Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/110979_700b.jpg
-
já se stotožňuju s videem na které byl tady odkaz v minule diskuzi pod recenzi. bad company 2 me vubec nebavilo a tam ty chyby byli taky, trojku bych nehrál ani zadarmo (jako zákazník simcity ji mužu mít zadarmo).
Ty chyby muže prehližet jen nekdo s naprostym nedostatkem soudnosti. Jako nikdo nčeká že Bf bude simulace ale hra ktera nedokáže ani poradne udelat chování zbrane, zasahove zony nebo pohyb postavy je fail.
a jo, jsou lide ktere by realisticka strilecka bavila, behat po "bojišti" jako chuck norris muže bavit jen deti -
-
Co máte zas za problém lidi? Aspoň příhoďte argument, který ospravedlňuje ty mínusy! Battlefield nikdy nebyl "válečný simulátor", ale jen o něco lepší COD s lepší grafikou. Kdo chce realistické pojetí válečné vřavy, ať si zahraje ARMA....
-
ps
ale kvuli singleplayeru bych to možná koupil
-
-
Bude grafika gigabyte 570gtx soc brzdou ve hre?
-
-
Asi ne. BF4 je oficiálně potvrzený zatím jenom na PS3 a X360, takže můžeš být v klidu.
-
-
Jen doufám, že nebude "přehuštěný" multiplayer... myslím, tím především customize zbraní a různé hightech gadgety.. jako u cod XYZ ... myslím, že už teď je to akorát..
-
Už jsem se bál, že spustí Machálková. whuš!
-
-
ja mel zas pred ocima tohle *1* http://www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA
-
-
Wau. Tie animacie a celkovo geometria postav je vazne super. Ohen a svetelne efekty tiez top som rad ze okrem cryteku jje to este niekto iny kto vie robit engine... Samotny singleplayer moze vazne trapit iba magorov.....
-
-
Stačí krásná slupka a to co je pod ní tě nezajímá hmmm :D
-
-
Mna zaujma multak a ten bude ako vzdy super. Necakam od toho CoD a ani ARMU takze budem spokojny ;)
Kto nevie co chce ani nebude spokojny!
-
-
-
Ma to cenu porizovat Bf3? stale valim na bfbd2 nebot bf3 me uz nedaval pc a ted jsem po upgradu tak zvazuju zda to ma smysl. Nebo si mam radsi koupit bfbd 2 vietnam?:)
-
Jako jo, vypadá to fakt hezky, i když ten lens flare u Slunce je asi už trochu moc. Jenže když opomenu nádnernej grafickej kabátek, tak pořád tu mám BF3 s přídavkem, že můžu dávat rozkazy. Otevřenější lokace jsou sice fajn, ale aby to ve výsledku nebylo třeba jen ve třech misích z patnácti. To samý u destrukce, aby to nebylo tak, že si můžeme cestu prostřílet jen tam, kde vývojáři chtějí.
Pokud se chtějí přiblížit CODku ve stylu filmovějšího pojetí, tak jsou na správné cestě a podle mě to má dostatečný grády (nejvíc mi utkvěla v hlavě rozpadající se budova, sice over-the-top, ale když už, tak pořádně). Jízda podél pobřeží taky vypadala dost pěkně. Facepalm momenty se nepřekvapivě taky objevily, ale i vážně tvářící se hra musí někde zvolnit (nožíkem si takhle odříznu nožičku a jdu na pivo...).
Ale i tak největší změnou mi přijde výměna modře podbarveného písma z BF3 za oranžové. Wau! PS: míň rádoby dramatickejch scén, viz úvodní scéna. -
tak jsem videl mirne opraveny video jako z bf3.... nic moc zatim. zustanu u trojky.
-
-
ja u dvojky
-
-
Nádhera, takhle by měla vypadat akční hra současnosti. Dokonce si zahrajeme i na chirurga, hrozně mi to připomnělo Black Hawk Down.