Přejít na výpis diskuzí
Od zítřka můžete v alfa verzi Kingdom Come míchat lektvary z českých bylin
16.12.2014 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
Jooo bude to pecka a kdo říká že ne tak at si jde hrat the sims , Mafia 3 by pro me byl jeste interesting
-
a napozajtra budete môct stríhať ovcer, step by step...
-
Co to je? Proč Crysis? Proč Konzole? Proč se můžem těšit na osekanou grafiku? To vychází Crysis 4 nebo co se děje? :-D
-
lol
-
konzole crysis engine neutahnou, mužeme se tešit na osekanou grafiku
-
............tam prec cele realisticke rpg.
-
to je zase argument opačnym extremem
-
No tak ono si myslím, že je problém udělat realistický systém, který by byl i zábavný. HP jako takové nejsou špatné... je to procentuální vyjádření, které si myslím, hra jako taková potřebuje. I když ho nebudeš hráči zobrazovat, tak ho budeš nějakým způsobem mít vždycky.
Důležité je si myslím, nějak postavu rozdělit aby se zranění projevilo nějakým způsobem. Třeba pokud máš plátovou zboj, tak ti někdo pořád může obouručním mečem zlomit ruku, kterou potom asi moc nebudeš moct používat. Problém u takového systému je, že někdy bývá dost náhodný. A chce to vybalancovat aby se většina bojů nezměnila na otázku jednoho útoku po kterém je jeden zraněný a nemůže pokračovat. I když to není až tak nerealistické, tak to opět není až tak dobré co se gameplaye týče.
Já si myslím, že ten jejich systém Zdraví + Stamina by nemusel být špatný. Pokud zranit člověka s plnou staminou bude velice těžké, protože většinu vykryje tak potom by boj mohl být zajímavý i s jedním healthbarem.
Osobně mě léčení a podobné nevadí... pokud nepůjde uprostřed boje zmáčknout tlačítko a člověku se prostě zničeho nic nedoplní zdraví. Myslím, ideální by bylo dělat tohle přes nějakou interakci, která se nedá dělat v boji. Třeba použít nějaký ten "lektvar" a potom postel, nebo si lehnout u ohníčku v lese. Něco takového je imho dobrý kompromis mezi realitou a hratelností. -
lenže mne ide o to zbaviť uzdravovania a to je jedno či cez autoheal alebo lekárničky. Pri silnom údere by sa mohla postave krútiť hlava alebo by sa mu na určitú dobu zatmelo, dalo by sa to jednoducho riešiť aj inak ako úbytkom HP ktoré by si musel nejak doplniť, čo sa v hre realisticky urobiť nedá.
-
A jo sorry Lucemburků mě se tyhle pletou oba tam mají Václava to bude tím :-D Ano poničili jelikož to tady vypadalo jako za Anarchie nikdo nic neřešil :-D
-
Co chceš zlepšit??? Hlavně že tady děkuješ za to jak sem to pěkně a po pravdě napsal......
Proč to taky neděláš když víš že to takhle funguje?? :-D Názory jako podpořit vývojáře nebo to že Pirátství je nelegální bych hodně rychle zapoměl a to jen proto že by mě strašně vadilo to že někdo nemusí platit a já jo, to je ten princip..To samý řešily Důchodci v Praze že se jim nelibí to že platí za Metro jako jediný :-D Mládež na to sere...Bezdomovec si račí koupí vínko a Feťákům se to nevyplatí když každou zastávku vystupují :-D Taky májí stejný problém nechceš jim udělat podobný Testík :-D
O digitální distribuci sem neřek ani slovo jelikož to nesnáším to je jedíný co Steamu a Uplay ovládají na 100%....:-D -
Kdež Přemyslovců... spíš Lucemburků. A Husité tu zemi hodně poničili sami.
-
nj, budou se divit, ze kdyz skoci z hradni veze do kupky sena, ze se rozflakaji na sra...ku
-
vzdyt to tak ve vetsine pripadu je...ze brneni redukuje velikost zraneni
klidne si vem na hlavu prilbu a ja te majznu kladivem...vsadim se, ze ikdyz prilba vydrzi, ze tobe nejake HPcka ubydou :D -
ja osobne nerozumiem prečo sa to nerieši jednoducho cez výstroj, pri zásahu by neubúdalo zdravie ale znižoval by sa stav toho čo by si mal na sebe (nejaké brnenie) až potom by stačil jeden zásah a hráč by bol po smrti. Hráč by si mohol po súboji brnenie opravit alebo vymeniť.
A tak by to mohlo byť aj v akčných hrách, znižoval by sa stav nepriestrielnej vesty a keby bola už nepoužitelná hráč by si ju vymenil za vestu padlého nepriatela. Tým by sa odstránil aj systém lekárničiek ktorý nemám rád skoro rovnako ako autoheal. -
@Zetko, původní Zaklínač měl tuším 10 mega USD a v porovnání se Skyrimem je to bomba. Skyrim měl 50 mega USD a nejde to tam vidět. Ta hra je prostě špatná, graficky, systémem, celou svou strukturou, nevyvážeností, nudou, prázdnotou.
Pamatuju ještě doby, kdy se hry dělaly za zlomky rozpočtů co mají dnes a byly častokrát hratelnější než ty dnešní. Není to jen o rozpočtu. -
No a v čem je jako problém? Se snad bojíš výzvy či co? *5* Hry, který se dají dohrát s prstem v nose odmítám hrát.
-
Náhodou to bude dobré bez fantasmagorie to má dnes každá hra.....Když sem viděl ten propracovaný boj no prostě nádhera...a to že utrhnete pár bylinek uděláte si znich čaj nebo si je namažete na chleba či je vložíte s obvazem na zranění....je mnohem lepší než vařit lektvary a najednou mít 50% brnění, 1 minutu neviditelnost,i nebo přivolání démona :-D Věčina RPG má něco s fantasie vlastně asi všechny co sem hrál...
Mě spíše dostává že je to Česká hra o který sem čet že se má odehrávat na Českém uzemí že by tam měli být města jako Praha,Kutná Hora,Jihlava a takové historické....Navíc to bude v období Husitů a Přemyslovců to byla Česká Země takovou velmocí středověků...Stačí se podívat co bylo naše uzemí.....Český Rytíři byli ty nejlepší s největším respektem...Pak sem přišly 4 Křížové výpravy které poslal Papež...Ale Husité bránily statečně jenže země byla zničena v troskách a šlo vše zase do hajzlu...
Furt si nedokážu představit že tuto hru budou hrát Američani,Britové,Rusáci,Japonci či Číňané no nádherný pocit....Skutečný středověk který opravdu byl normalní lidi...bez Elfů,kouzel,démonů,čarodějů,upírů,lektvaru a snad bez ruzných Cechu -
to že Kingdom bude lepší než Skyrim mi nepřijde nijak nereálné, protože Skyrim je crap
-
jo to by bylo super, nebo třeba random epidemie moru co by začla kosit všecky postavy.. děcka by se aspoň naučila, že v životě to vždycky nechodí tak jak si představují a spoustou věcí nic neuděláš *4*