Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nebo V jako Vice City :)) kéž by
  • Bhahahahaha ty si pán kámo.
  • Ámen a to jeste pockam s upgraidem pc az to vyjde abych jel na max...... *14*
  • No výborně konečně porádná informace netýkající se vypi* WoWka ...
    Uvidíme zda se vrátí zpátky San Andreas Vice City nebo přijde uplně nové město ale podle loga soudím že pujde o něco ve stylu SA (prachy a gangy) ale třeba to tak vubec nebude , každopádně příští středa bude zajímavá *15* (jen doufám že to nijak nep*..-- ,,nezkazily,, *4* )
  • zatím každé GTA na PC bylo, nemyslím si, že to budou měnit
  • Jóoooo na tohle sem čekal už dávno :-) Sem moc zvědavej jak to bude vypadat, osobně bych řekl že to bude ve stylu San Andreas, nebo podobnym. Děkuju R* :-* Už aby vyšel trailer :)
  • uz by sa mohli odtrhnut od tych troch miest a radsej vymysliet nieco nove... mne by sa pacila praha :D by som ciganov strielal
  • Jedna z posledních herních značek, která mě skutečně zajímá. Těším se převelice.
  • *my! *10*
  • doufam ze to bude mit grafiku jako mod pro gta 4 icenhancer 1.3
    http://www.youtube.com/watch?v=s9Y7X9LpGeA
  • studna261
    SUPER, doufám, že to vyjde co nejdřív, já se těšim jak děti na Vánoce
  • Ano ano a ještě jednou ano! GTA série je pro mne od prvního dílu srdeční záležitost a teď, konečně když je to oficiální, se nemůžu dočkat 2. 11. 11. *4* Prosluněné Vice City s nekonečnými plážemi? Nebo západní pobřeží v čele s Los Santos a jeho gangy? Kdoví . . .
  • třeba to na pc ani nebude
  • spis by ti stačil patečni večer *1*
  • A příští snad už na novou generaci konzolí... teď se všichni radují, po vydání bude drtivá většina nadávat na odfláknutý port :)
  • Luxxo
    Konecneeeeeeeeeeeeee *14*
  • Ano, jsi, páč mi ostatní chápeme, že smyslem tohto oznámení je potvrdit GTA V ofiko a že zmínka o traileru je jen takovej malej bonus *4*
  • Jo nějaký ty venkovní lokace by tam pro změnu být mohli. A hlavně taky víc možností. Liberty City mi přišlo takový prázdný, moc věcí se tam dělat nedalo.
  • Podla toho loga to vyzerá na návrat do SA, žeby počiatky Groove Street Gangu ?!! Inak dúfam že tam budú nejaké dedinky a vráti sa vtipnost z čias GTA Vice City a SA. V IV to dost chýbalo. Vážnost mi ku GTA moc nesadla.
  • conflig
    Já bych teda moc rád viděl Next-gen San andreas *1*

EDIT: Jenomže kdyby to mělo to San andreas tak velkou rozlohu a grafiku z GTA IV tak by to mělo tak 30GB *1* Mě by to nevadilo místa mám dost, ale stejně *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit