Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
jako člověk kterého takhle značka nechávala léta letitá naprosto chladným (tedy nehrál jsem ani jeden novější díl od BF2) mi to přišlo po stránce grafické opravdu pěkné. Je sice fakt že na 17 minutové video tam naplácaly tunu skriptů ale když je to dneska v modě tak proč ne.
Chvílema jsem z toho měl i pocit že si Míša Bayu střihnul bokovku (před dotočením transformatora 4) a že tak koukám na další jeho uber Blockbuster. Pokud to vemu po stránce grafické tak ty animace postav jednotlivé dialogy s nimi vlastně vysřídali starší CGI animace za realtime a vypadá to setsakara vizuálně dobře.
Proti engine sem nikdy nic neměl a Dice mi vždy přišlo jako solidní studio co ví jak postavit arkádovou válečnou hru. Byť je fakt že to asi bude táhnout jako u předchůdce multiplayer. Musí se ale prostě dodat že to nepůsobí zase nijak lacině (na druhou stranu ten rambo style ke konci s vrtulníkem spíše pobavil než zapůsobil).
Ovšem děsím se dne kdy na tomhle engine vyleze další ME nebo DA. Třikrát už s tím enginem pracovalo jiné studio a pokaždé to dopadlo naprosto tragicky viz NFS The Run, Most Wanted 2012 a poslední suber uber Medal of Honor. Tady je prostě vidět že když s tím nedělá ten kdo to vymyslel a ví kam šáhnout tak to prostě dobře nedopadne. -
-
Len ťa chcem opraviť Most Wanted 2012 nepoužíva Frostbite bolo to zodpovedané v jednej epizóde EA Pwned. Nakoniec išlo o upravený engine s Hot Pursuit aj keď to autori zo začiatku popierali.
-
-
No tak to je pro mě celkem novina popravdě sem ani nemrknul na Wiki. Kdysi to tuším někdo psal v článku že to právě jede na Frostbite a ejhle ho nakonec to na něm nejede. Když ale vemu v potaz že se jednalo defakto o nejlepší hru z těch tří vypsaných tak to vypadá ještě tragičtěji než předtím.
Navíc na ME serii dělá to studio které tuším stojí i za předposledním DLC Omega (to taky moc na klidu nepřidá).
Jinak sem to našel i na twitteru: https://twitter.com/NeedforSpeed/status/210984390866644992 -
-
Můžeme jen doufat, že to Casey nějak ukočíruje...
-
-
-