Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevím co máte proti scriptům v sp, je jasné že BF4 se bude hodně přiklánět k cod už jen kvůli prodejnosti, vzpomeňte na debakl s MoH Warfighter. Já osobně mám rád u koridorové hry scripty a miluju příběh cod4 mw a mw2 (mw3 už neni ono), proč to řešit potenciál této hry má spočívat v multiplayeru, před bad company battlefield neměl vůbec singleplayerovou kampaň. Co se týče enginu je jasné že je to jen upravený Frostbite 2, ta hra bude vycháze i na stávající generaci konzolí, nemůžou je přece vynechat když my PC hráči sme samej pirát, kdo by to jinak zaplatil.
  • A ešte koho by to zaujímalo, tých 17 min. v skratke ako TV Spot: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZD9fWUUeL00
  • Vypada to vic nez dobre. snad se to bude i dobre hrat *1*
  • a keby som si teraz zaspominal kolko krat som zachranil nasu planetu v hrach tak by nato nestacila ani nasa hviezdna sustava :D
  • Sory chtěljsem napsat že to graficky vypadá stejně jako BF3 *4*
  • Co se to s ním děje? Problémový Justin Bieber se procházel po letišti bez trička a s kalhotami na půl žerdi.
    Ano takto se da vystihnout nove BF 4 Multikultimegapremiumdeluxedigitalboostpacker.
  • IWKYN
    Mě by stačilo, aby se zbavili spouštění z prohlížeče..... Já vim, mě stačí málo ke štěstí!
  • líbí se mi ta banda dětí, který tu brečí, jak je to zklamalo a že to vypadá stejně jako BF3, přitom hned jak to vyjde, tak to stahnou z netu. Dohrajou to s otevřenou pusou, hnědýma trenkama a sotva se vzpamatujou, tak půjdou na Games, aby napsali jak se jim ta hra nelíbí a že ji odinstalovali po 20ti minutách... :D haterum zdar :-*
    • Veskoslav
      Sis zase nevzal prášky? Skutečně si myslíš, že ten, kdo to kritizuje je děcko? Spíše tento komentář psal tak 12ti letý fracek, co si myslí, že je zajímavý.
      • Ahoj miláčku
  • Za me 100% koupe a sem strasne zvedav jaky engine bude pohanet COD(zeby ten samy co minule *1* ) A nekde sem cet ze kdo ma B3 Premium tak by mel met pristup do close BETY B4!
  • God-of-War
    Pěkný to je, ale čekal sem teda víc...Takovej BF 3 o svítivosti tři a půl chcíplé světlušky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit