Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
Jsem jedinej koho to trapné otevírání pootevřených dvěří už pěkně štve? Demence jak... #404
-
-
To je první čeho sem si všiml.. *1* Vždyť to nemůže být tak těžké to vyřešit elegantněji.. Vemte si třeba GTA IV tam to funguje bezvadně
-
-
mohli z toho udelat DLC pro bf3 s nazvem "the birds in campaign" *11*
-
-
:D Asi tak
-
-
to si dělaj srandu s tou nohou *7*
-
tak jsem videl mirne opraveny video jako z bf3.... nic moc zatim. zustanu u trojky.
-
-
ja u dvojky
-
-
Moc pěkný spektákl. Mít to děj jako Spec. Ops The Line, a alespoň mírně vetvenej, tak bych to vzal i na milost. Ale pokud to zase bude mít krásný černobílý pohádkový "americanssavetheworld...again" příběh (a jako že s největší pravděpodobností bude), pak to je další hra, která mě mine.
-
Škoda že musím platit za přihlouplou a nudnou kampaň, která do téhle série vůbec nepatří. Rád bych si koupil jen MP a zbytečně tak neplatil něco, co nejspíše nikdy ani nezkusím po zkušenostech z BF3.
Když už je tam ta zbytečná SP hra, tak ať to proboha udělají lépe, než to bylo v BF3, kde se mi kampaň samozřejmě vůbec nelíbila a daleko více se mi líbily dokonce kampaně z CoD, jakože jinak tuhle sérii (hlavně kvůli mě absolutně nic neříkajícímu MP) vůbec nemusím. -
-
Ghost, Price nebo Soap jsou celebrity s vlastním charakterem.
Hrát za ně nebo po jejich boku hráče těšilo, dalo se s nimi ztotožnit.
V BF3 hraješ jako jeden neznamy zeleny mozek z oddílu 4 dalších, nevýrazných postav.
Hezči ksichty v novem enginu nic nezměni, pokud nepořeší i další aspekty singleplayeru.
-
-
Tak graficky fakt parada az na ten hnusnej bloom, animace taky moc pekny. No a gameplay...klasicky cod-like styl s obcas hodne humornymi scenami *1* .
Jinak sem jedinej, komu prijde ta klasicka BF znelka s kazdym dilem horsi a horsi? Ta "hudba" na konci byla otresna. Zlata znelka z BF 1942 a BF2. -
-
Co se týče ústřední BF songy, tak máš recht. Bf3 nepřišel s zase tak špatnou verzí, ale celkově je škoda, že se od té melodie ve velkým opustilo. Jakoby se změnami, které BF od 1942 prodělal s příchodem BC a BF3, se tak vytratil i jeho tradiční motiv. Ale stejně, tohle by klidně v menu hrát mohlo. http://www.youtube.com/watch?v=w6njB2M9vbA&feature=share&list=PLAA0FBCBA781416DC
-
-
BF3 a BF4 asi taky jsou pokračovatelem BC série a nikoli BF série.
-
Měl bych se picnout. Tak tady snad konečně funkční odkaz
http://youtu.be/uD_ZJMiZMV8 -
Oprava teda. :D
http://www.youtube.com/watch?v=w6njB2M9vbA&list=PLAA0FBCBA781416DC
-
-
-
umm... to už je zase čas koupit nový železo?
-
-
Vypadá to naprosto identicky s BF3, takže pokud jede BF3, pojede i tohle. Teda pokud to zase nepodělaj a nepojede to tisícům hráčům kvůli zbytečné chybě na straně DICE. *7*
-
Pokud ti jede Bf3, tak není důvod;)
-
-
Je to sice docela drsné vykrádání Call of Duty, ale přiznávám, že mě nenapadá, kudy jinudy se měli vývojáři v SP vydat. Graficky to vypadá skvěle (až na ty doskakující tabulky v tunelu) a prostředí je rozsáhlé a zničitelné. To jsou hlavní výtky současných CoD, a jelikož si BF4 zřejmě bere z obou sérií právě to, co lidé chtějí, předpokládám dílu úspěch. Docela rád bych viděl výrazy lidi z IW/Sledgehammer Games/Activision, až tohle video uvidí. Letos se budou muset CoD předvést, protože BF4 jim víc než jen leze do zelí.
-
Není ten voják na screenu Matt Le Blanc? (Joey z Přátel) *1*
-
-
me prijde ze ten co lezi na zemi a stena je Ross *1*
-