vlastní výroby)
          IJET (+ modifikace vlastní výroby)
          Mafia II (+ modifikace vlastní výroby)
          SWJK:JA (+ modifikace MovieBattlesII)
          Tenchu
          Igyou no Hakoniwa
          Shenmue
          Gothic I, II, III+CommunityPatch

^_^
          • Mart9
            Prosím o popis modifikace vlastní výroby pro Mafii 2, díky.
            • http://www.moddb.com/mods/mafia-ii-reminiscence-of-the-hype

Popřípadě menší soukromé mody na youtube kanále:
              https://www.youtube.com/playlist?list=PLCAE6668931944B5E
    • Řeknu to takhle, k jedničce jsem se několik let stále vracel, naposledy asi nějak před vydáním dvojky. A pokaždé to mělo pořád něco do sebe, ta atmosféra z toho zkrátka byla cítit. Dvojka mě bavila v průběhu hraní, dal jsem si ji asi dvakrát, možná třikrát, pak i jednou jedno DLC. Ale jak rychle to přišlo, tak rychle to odešlo a zůstala jen určitá divná pachuť a nikdy už jsem neměl chuť se k tomu po delší době vracet. Jednička byla a je neopakovatelná legenda, dvojka jen nějaká tuctová hra.
  • Podle aut to tipuji spise na 70. léta. Nicmene po zklamani z dvojky, ktera pusobila dojmem slataniny, kde si nedali ani praci s podporou volantu...
    A kdyz se to dela od piky nekde uplne jinde, ocekavam ze z toho vyleze klasicka arkadovka pro nactilete, ktera se bude snazit kopirovat GTA a nebude na to mit ani nahodou. Rad bych se mylil.
  • Je rok 2015 a oznámí Mafii 3. Takže nemá cenu polemizovat a řešit nevím jak starou Mafii dva nebo jedna, je uplně jiná doba a až první gameplay napoví jaké to asi bude, do té doby nemá cenu moc co řešit a přesto je tu 100+ příspěvků lol.
    • p.s.
      nemužu to rict se 100% jistotou ale očekaval bych tower defens riznutej minecraftem a rpg prvky. hrat budeš za homosexualniho černocha v hlavní roli. a taky day1 DLC
    • neni treba čekat na gameplay, pokud si dokažeš spojit indicie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit