Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem jediny, komu prijde trosku divne delat oznameni na to ze prijde oznameni? :) jinak se samozrejme tesim :)
  • DarkHawk
    *1*
  • OKAMZITE, jak tohle vyjde, beru si tyden dovolenou, pritelkyni poslu k rodicum a pojedu nonstop!!!
  • posila
    Programuju aplikace pro iOS a delam to bohuzel z domu
  • A pak nemá bejt krize, když lidi v práci pařej *15*
  • Co mas za praci, ze si muzes dovolit hrat hry? Takovou praci bych bral taky *1*
  • Doufam, ze to bude takove druhe rpg San Andreas se stejne rozehlou mapou a pridane par rpg prvku navic.
  • posila
    To se takhle hraje, kdyz by se melo pracovat :) a clovek ma vedle sebe NB s pustenym Skype, kdyby se nahodou po nem shanel sef, a najednou Skype zblunkne, kdyz prijde zprava od kamose, ze bylo oznameno GTA V :)
  • A prozradíš mi, jak se hraje Akrham City a současně se dovídá o GTA V? *1* *1* *1*
  • jo, to byl uplne nejlepsi dil, slunicko, sranda, Miami a spousta narazek na muj oblibeny film Scarface vcetne baraku Tonyho Montany ?D
  • posila
    Wow ... musel jsem vypnout Arkham City a oznameni GTA V poradne rozdychat. Mam velkou radost
  • Prosím, ať je hlavní postava sympatičtější než předchozí dvě.
  • At je to Vice City a 80s, prosim!!!
  • DarkHawk
    Musí to vydat hned na všechny 3 platformy. *2* Doufám, že to nebude jako s RDR, který není na PC vůbec a nebo LA:N, který vyjde pul roku po vydaní konzolových verzí.
  • slovy dedy Simpsona "uz se stalo" :D
  • juhuu, pobezi to na stejnem enginu? bude tam venkov? zvedavosti uz se nemuzu dockat :D
  • když se ti z toho dělalo šoufl, tak proč jste ty spekulace a zaručený zprávy šířili dál? je těžké o tom nepsat a jednoduše si počkat na oficiální zdroje?
  • froztik
    Jsem zvědavej na jaký platformy to Rockstar pustí. *5*
  • Aby ses nepos*al...
  • konečně!!!!!! at už to mam doma.. jen aby k tomu byly co nejdříc cz titulky.. a aby se dodělali ne jak u GTA IV

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit