Přejít na výpis diskuzí
Odhalení RPG Risen 3 - nabídne otevřený „středověký“ svět
21.2.2014 | Petr Poláček
122 příspěvků
-
Doufejme, że lépe než posledně. Dvojka byla tak strašně dětinská až se to hrát nedalo.
-
Risen 1 byl pro mě fakt zážitek, Risen 2 jsem asi po 20 minutách hraní odinstaloval - soubojovej systém, vůbec to ovládání mě tak odradilo... Tak snad se s 3 polepší no.
-
Paráda, všechny díly Gothic i Risen jsem si hodně užil takže se těším. Nevím jestli se mi to zdá, ale moc RPG ted v poslední době nevychází, zvlášť RPG podobného typu. Věřím, že se jim to povede :)
-
Inak šušká sa, že Risen 1 a 2 majú výjsť na gog.com
-
V době kdy se vyvíjel G4 pracovali na Risenu
-
Otázečka: podporuje Risen PC verze X360 ovladač? Chtěl jsem se juknout pro informaci na Steam, ale ten je nějak kaput. Asi všichni kupujou Ramba...
EDIT: Tak Steam už se zase rozběhnul a vypadá to, že hra X360 ovladač oficiálně nepodporuje. -
Z těch obázků na mě kouká gothic :)
Prosím ať je to jako starej dobrej gothic.. -
Možná buď i rád, že ten Risen 2 nespustíš. Hra byla dosti velké zklamání, po 4 či 5 hodinách jsem ji musel vypnout. A to jsem se snažil.
-
Podle profilu jsi Slovak. Zkus psat v rodnem jazyce,cestina ti ocividne nejde.
-
Ach to školství
-
Risen 1 bola vazne paradna a dlha RPG majuca specificky feeling hier Gothic 1 - 3 :-) skoda ze dvojku uz moj pc nespusti :-(... Co sa tyka Risen 3, dufam ze neprinesu navlas rovnaky styl hratelnosti ako 1, ktorá zase uplne vykradala Gothic :-) uprimne sa priznam ze asi by ma to znova hrat to iste asi uz nebavilo, navysr je to uz dost zastaralý systém
-
Hmmm doufejme, že se vzchopí. G1,2,3 byly výborné hry, u kterých jsem proseděl mládí. Jedna z nejlepších herních sérií vůbec. Pak přišel Risen, který mě sice také chytl, ale byl znatelně slabší, než původní Gothic. No a nakonec se objevil Risen 2 a to byla holá katastrofa.
Přeju Piraním úspěch, nicméně jsem trošku skeptický...
*1* -
Jednou za čas na fórech zkousnu kde co. Nejsem Grammar Nazi. Ale tohle je šílenost.
-
Asi to bude pravda, když to víš.
-
G3 nesahá G1,2 ani po kotníky a to včetně enhanced edition.
-
G4 byla katastrofa , hlavne datadisk.
G3 enhanced edice byla lepsi jak G2. -
moje oči krvácí, číst takovej paskvil.
-
michaliuz18 : aj negramotna opice vi ze gothic 4 nedelala PB idijote...
-
Arcanii i G3 by měli zapomenout že kdy vznikly a pokračovat od druhého dílu.
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uvedu to na spravnu miru,hrajem asi 6 dny od dnes gothic 3 z patchem 1.75 (takze keci o bugu si strcte)... a usem chtel novej gothic nebo risen,nj po pravde kdis sem si mal vybrat hrat risen 2 nebo gothic 3 tak us poznate otpovet,PB vy delat stredoveku atmosferu a toto vomne vsbudzuje nadeje nato ze to us bude konecne nastupce gothic 1 as 2...nejlip spojit univerzum gothic a risen a sem heppy *3* *14*