Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
Zajimavý článek:
http://ogameslog.blogspot.cz/2013/04/je-battlefield-3-takova-hruza-jak-se.html -
tak tohle je ta nej grafika a animace co jsem kdy vydel
-
A este jedna vec preco ukazuju SP kampan,ked vsetci kupuju BF koli Multiplayeru,vsetci dobre vedia ,ze BF nemalo ziadny Singlac ani BF1942,BF 2,BF2142 len boti neviem,neviem EA dobre nici kvalitne tituly a robi s nich masinu na peniaze taka velka znacka tolko moznosti.BF a COD sa nikdy nemohli porovnat lebo to boli odlisne hry az na BF3 a ucrite BF4,namiesto toho aby spravili kvalitny Multak tak sa budu drbat s Beckovym singlom
-
Vypadá to pěkně, ale nemuseli by to vydávat na PC...
-
-
Ty jseš teda srandista. To by si tvůrci moc nevidělali.
-
-
Za sebe píši..nádhera a tleskám ve stoje.Takhle přesně má vypadat moderní akční hra.Krásná grafika,svižná akce,která střídá rytmus,to vše proložené silnými filmovými momenty.Přinejmenším to bude stejně tak dobré jako BF3 a ten byl naprosto špičkový.Na tohle se těším.
-
-
Zdravím, cílový zákazníku.
-
-
Kouká se na to moc pěkně,doufám že úrovní kampaně navážou víc Bad Company 2 než BF3
-
Víte co je smutný?že to graficky vypadá stejně jako BF4 s trochu propracovanějšíma obličeji ale neni to vůbec překvapivý.Čekal jsem víc ted už jen flákaj jeden titul za druhým a vypadá to furt skoro stejně.Čekal jsem že to bude lepší *16*
Zklamalo mě to! -
-
je fakt hodně smutný, když BF4 vypadá jak BF4 *1*
-
-
to je hnusná blitka, vypadá to hůř jak Battlefield 1.
-
Tolik hatu tady a k čemu to je? Ano i mně se nelíbí, co udělali s BF, ale zase to bude jedna z nejprodávanějších her roku, bohužel.
-
Škoda že musím platit za přihlouplou a nudnou kampaň, která do téhle série vůbec nepatří. Rád bych si koupil jen MP a zbytečně tak neplatil něco, co nejspíše nikdy ani nezkusím po zkušenostech z BF3.
Když už je tam ta zbytečná SP hra, tak ať to proboha udělají lépe, než to bylo v BF3, kde se mi kampaň samozřejmě vůbec nelíbila a daleko více se mi líbily dokonce kampaně z CoD, jakože jinak tuhle sérii (hlavně kvůli mě absolutně nic neříkajícímu MP) vůbec nemusím. -
-
Ghost, Price nebo Soap jsou celebrity s vlastním charakterem.
Hrát za ně nebo po jejich boku hráče těšilo, dalo se s nimi ztotožnit.
V BF3 hraješ jako jeden neznamy zeleny mozek z oddílu 4 dalších, nevýrazných postav.
Hezči ksichty v novem enginu nic nezměni, pokud nepořeší i další aspekty singleplayeru.
-