Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
Moc pěkný spektákl. Mít to děj jako Spec. Ops The Line, a alespoň mírně vetvenej, tak bych to vzal i na milost. Ale pokud to zase bude mít krásný černobílý pohádkový "americanssavetheworld...again" příběh (a jako že s největší pravděpodobností bude), pak to je další hra, která mě mine.
-
Jako urcite se tesim. Konecne dobre vypadajici obliceje!!! v BF3 i Crysis sice byly super, ale furt mi pripadaly umele, tady konecne vypadaji realne.
Ale sem zvedavej na naroky treba takovych veci jako casticove cakani vody... Hlavne v multiplayeru.
Ale je pravda, ze cena je docela psycho prehnana... Asi si pockam a koupit si BF4 a Premium zvlast, beztak me to vyjde levneji... -
Stále to hovorím... 26.03.2013 posledné DLC k BF3, väčšina hráčov si neužije všetky mapy a BUM je tu BF4 za 60 € len s novou frakciou a zbraňami...Vivat COD style
-
-
Ano, je to tak. Presne o tomto som pisal nejakych X prispevkom smerom dozadu. Ty si to akurat vystihol v skratenej forme *4*
-
-
Solidní špíl!!!! *5* *8*
-
Je to celkom fajn toto video, ale vsetci vieme ako to chodi a ze vela veci z videa nebude v hre vyzerat tak ako vyzera ;)
Ano podoba sa to na BF3 co je samozrejme kedze to je zjavne rovnaky engine, no osobne ma BF3 bavilo, odohral som tam 609 hodin kym ma to prestalo bavit takze 'money well spend'
Od BF4 ocakavam nieco podobne ;) -
-
EA tvrdi :
Battlefield 4 getting brand new engine: Frostbite 3
Klamat si uz zvykli a vo velkom, co...Velmi som zvedavy na tie nove svetelne efekty a vacsiu destrukciu...Mozno sa konecne vyrovnaju aspon BC2. -
-
vacsiou destrukciou asi mysleli, ze sa bude bojovat s vojakmi trpiacimi leprou.
-
-
-
To je tak strašně nereálný až se na to nedá koukat, vicemeně jako všechny dnešní akční hry... Proti mírnému přehánění nemam nic ale toto? si myslí že publikum (hráči) jsou naprosto dementní? když Nám tohle pořad předhazujou tak se nedivim že pak někdo čapne tatovu brokárnu a jde si hrát na dálnici a podobný věci. Zakázal bych to!
-
-
Kdyby bylo zabíjení ve hrách ukázáno realisticky, tak by to pak mohlo bavit hrát jen magora
-
Proč by měli bejt hry reálný? Hry sou hry, do nich by člověk realitu tahat neměl, pak se člověk nemůže divit "že pak někdo čapne tatovu brokárnu a jde si hrát na dálnici a podobný věci. Zakázal bych to!"
Hry mají bejt hlavně o zábavě, já si chodim ke hrám odpočinout právě od reality. -
-
Hry maj bejt koherentní. Nemůžu ve stejné hře zabíjet kluky v maskáčích jednou ránou z devítky a ničit tanky granátem a pak sám vydržet osm zásahů raketou při jízdě čmajznutým sériovým SUVčkem. Když chci ukázat útěk v autě před vrtulníkem s následným efektním sestřelem, nechám auto aspoň kličkovat směsí těžko rozstřelitelnýho bordelu (co já vim, třeba železobetonový sloupořadí), ne že ho nechám promenovat po holý krajině, kde to několikrát schytá těmi nejtěžšími zbraněmi.
-
Já myslím, že se některé hry i témata, kterým se věnují, za tu dobu již rozdělily a povýšily, že zachovávat u nich serióznost v látce a opakovaně nenabízet tu samou efektní show, by mělo být vcelku běžným přístupem, který se nemusí nutně vylučovat se zábavou, jak se řada lidí bojí. Navíc, je v tom právě ta nuance rozdílu v chápání reality a hodnověrnosti a jejich použití ve hrách, což by bylo dobrý si ujasnit, páč ten rozdíl v tom je. Jistě, hry jsou o zábavě, ale ta zábava by měla mít úroveň, ne aby se dala okecávat tím, že si někdo u toho hodí nohy na stůl. Osobně s domnívám, že dokud se tohodle dogmatu obecně lidi nezbaví, tak opravdu kvalitní tituly prostě nebudou.
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=7JeQixYadrw
-
Bože tie kecy čo tu čitam od niektorích fakt nemajú chybu.
1. Graficky fakt skvele prepracovane a momentalne o level vyššie ako BF3 (svetelna kulisa a tieňovanie je užasné)
2. Atmosféra ako je vo zviku je u serie BF super.
3. Skripty už k hrám neoddelitelne patria a bez nich už hra nieje cool!!!
4. Tešimsa na to a dúfam že sa nesklamem!! -
První otázka: Proč hrajou BF3 datadisk?
A teď vážně: Čekal jsem něco jiného. Ani nevím co, prostě něco víc. Něco lepšího než vyleštěnou trojku. Takhle to dopadne jak s Modern Warfare. Recyklace recyklace recyklace.
Na rovinu říkám, 3 mám velmi rád, ale tohle mě zklamalo. Gor kryž mám ve 3 ještě spoustu věcí k odemknutí.
Zůstávám u 3.
Off topic: Někdo tu zmiňoval Planetside 2. Takže, ty si také občas zahraji, ale jejich hlavní problém je v inteligenci živých hráčů (Blb co ze srandy vytřílí vlastní základu pod útokem je častým jevem.) Takže jsem se vrátil k Bf (tam to taky není žádná výhra, aby bylo jasno!)
PS: Omlouvám se za chyby, mám jinou klávesnici. -
Proc mam silny pocit ze je to jen dalsi dlc a EA se nam snazi prodat bf3 jako bf4 ?! :D Kazdopadne ja letos sponzorem EA nebudu a tak si hru koupim nejdrive za rok. Za prve jsem jeste poradne nezaparil bf3 premium a za druhe na konci 2014 koupim hru a vsechny dlc za 40% i s novym kompem :D
-
-
Do tej doby urcite nevydrzis cakat :D
-
Kde beres tu jistotu, ze do konce roku 2014 uz bude BF4 venku? :D
-
-
Protože to určitě bude Launch titul na konzole :-)
-
-