Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rhaegar
    No já hru dohrál (to se u mnoha AAA her nedá říct) a že bych se do toho vyloženě nutil? To ne. Sice to není revoluční hra jak měla být, ale vyloženě nenudí.
    • KIMCID
      moje slova
  • Pinkamena
    Mimochodem, já nikdy neměl rád Gearbox, jediné hry které byli dobré byl asi Brothers in Arms a Bordelands...pak pokazily "007 Nightfire na Pc" většina z vás o tomto asi neví, je to hra z 2002, je to port. Ale né ledajaký. Nějaké levely úplně v této hře chybí, zatím co na dreamcast tam všechny byly, sakra proč?! Toto musí být nejhorší port co jsem viděl! Toto neni špatné ovládaní a takové ty kraviny které JSOU špatné. Ale měnit celou hru? A dávat pryč různé levely a funkce z jiných verzích?! NA PC VERZI?!EOGKAROPHJTPSDHDJ

Ano, možná já jsem trochu "přísný" omlouváám see--..ale já hrál konzolovou verzi která byla o hodně lepší..jak tohle mohli udělat? Konzolová verze měla lepší animace..VŠECHNO! Navíc části kde ovládáte auta PRD! PRYČ! ..Auu--.bolí to. Proč děláte ÚPLNĚ jinou hru pro PC?
    • x_ander
      Nightfire jsem tehdy dohrál a nepřišel mi úplně špatný. Verzi pro dreamcast neznám, takže to nemůžu posoudit. Každopádně hra měla dost bugů, dodnes si pamatuju, jak jsem sniperkou ostřeloval nějaké vojáčky na vzdálenost několik set metrů, když jeden z nich po mě z této vzdálenosti hodil granát (přímo skrz zaměřovač jsem ho viděl, jak háže). Pomyslel jsem si, že to je hňup, ale on ten granát za vteřinu dopadl k mým nohám a bouchnul. Pecka :-D
      • Pinkamena
        Bohužel já nostalgii pro PC verzi nemám, jen pro konzolovou která byla o hodně lepší ve všech směrech.
        • x_ander
          Tak nostalgií bych to nenazýval, ta hra byla spíš jen taková jednohubka. Pamatuju si z ní jen dvě věci - výše zmíněnou historku s granátem a misi na párty, kde se dalo rengenovýma brýlema šmírovat prádlo slečen. Každopádně jestli byla PC verze tak moc osekaná, tak je to dost škoda a moc nechápu, proč to tak udělali.
          • PC verzia nebola osekaná. Bola iná. Iné levely, iné animácie. Niektoré sa mi páčili viac ako na xboxe, ale konzolová verzia bola lepšia.
            • Pinkamena
              Měla méně levelů a byla horší. Bylo tam hodně chyb a prostě celkově to byla líná hra, gearbox se nějak tím nezabýval.
    • jj, Nightfire byl nepochopitelně osekaný proti původní Gamecube verzi.

S tvrzením, že série Brothers in Arms je dobrá bych si dovolil polemizovat. Nesmyslně vymyšleným systémem flankování to celé zabili.
      • ZvacA
        A s pouhým družstvem, respektive týmem, očekáváš proti nepříteli stejné velikosti nějaký velký manévry než snahu ho obejít? Je faktem, že jednotlivé díly BiA mohly být mnohem lepší a promyšlenější, propracovanější. Řada věcí nemusela být tak násilně aplikována a zbytečně podřízena hernímu dogmatu "něčeho dělání za každou cenu "(viz. třeba v Earned in blood absurdní honění se za tanky bez AT zbraní), ale přesto zůstávájí BiAs slušnými hrami, a dovolím si tvrdit, že patří mezi to nejlepší, na čem kdy GB pracovali.
        • Ten systém byl nesmyslně vymyšlený ne kvůli samotné existenci flankování (měl jsem za to, že "nesmyslně vymyšlený" není totéž co nesmyslný, ale asi to nebylo úplně jasné), ale kvůli jeho provedení, kdy čelní útok byl zběsile složitý i proti jednomu nepříteli, zbraně neprostřelily plaňkový plot, celá hra má být taktická a přitom se jedná o brutálnější koridor než u CoD tehdejší doby a podobně. Celá hra byla velmi násilně podřízena tomu, že nepřítele je třeba obejít, áno, bez ohledu na to, jestli to v dané situaci bylo logické řešení či nikoli.

Chci-li realistickou akci, zahraju si Flashpoint, chci-li arkádu, zahraju si něco jiného. Brothers in Arms byl kočkopes, který nebyl ani pořádnou realistickou akcí ani arkádou, proto to není dle mého názoru Bůh ví jak dobrá hra (první dva díly, třetí jsem nehrál).

Za nejlepší kusy od Gearboxu považuji Opposing Force, Duke Nukem Forever (navzdory kritikám se jedná o nejvíc oldschool střílečku z poslední doby, ale je otázka, kolik toho dělali zrovna oni) a Borderlands.
    • Black_Hand
      opposing force byl vytecny datadisk k halflifu 1. v mnoha ohledech byl experimenalni. a uspesne. jinak se do zbytku toho co rikas plest nebudu.
  • DeDy
    Aliens: Smutní námořníci
  • Tak mi nejak neleze do hlavy, kdyz udajne vsichni vedeli v jakovych preblemovech je celkovy vyvoj hry, tak proc hru vubec vydavali a hlavne jak si mohli vubec tento zmetek dovolit prodavat za 50 eur ??? Tady se krasny ukazuje nenazranost vsech od Segy pres GB az po nevim koho a jejich nehorazna drzost a pohrdanim hracu.

Osobne si myslim ze tento zmetek je podvod a mozna v USA se najde nekdo, kdo si to s tema zmetkama vyrika u soudu. A ja mu drzim vsechny palce.
    • Podvod na koho? Keby sa nedosali nejake insidy von tak dnes ani nemozme odhadovat kto je tomu na vine a len by sa to splachlo jednou vetou o nkvalitnom titule a maximalne blby vyvojar/zly vydavatel. Co sa tyka nutnosti vydania, tak trochu premyslajte. Sega uz zapisala jednu stratu s tym rpg od Obsidianu a nemohla si dovolit dalsiu, zvlast po takom dlhom obdobi. Proste vydali co mali s tym ze si znizia stratu ako sa da, asi. A niektorym hracom sa hra pozdavava niektrorym nie.
  • tahle hra je prostě totální průšvih........prostě paskvil nad paskvil..........ten duke nukem forever mě aspoň trochu bavil.............ale vetřelci děs běs *16* *12* *12*
  • Já si myslim, že tohle je prostě odraz dnešní doby. Hry nedělají nadšenci v garáži podle svých snů a přání (už to kvůli technologické náročnosti asi ani nejde/i když se tak vždycky bijou do hrudi autoři nových enginu...jak vše bude jednodušší a rychlejší), ale kravatáci, co sledují statistiky, náklady, cashflow, zisky a ždímou a ždímou...termíny, reklamy, nakladatelé... a proto jsem tak rád, že se rozjíždí kickstarter a greenlight. At grafika vypadá třebas jako v roce 99, jen když to povalí na linuxech, nebo nových windowsech. Klidně bych si zahrál znova Kingpina a Blood II než další a další CoD a MoH
    • Black_Hand
      http://www.gog.com/gamecard/kingpin_life_of_crime lightning strikes!

http://www.gog.com/gamecard/blood_2_the_chosen_expansion
    • martin.mirejovsky
      Kingpina si klidně zahrát můžeš - zrovna nedávno vyšel jeden fanouškovský addon, který do hry přidává zcela novou singleplayer kampaň. Doporučuji ;-) http://felikkz7.free.fr/
    • GlaDOS
      Hry pořád nadšenci dělají. Indie komunita je opravdu nezanedbatelná.
  • Osobne som rad ze tento inside sa dostal von.Ukazuje to ze vztah vydavatel - studio nebyva jednostranny a nie je vzdy vinnikom iba vydavatel, ako sa tu casto prezentuje (chapem ze games ma lepsie kontakty k ludom z vyvoju ako k vydavatelom). Stale to bude do velkej mieri spekulovanie , kedze nepozname zmluvu medzi Segou a GB ale z tych informaci to vyzera ze GB na to prd*l a pefinancovaval si , aspon urcite obdobie, vyvoj svojich vlastnych IP. Predsa len peniaze idu do jedneho studia a tazko dokazat ci clovek co ma byt plateny zo Segy (aliens) nepomaha pri praci na povedzme Borderlands. Hra sa niektorym paci, evidentne sa nepredava uplne zle takze Sega sa aspon trochu asi zahojila. Ak aj nespravy ziadne pravne kroky,otazne ci vobec podla zmluvy moze, tak GB si minimalne dost pohnojil meno a je otazne ci im este niekto zada pracu na nejakej znacke.
  • Docela mi připadá směšný, že tu nezohledňujete ekonomickej fakt. Aliens Colonial Marines má dobrý prodeje, tudíž je úplně jedno, jestli je to kvalitní hra, rozumějte "duševně hodnotná" v "hráčském" měřítku. Vím, že všichni nenávidíte Call of Duty, ale musíte si uvědomit, že prodejnost je skvělá. Jde o byznys, o nci jinýho. Z právního hlediska si Sega nemá co nárokovat, i kdyby prodeje byly špatný a snažila se vinu hodit na Gearbox. Sega si totiž objednala produkt, ten byl dodán, ale už tady se mělo něco dělat, měli posoudit, že je nekvalitní a tak reagovat. Jenže oni to vydali a toť konec pohádky. Zbytek jen spekulace.
    • Mhm. Necháš si postavit dům. Dům má spousta vad. Nicméně blíží se zima, a tak se do něj nastěhuješ. Stavební firma ti řekne, že tím, že ses do něj nastěhoval, ses vzdal všech práv z těch vad.

Tak takhle to díky Bohu fakt nefunguje. *3*
      • Tohle je demagogickej argument laika. Nemůžeš srovnávat nemovitost a smlouvu o díle.
        • Nejsem laik a nemovitost se smlouvou nesrovnávám. Upřímně řečeno mě ani nenapadá, jak bys chtěl smlouvu srovnávat s věcí v právním smyslu.
    • Black_Hand
      bohuzel v textu chybi info o tom, ze gearbox inkasoval plny prachy na vyvoj ACM i kdyz na nem skoro nikdo nepracoval a pracovalo se na borderlands.
      • Jenže z právního hlediska je to irelevantní, protože tím, že SEGA tu hru vydala a nepodnikla právní kroky, když dostala na stůl paskvil, tak tím v zásadě řekla "Jsme s tím spokojeni."
        • Black_Hand
          jak rika Dworkin. navic poruseni smlouvy muze byt odhaleno i zpetne.

(coz je vlastne dalsi dworkinuv prispevek)
        • Nesmysl. Jednak absolutně netušíš, co měli ve smlouvě. Druhak absolutně netušíš, jaké vady už vytkli, resp. jaké nároky už uplatnili, nebo jaké uplatní jiné (smluvní nebo zákonné) sankce. Na jakékoliv právní závěry proto nemáš dost informací.
          • Všechny smlouvy, stejně tak smlouvy o díle, maj daný zákonitosti.
            • No a?
    • Nesouhlasim, to že se to dobře prodává neznamená, že je vše v pořádku. Z krátkodobého hlediska ano, ale jméno značky je pošpiněno a řekněme, že případný druhý díl to může odskákat i kdyby byl kvalitní... SEGA má podle mě právo udělat nějaký kroky, ale jaký, to je asi taky o tom, co je ve smlouvě... Nemůžeme říct jestli SEGA může nebo ne, protože neznáme tu dohodu ;)
      • Meno znacky uz bolo pospinene Prometheom. A:CM pre mna nie je az taka hroza.
      • V tý dohodě určitě nebylo, že když TRH nepřijme produkt od Gearboxu, a tím nemyslím prodejnost, ale kvalitativní přínos do vetřelčího univerza, tak jim to může vrátit a vyžadovat peníze zpět:)) Tím ti naznačuju, že spousta her je nekvalitních a většině se nelíbí. To ale neznamená, že se distributor rozhodne zažalovat výrobce, že je hra nekvalitní po duševní stránce:) Chápeš? Byznys, kapitalismus, tržní hospodářství.
        • Už jsem psal níže, že obsah té smlouvy neznáme. Pokud tam jsou sankce pro poškození značky a jsou dány podmínky jejich uplatnění, tak bez ohledu na prodejnost SEGA po těch sankcích půjde. Právě kvůli tomu, že jde v prvé řadě o byznys.
      • Ano, ale o tom jsem právě mluvil. Ne o duševní hodnotě, ale o té tržní. O tom, jestli je hra špatná nebo dobrá můžeme polemizovat, ale o tom, jestli si něco takovýho mohli vůec dovolit a pustit na trh, ne;)
        • To je otázka minimální kvality produktu a odolnosti zákazníků. V oblasti zábavního průmyslu bohužel projde téměř cokoliv; já osobně bych vydavatele hry, která vyjde v dezolátním stavu, zažaloval jako spotřebitel zpátky do doby kamenné. A jako úřad bych jim napařil tučnou pokutu. Nicméně to se neděje.
  • Ataker
    Jako není to nějaká pecka, ale jako fanouška Vetřelců mě to zabavilo a + kampaň s kamošem přes splitscreen.
    • vsak jo jako priloha casopisu nebo disk k cerealiim by to nebyla spatna hra
  • to som rad, ze taki patlalovia, kde sa projekt tahne a prekopava a nakoniec cely zrusi nie su iba v 2k Czech, aspon sa necitim uplne menejcenne *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit