Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oh, btw, je tu nějaký důvod, proč velitelé svým vojákům nařídí, aby
    - ve chvíli, kdy jsou v betonové budově a z venku je ostřeluje vrtulník vyběhli na otevřený prostor na střeše (kde se mohou krýt za plechovou ventilací či co to bylo

místo aby

- zůstali v krytu za betonovými zdmi uvnitř domu, zatímco helikoptéra, která na ně čeká na střeše, sundá nepřátelský vrtulník gatlingem?

Oh, right. The building is unstable. Something MUST be blowing up..
    • A nebyly náhodou dveře taxíku otevřené, když vletěl do vody? A helikoptéra ani trochu nepoškodila jakékoli sklo nebo karosérii, aby se dovnitř dostala voda? Bože, to už je fakt na jedno video moc p*čovin :D
    • A přefiknout kost jedním tahem nože? No tak, to si snad děláte *****
    • Pro efekt. *3* Vidět to takhle realisticky, ...kdo by si tu hru potom užil? *4*
      • Jasně jasně, je to hra a je to arkáda, ale snaží se o jakýs takýs realismus. To mi chcete říct, že se všemi těmi skripty neumí vývojáři udělat situaci, která by byla napínavá, efektní a reálná?
        • Ano, mohou udělat nové DLC, kde by místo na střechu, zůstali v budově. *7*
          • No... mohla by být ve hře volba zůstat v budově, ale to by se nedalo prodat...
            • Ještě někdo pochybuje o EA? *15* To bych chtěl vidět u nich nějakou inovaci... Neříkám že rozhodnutí, zda-li v budově zůstanu, nebo ne, je inovace. Ovšem pro EA je to nadpřirozená technologie...
  • Okay. A vysvětlí mi prosím někdo, jaký je rozdíl mezi tímhle a čtyřkou?
    • Seriously. Řekněte mi někdo, proč bych za tohle měl vycvakat tisícovku, když to zatím vypadá (o trochu lépe vypadající) jako DLC k trojce. Seriously, řekněte mi, kde je rozdíl.
      • Jmenuj mi jedinou hru, která by od EA stála za to, koupit ji za plnout cenu. *1*
        • Za me z posledni doby minimalne Mirror's Edge.
          • ME jsem si koupil na steamu ve slevě, za plnou cenu bych to kvůli singlu vážně nekoupil, celý parkour feeling se vytratil ve druhé polovině hry, když jsi stál proti obří přesile policajtů...
        • Tak BF3 jsem koupil i s premium a nelituju. Single si sice nevybavuju, ale MP mě baví pořád a myslím, že bavit bude ještě hodně dlouho. Rozhodně mám pocit, že bych se bez nějakého dalšího dílu (ve kterém stále nevidím nic, co by nebylo ve trojce, doprčic, i logo a znělka jsou stejný) obešel klidně další rok dva.
          • Já jsem hrál naposledy Bad Compay 2 a taky toho nelituju. *1*
    • Co, prosím?
  • Myslím si že battlefield 5 už nerozeznáme od reality, protože u 4 občas není poznat jestli to je film, nebo hra. Spolu s crysisem 3 to budou nejhezčí hry tohoto roku fakt nádhera.
    • Ale prosimte, mel by ses casteji jit projit ven, protoze jinak bys takovou ptakovinu neplacnul. I takove cgi u Avatara a jinych velkorozpoctovych filmu bylo obcas znacne umele, natoz pak BF4. *3*
    • a battlefield 50 uz budeme hrat ve virtualni realite *5*
  • Vypada to vic nez dobre. snad se to bude i dobre hrat *1*
  • AI mi přijde hloupější než ze stařičkého Half-life ... no já zas nebudu cílová skupina (nějak tomu MP nevěřim, že by se vrátil do kolejí BF2)
  • Koukam, ze od minulych let velmi pokrocili v aplikaci umele demence.
  • Já nevím co máte proti scriptům v sp, je jasné že BF4 se bude hodně přiklánět k cod už jen kvůli prodejnosti, vzpomeňte na debakl s MoH Warfighter. Já osobně mám rád u koridorové hry scripty a miluju příběh cod4 mw a mw2 (mw3 už neni ono), proč to řešit potenciál této hry má spočívat v multiplayeru, před bad company battlefield neměl vůbec singleplayerovou kampaň. Co se týče enginu je jasné že je to jen upravený Frostbite 2, ta hra bude vycháze i na stávající generaci konzolí, nemůžou je přece vynechat když my PC hráči sme samej pirát, kdo by to jinak zaplatil.
  • Proc, proc proc proooooc je to zas presviceny jako kraaavaaaa.
    • ty se v tom hoovno vyznas, je to nasvicene dobre
      • Ty si uz asi dlouho nebyl venku co? *1* A to ani neni leto.
  • První otázka: Proč hrajou BF3 datadisk?
    A teď vážně: Čekal jsem něco jiného. Ani nevím co, prostě něco víc. Něco lepšího než vyleštěnou trojku. Takhle to dopadne jak s Modern Warfare. Recyklace recyklace recyklace.
    Na rovinu říkám, 3 mám velmi rád, ale tohle mě zklamalo. Gor kryž mám ve 3 ještě spoustu věcí k odemknutí.
    Zůstávám u 3.
    Off topic: Někdo tu zmiňoval Planetside 2. Takže, ty si také občas zahraji, ale jejich hlavní problém je v inteligenci živých hráčů (Blb co ze srandy vytřílí vlastní základu pod útokem je častým jevem.) Takže jsem se vrátil k Bf (tam to taky není žádná výhra, aby bylo jasno!)
    PS: Omlouvám se za chyby, mám jinou klávesnici.
  • jako komedie dobre, sem ani necekal, ze se dnes tak zasmeju.
    • spíš jako technologické demo, co se týká hraní jsem tam opět neviděl nic, co by mě zaujalo, mi jen střílení nestačí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit