Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
je dosť smutné že sa zameriavajú i hlavne na SP, keď BF bolo vždy o multiplayeri... Aký úspech má BF2 (ešte aj dnes nájdete 60tkové servery plné) a bola tam kompletná absencia multiplayeru.
Namiesto toho, aby vyriešili rôzne neduhy mutliplayeru, vyvážili zbrane, priniesli nové metódy postupu na mapách, pridali vyklánanie sa, sa zamerajú na SP, ktorým chcú poraziť COD..Po čase to bude COD, ktoré chce poraziť COD :X
Len som zvedavý proti komu sa bude bojovať v 5 dieli BF, keďže už sa bojovalo proti Rusom, Číne..
To, aby sa vrátili späť a v hre oživili vojenské momenty, ktoré sa reálne udiali, to ich nenapadne bohužiaľ...Či by to už bola 1 svetová vojna, alebo 2 svetová vojna...
Pri takomto trende sa z BF stane Battlefield 5 Modern warfare 4, čo je pre mňa ako skalného fanúšika BF dosť smutné :X -
"vyjde X360, PS3"
Tim to prome konci *1*
To jednoduse znamena ze BF4 nebude opravdu BF4. Ackoliv vlastnim konzoli a bf3 se mi na ni i kdyz je skaredejsi nez na PC hraje velmi komfortne s kamarady.. tak uz me nema absolutne cim prekvapit a taky ze to nikdy uz nezvladne :) Takze trochu mimo moje ocekavani. Uz jen proto ze to vyjde na ty dve skatule od sony a ms to proste je dalsi BF3 rikejte si co kdo chcete. Cekal jsem ze BF4 uz bude nextgen. KDy uz konecne skonci zdimacka ps3/x360.. uz me to proste neba :) -
-
Není nic nudnějšího než hrát střílečku na konzoli... U kamaráda jsem hrál právě Battlefield 3 na plejáku a vůbec mě to nebavilo, navíc to vypadalo dost ošklivě... Na PC pravý opak. Konzole sux
-
-
nudar jses ty a vsichni kdo te pluskujou *1* aka sedime odmala u pc nic jnyho nez drzet mys neumime ale to co nehrajeme, pripadne nam hned nejde nebo neumime protoze to nedelame odmala ihned odsoudime *1* béééééé
-
tak pokud to zkusis chvilku u kamose nema to cenu... kdo by to tusil ale na padu se to musis prve naucit a k nude to ma opravdu daleko. I kdyz mam Pc ktery BF3 zvladne ve 150fps tak me sezeni v poloze PRKNO u stolu a klikani si namysku bez vibraci apd. naopak vubec neba .)
V dobe kdy jsem konzoli nemel tak specialne FPS na konzoli/padu jsem odsuzoval uplne stejne, to ale jen z toho duvodu ze jsem si to v zivote poradne nezkusil. *3*
-
-
-
Já jsem tedy zatím spokojený a natěšený, tedy, pominu-li kopu nelogičností, ale kvůli logice, střílečky nehrajeme, že? A to věčné srovnávání COD a Batllefieldu, to je jako srovnávat Dacii s Renault *3*
-
-
Ten rozdil se ti fakt povedl:D renaullt je hodne prumerne auto,spis podprumer
-
-
Asi si nepochopil, ze Dacia Renault je fakticky to iste, lebo Renault vlastni Daciu a v ich fabrikach vyraba aj svoje auta, len niektore modely vola Renault a niektore Dacia. Napr. Dacie su v Rusku Renaulty, lebo Rus by si Daciu nekupil...Nie nadarmo sa volali Dacie Ceausescuovov pomstou motoristom
-
-
-
jedine co tato hra ma je grafika. nic okrem toho tam neni. ked uz to je sr*cka ako call of duty tak narozdiel od COD sa na to aspon dobre pozera.
-
Nemá spád? Ešte si to nehral a už hodnotíš? Ty si dalši debilek :D
-
Fajn, jestli singleplayer kampan bude tak dobra jako ten 17 min trailer, koupim si BF4, ne kvuli MP. Kez by SP mel tak 15-20 hodin.
-
-
Neznám idiota, který si koupí B3 nebo B4 kvůli SP a to nebyl trailer, ale gameplay ( v tom je docela rozdíl) a je to předělávka z trojky s novým obalem. *11*
-
-
-
pokym battlefield nesplni to co sluboval od zaciatku tak ma to nezaujima. konkretne destrukciu. este teraz si pamatam komicke tvrdenia ako budovy co padali v E3 ukazke BF3 nejsu skript ale real time pocitana fyzika. uz v tedy som citil bullshit a nakonec som mal zasa pravdu. toto bude presne to iste. naskriptovana destrukcia ktora ma fakt nezaujima.
ja chcem klasicky BF2 (nechapem ako mohli zrusit squad system s komanderom) a real time destrukciou pomocou fyziky. do tej doby nezajem. -
-
V BF 7 to bude.
Inak si vsimni priatelu, presne rovnake sluby ako pri BF3 :
lepsia destrukcia, uzasne animacie, nove nasvietenie, nove svetelne efetky, real time zmeny pocas - napr. video z ps3.
A ako dopadlo BF3 - vylepsena grafika z BC2, destrukcia mensia ako v BC1, oslepujuce slnko, zabugovane animacky. Tak snad v BF5 im to konecne vyjde *1* -
-
paci sa mi ako to nazyvaju novy engine. nove textury oblakov = nove pocasie, nove animacie a puf... novy engine.
absolutny bullshit.
neviem ci niekto z vas videl prezentaciou frostbite 2.0 techdema. to tech demo obsaovalo mnozstvo prvkov ktore v BF3 ani neboli. teraz tu neiktore z tych prvkov ukazu (bokeh dof napriklad) pradame nove animacie (neviem co maju animacie spolocne s eginom, prsote motion capture) a puf. nazyvajme to novy engine. haranti co to budu kupovat tomu aj tak nerozumeju, staci im vyssia cislovka. -
-
Animacie nesuvisia s Enginom.... Pfffff to uz ake pikosky sa tu dnes este dozviem :D
-
-
Ale by ses možná divil. Když si do enginu nedaj pořádný systém pro animace postav a všeho, tak si, já nevím v Maye, můžeš udělat nejreálnější animace v galaxii, ale budou ti k ničemu *3*
-
-
To si napisal dobre "Když si do enginu nedaj pořádný systém pro animace postav a všeho" ale ved o tom snad engine je!!! To nieje iba na jednu vec ale komplexne na vsetko a dobry engine sa pozna podla toho ze vo vysledku vsetko robi dobre.... A nieze tu niekto napise ze animacie nesuvisia s enginom ale iba s motion cature.... ale tak o tom je internet ze si moze kazdy pisat co ho napadne :D
-
-
-
-
-
-
Tak očekávání mě nezklamalo je to stejné jak BF3 jen s lepší omáčkou. Každopádně biť mě BF3 už přestalo bavit stejně si tu 4 asi koupim *1* *1*
PS: Frosbite 2 se začíná pomalu dotahovat na Cryengine (opravdu pěkné) -
-
A víš že to je frostbite 3 ?
-
-
Ty jo tak pokud řeknou že má kampaň aspon 7 hodinek na nejtěžší obtížnost a že se ty panáci taky občas smrtelně trefí, tak to kupuju už jen kvůli kampani. Vypadá pěkně.
-
-
BF kupovat kvoli kampani ....odpadnem *1*
-
-
Vypadá to jako datadisk s vylepšenou grafikou