Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
já se stotožňuju s videem na které byl tady odkaz v minule diskuzi pod recenzi. bad company 2 me vubec nebavilo a tam ty chyby byli taky, trojku bych nehrál ani zadarmo (jako zákazník simcity ji mužu mít zadarmo).
Ty chyby muže prehližet jen nekdo s naprostym nedostatkem soudnosti. Jako nikdo nčeká že Bf bude simulace ale hra ktera nedokáže ani poradne udelat chování zbrane, zasahove zony nebo pohyb postavy je fail.
a jo, jsou lide ktere by realisticka strilecka bavila, behat po "bojišti" jako chuck norris muže bavit jen deti -
-
Co máte zas za problém lidi? Aspoň příhoďte argument, který ospravedlňuje ty mínusy! Battlefield nikdy nebyl "válečný simulátor", ale jen o něco lepší COD s lepší grafikou. Kdo chce realistické pojetí válečné vřavy, ať si zahraje ARMA....
-
ps
ale kvuli singleplayeru bych to možná koupil
-
-
Tak pánové a dámy EA si konecne udělala svoji verzi COD, já osobně třeba tyhle wow a wtf chvíle když na poslední chvíli uniknete smrti rád, ale nic se sakra nemá přehánět takový momenty bych dál za celou hru třeba jen 3x na začátku, někde uprostřed, a na konec ale ne že to bude 5x za 17 minut to se potom omrzi, nase*e atd. Jinak mi to spíš než jako battlefield 4 přijde jako dlc ke 3 s vylepšenou grafikou
-
nj, BF2 se nekona, vracim se k Planetside2. az bude BF5 tak mne vzbudte...
-
-
Tak to sa asi prespíš na onen svet. *3*
-
-
jinak nevite jak se jmenuje pisnicka ze zacatku ukazky?
-
-
jindro ja te zeru :)
-
-
lol jak z toho auto znici ten vrtulnik :-D
-
ty oficialni predvadecky to hraje vzdy nejaka lama misto aby strilel do nich strili na zem nebo na nohy. zas crysis predvadecka tam nepritel ho obehnul dokola a on zamatene hledal kam zmizel
-
Vždit je to stejný jak 3.. Já teda nevidím rozdíl, podobnost v BC2 už vůbec NE.. (bohužel)
-
Tváří se to jako Black Hawk Down, ale dějou se tam věci jak z Expandables. *15*
-
-
Myslim, ze uz neni nutno cokoliv dodavat, tvuj prispevek to vsechno shrnul *1*
-
-
Dobre, akčný film sme si už kukli a teraz by som rád videl hru battlefield 4.
-
Proc mam silny pocit ze je to jen dalsi dlc a EA se nam snazi prodat bf3 jako bf4 ?! :D Kazdopadne ja letos sponzorem EA nebudu a tak si hru koupim nejdrive za rok. Za prve jsem jeste poradne nezaparil bf3 premium a za druhe na konci 2014 koupim hru a vsechny dlc za 40% i s novym kompem :D
-
-
Do tej doby urcite nevydrzis cakat :D
-
Kde beres tu jistotu, ze do konce roku 2014 uz bude BF4 venku? :D
-
-
Protože to určitě bude Launch titul na konzole :-)
-
-