Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a jeste se spekuluje, ze Gearbox pouzil penize od Segy, ktere dostali na CM, na vyvoj Broderlands 2. Tomu rikam pekna svinarna. Rendy je mozna sympatak, ale taky peknej padouch. *2*
    • Vývoj Borderlands 2 snad platilo 2K, které je vydavatelem, ne?
      • Internet předpokládá, že si Gearbox penězi od Segy zvyšoval rozpočet. Důkazy nejsou.
  • "A tím to haslo, hry se odkládaly a odkládaly a přišel rok 2009 a finanční problémy Segy, která se rozhodla RPG, protože udržovat oba projekty bylo příliš nákladné (a ani z jednoho nic moc nebylo)."

Prosím, řekněte mi, že za tento slohový paskvil tu nedostávají zaplaceno.
    • Myslíš že by tolik recenzí dělal zadarmo? *1* *1* *1*
    • Chybí jedno slovo, řekl bych že "ukončit" hned za RPG. Z okolního textu snadno pochopíš o co šlo, článek bych nenazval paskvilem.
      • To jsou stížnosti, při čtení jsem to ani nepostřehl. PS. Díky Games.cz za super článek, tenhle krach mě skutečně zajímal. V roce 2006 jsem byl po oznámení této hry celý natěšený :-)
  • Jeste ze z toho byla citit spatna hra jiz od prvnich opravdovych ingame videi...
  • Shaker
    cim to, ze Gearbox vzdycky vyda nejakou perlu a nasleduje fail? HL: Opposing Force/HL: Blue Shift, Borderlands/DNF, Borderlands 2/aliens... mezi nama tady, Randy je ukecanej lhar
    • Nějak tam nevidím žádnou perlu, kromě těch HL..
      • Borderlands a Borthers in Arms.
  • Ataker
    Jako není to nějaká pecka, ale jako fanouška Vetřelců mě to zabavilo a + kampaň s kamošem přes splitscreen.
    • vsak jo jako priloha casopisu nebo disk k cerealiim by to nebyla spatna hra
  • ja to moc nesleduju ale z Aliens cm jsem mel takovy pocit jako z Duke Nukem Forever a ted tu ctu ze za nim stoji take Gearbox tak jako proc se tomu lidi divi, ze to dopadlo naprosto stejne? *1*
    • jesusek
      DNF nedělal Gearbox.
      • kazdopadne cela tahle particka firem a lidi dela z hracu blbce a az od nich zas vyjde X let vyvyjena strilecka vyhnu se ji obloukem *3*
      • cituji z clanku: "Gearbox se prý tehdy věnoval hlavně oběma Borderlands a Duke Nukem Forever. "...
      • No poslední rok a něco vývoje určitě dělal *3* .
        • jesusek
          No možná to nějak slepili dohromady a pomohli tomu na svět. A možná, že právě tohle taky dost uškodilo Alienům. Nicméně DNF je hra od 3D Realms.
  • God-of-War
    Snad to krapet zachrani ten mega patch...
    • to je HOAX žadný takový není
    • O jakým mega patchi mluvíš?
      • God-of-War
        Prej ma vyjit nejaka mega zaplata, aby to bylo hratelny..co sem se doslechl.

Bylo to i v Bleskovkach
        • Přesně. Je to hoax na základě jednoho twitter vtipu, kterého se pak všichni chytli. Vygoogli si colonial marines 7.8gb patch.
      • "Uninstal" ten je na to nejlepsi
  • Zlý Gearbox, zlý!
  • DeDy
    Aliens: Smutní námořníci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit