Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z celeho videa me nejvice zaujala vterina kdy se nejake komandu na člunu přibližuje.... velké lodi (omluvte mé "znalosti"). Ihned se mi vybavila mise z CoD1 a mise z Hidden and Dangerous 2 *14* *14*
    • Kdyby tak ta letadlovka byla ještě tak ovladatelná v multiplayeru, to by byla parádička. :D
      • to jo, mohl bys dat prikaz plout na vychod, nebo na zapad, nebo na sever, nebo na jih, nebo i zastavit *1*
        • Ale ho*no, vážne. :D Plně ovladatelná, včetně hráčských míst pro protiletadlový systémy, s palubním letectvem a v rámci flotily dalších bojových lodí, jak to bývalo v 1942. Samozřejmě by se muselo počítat s nějakou slušnou mapkou. Ale, když se blížíme údajně k té Číně, tak proč nemít mapu v Tchajwanským průlivu nebo obecně někde jinde u čínskýho pobřeží s pár ostrovy, aby měla pěchota co dělat a jinak širým mořem. Sice by to byla při využití Frostbitu makačka na výkon, ale jak já bych chtěl v Bf vidět zase námořní bitvy.
          • Keby sa to hodne zjednodušilo , tak by si potreboval tak 32 hráčov na ovládanie celej lode. Najväčšiu srandu by mal hráč v kotolni a hneď potom típek v jedálni *3* Len srandujem samozrejme *5*
            • hehe :)

Ale jinak, jak jsem říkal, v případě podobnosti Bf1942, tak by mohlo být umožněno 5 obsaditelných míst maximálně - Velitel/kormidelník a zbytek na každé straně s AA systémy na přídi a na zádi lodi - staří pro chod a obranu. No a samozřejmě možnost spawnu hráčů na palubě, kteří by se tlačili do letadel. V případě 64 hráčů na mapu, je 32 hráčů na obsazení flotily pro každou stranu ( dva křižníky, případně torpédoborec, jedna bitevní a letadlovka ) dostačující, páč by to sebralo deset hráčů. Dalších dvacet se může dále rubat na ostrově a nebo blbnout v letadlech. :)
  • Co to je tvl... *6*
  • Nemam moc rad tento zpusob designu, kde jde vic o filmovy zazitek nez o samotny pocit z hrani, ale musim uznat, ze to pusobilo hodne slusne. A to tam ani nemusela spadnou eiffelova vez. :-) To ma ale na svedomi engine. Kdyz uz to ti lide z Activisionu pochopi? Za chvili bude stacit, kdyz ve hre otevre pytlik s krupkami ve Frostbite 3 enginu a v Infinity Ward muzou bourat celou planetu a pocit bude sotva takovy. :-) Take je na hre dohre videt, ze DICE vedi, kde je unosna mez. Nebylo tam nic vylozene nelogickeho (snad to, ze mu ufik nohu jednim rezem, plu zadavani prikazu vrtulniku - to jsou v nem snad vsichni slepi ze nevedi do ceho strilet?), vybuchu a boreni prostredi bylo tak akorat (narozdil napriklad od noveho Tomb Raidera) a melo to proste stavu a ten valecnej feel. Proste presne jak se pise v clanku - preneseni intenzity multiplayeru i do singleplayer kampane.

A co se tyce prechodu na BF4 z BF3. Tak pokusi se o to tradicnim zpusobem. 12+ novych map, nova technika (v tomto pripade cinska), nove zbrane. Funguje to u COD, tak proc by to nemohlo fungovat i zde, ze?
    • Jo tech map asi nebude 12, jak je zvykem u COD, tak me ted napadlo. Preci jen budou v BF4 mnohem vetsi mapy a v DICE davaji vice na kvalitu nez na kvantitu. V COD se stejne hraje pet sest map, takze ve vysledku stejna situace.
  • Okay. A vysvětlí mi prosím někdo, jaký je rozdíl mezi tímhle a čtyřkou?
    • Seriously. Řekněte mi někdo, proč bych za tohle měl vycvakat tisícovku, když to zatím vypadá (o trochu lépe vypadající) jako DLC k trojce. Seriously, řekněte mi, kde je rozdíl.
      • Jmenuj mi jedinou hru, která by od EA stála za to, koupit ji za plnout cenu. *1*
        • Za me z posledni doby minimalne Mirror's Edge.
          • ME jsem si koupil na steamu ve slevě, za plnou cenu bych to kvůli singlu vážně nekoupil, celý parkour feeling se vytratil ve druhé polovině hry, když jsi stál proti obří přesile policajtů...
        • Tak BF3 jsem koupil i s premium a nelituju. Single si sice nevybavuju, ale MP mě baví pořád a myslím, že bavit bude ještě hodně dlouho. Rozhodně mám pocit, že bych se bez nějakého dalšího dílu (ve kterém stále nevidím nic, co by nebylo ve trojce, doprčic, i logo a znělka jsou stejný) obešel klidně další rok dva.
          • Já jsem hrál naposledy Bad Compay 2 a taky toho nelituju. *1*
    • Co, prosím?
  • Stillson
    Víte proč je tu Battlefield 4 takhle rychle? Protože Battlefield 3 na konzolích nevypadá tak hezky jako na PC (kvůli HW samozřejmě). Takže BF4 je graficky trochu lepší (samozřejmě obrovský skok to není ale detaily jsou vidět již ve videu). A navíc BF4 bude Launch titul na Konzole. Takže konečně konzolisti můžou hrát BF v kvalitě jakou máme na PC již nějaký ten pátek.
    A prosim neřešte pořád Singleplayer :D. Je to jen něco navíc co ani nemusíte hrát. Hold je tohle marketing a ukážou před vydáním hlavně ukázky ze SP. Stejně každej kdo koupí CoD nebo BF nekupuje hru kvůli SP ale jde hlavně o MP. A osobně budu hrát raději SP s hloupým příběhem v hezké grafice než hru s kravskym příběhem na 6let starém Enginu :-) , ale to je jen můj osobní verdikt.
    • Neznamena to,ze grafika v hre predava je to podstatna cas hry ale neplati to stale,zaklad je hratelnost v hre vezmi si taky Sniper: Ghost Warrior 2 grafika je velmi pekna pouzili tam CryEngine a hra dostala 5 z 10 a recenzia bola uboha,BF2 si raz za cas zahramjem a to hrajem malo starych hier a preco lebo BF2 a BF3 je dost velky rozdiel herny mechanizmus v BF2 je ovela lepsi je to simulator+akcna hra a BF3 je len akcna hra.Vela hracov z BF3 keby si teraz zaplo BF2 tak by si vela nezahrali koli priblizeniu realnosti
      • Máš rovnaké kecy ako môj spolubývajúci. Len za to, že BF3 sa hrá inak ako 2 tak to musí byť blbosť *7*
        Hraj si tú tvoju dvojku keď ju tak miluješ ale nekydaj na iné battlefieldy keď o nich nič nevieš.
      • Napísať že BF2 je simulátor je na facku akurát tak. Buď si to nehral, alebo nevieš čo je to Arkáda a čo je to Simulátor...

Séria Battlefield bola vžddy Arkáda, nikdy to nebude Simulátor, od toho tu je Arma. BF zmenilo len grafiku, engine a interaktivitu prostredia, ale v základe to je stále to isté.
  • jako komedie dobre, sem ani necekal, ze se dnes tak zasmeju.
    • spíš jako technologické demo, co se týká hraní jsem tam opět neviděl nic, co by mě zaujalo, mi jen střílení nestačí
  • Já nevím, asi jsem detailista, ale občas si říkám, že někteří herní designéři musí být fakt padlí na hlavu... Chápu, že chtějí, aby se toho na scéně co nejvíc hýbalo, blikalo, svítilo atd. ale to vesele si poletující hejno racků nad válečnou zónou je fakt dobrá kravina *1*
    • me zas vadi porad ta modro-seda stylizace
    • Větší než amputace nohy nožíkem jednim tahem? :-D
  • tvl tohle jestli vubec někdy nainstaluju, tak mi to vypálí celej komp :D
  • Tohle si vytira p*del se vsim co zatim ukazali na Ps4
    • To bude asi tim ze to hrali na PC. *5*
    • God-of-War
      To si dobrej blázen teda:D
      • Killzone proti tomuhle vypada jak neco o generaci starsi.
        • God-of-War
          Killzone vypadá luxusně, ale třeba Deep Down se mi teda líbí mnohem víc, než tohle...Tohle je prostě BubbleField 3.5
  • takze je to BF3 s novyma mapama?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší