Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • morokura
    Mam rád Games, ale demence zdejší diskuze někdy přesahuje hranice vesmíru. Tolik trollů, haterů a jedinců s nižším IQ než je velikost mýho údu jsem ještě neviděl. Co lidem vadí na tom, že je ta hra propracovaná? Že má komplexní minihry? WH se snaží zaměřit na maximální úroveň detailu a jestli si toho vzali moc a o půl roku odloží datum vydání, tak se z toho nikdo neposere. Stejně jako u W3 a narozdíl od výkalu asasína jménem Unity.
    • Psychotic
      Zkus se někdy podívat na diskuze u streamů sportovních zápasů. Z toho by ti vybuchla hlava. I proti iDNESu a Novinkám jsme na Games.cz v pohodě. I když jsme si dost podobní: Tam jsou všichni profesionální psychologové a právníci a ekonomové... a všechno špatné hází na etnické menšiny a muslimy... a tady jsme zas všichni profesionální developeři a marketingoví odborníci... a všechno házíme na kravaťáky a konzolisty... Ale v podstatě to samý :-)
    • TheGGG
      Nadávaš na diskuzi, do které jsem ještě ani nevstoupil, asi dělám něco špatně.
    • Hele, tu propracovanost uz sme videli u M2. A pokud vladnes jednou mozkovou bunkou, najdes i tady jak muzes navstivit kazdej dum ve meste, jak muzes rabovat/vypalovat obchody, vybirat vypalny ... hmmm??? A vysledek? Narozdil od jednicky si nemel ani garaz, kam by sis moh dat kary, kdyz pominu, ze tam stejne nic zajimavyho nebylo a kdyz, tak nascriptovane do jedny mise ...
      • A jak za výsledný osekaný produkt mohl Vávra, který "jen" psal scénář a odešel zhruba v polovině vývoje? Nerozhoduje o takových věcech náhodou producent či vydavatel? Idiote.
        • Jedinej id…iot tady ses ty, vavra neodesel, ale byl vykopnut, protoze jinak by M2 byl dalsi DNF. Prave proto, ze se neustale zabejval kktinama, ale hra jako takova nikde. Jiste, neni jedinej kdo se na tom podilel.
      • Proboha... tady by fakt měl být zaveden věkový a ideálně i IQ limit. Pokud jsi sledoval vývoj mafie 2 tak víš co tam bylo za problémy a že zrovna vávra za ně asi nijak extra nemohl. Mě to ani nestojí za rozepisování.
  • Sestava místních trollu: 1. Skyrim fanboyové co nemužou danovi odpustit jeho 100 věci které se mu nelíbily 2. Trollové obecní jež trollujou vše 3. Hardcore Mafia 1 fanoušci obviňují dana z údajného zničení jejich oblíbené franchisy 4: A na závěr naši oblibení trollové herních prvkú nad jejich pochopené
  • Já Vávrovi věřim, chce prostě udělat inovativní hru a vznik podobných revolučních projektů vždy doprovází skepse. Ale je strašně smutný jak je člověk po vydání Mafie za hrdinu, stačí pár let a už v něj skoro každý pochybuje.. prostě Česká republika plná zakomplexovaných chudáků kteří jen žárlí na úspěch a pozornost druhých
    • Vojta_Ilavsky
      Řekni Danovi, že je zakomplexovanej chudák, když hazí hejt úplně na všechno - není přece nad objektivní kritiku? *12*
    • Dtto co ten vejs, najdi si clanky co vsechno melo byt v M2. Jeho prace.
    • No Mafii 2 inovoval tak dlouho, že byl raději odejit, aby ta hra vůbec kdy vyšla ...
  • Paulcz
    Není nad kvalitní diskuzi :)
  • udelam si tam pomazanku z ceskeho cesneku
    • Keyz
      Pak budeš tak smrdět, že to odpudí všechnu zvěř a všechny ženy v okolí. *3*
    • .. bude ti smrdět z držky a nikdo s tebou nebude chtít mluvit => nemožnost dialogu s NPC, budeš muset řešit questy jiným způsobem... hej já měl bejt gejm dizajnér...
  • Magister_Peditum
    Nezbývá než doufat, že to mají hoši promyšlené. Aby se nezasekli jen na tvorbě nejrůznějších sebepropracovanějších miniher. *3*
  • wenceslaus
    Co má společného alcyhmie s farmařením, že tu někteří tak vyšilujou?
  • líbí se mi jak o tom premyšlí, možná až moc, ale beru to že ta hra nastavuje zrcadlo spouste dnešních her, kde se logika veci často neresi vubec
    • Paulcz
      Trošku škoda, že jsou nelogický hry přesto opěvovaný (viz. Skyrim), stačí se tam nad nějakou herní věcí zamyslet a Potěmkinova vesnice dostane na frak :) Jsem rád, že to někdo dokáže dělat kvalitně.
  • walltar
    To vypadá opravdu zajímavě... To zítra zkusím *4*
  • alchymie by byla super ale záleží co se bude craftit, třeba 20% fire resist a podobně neřeším, ale zase rychlost pohybu, % dmg, nebo výdrž nemusí být k zahození, to už má i cenu farmit kytky ale jinak se fakt těším na tu hru....
    • Vojta_Ilavsky
      Farmit kytky. :D Jdi si na lesárnu, jestli si chceš dělat herbář.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit