Přejít na výpis diskuzí
Odhalení RPG Risen 3 - nabídne otevřený „středověký“ svět
21.2.2014 | Petr Poláček
122 příspěvků
-
gothic je uz cely zabudnuty, poucili sa z chyb arcanie, a boja sa pichnut do toho isteho hoooovna druhy krat
preto radsej risen, ten mal lepsie ohlasy
mozno po risene pride nejaky remake na gothic ..no NIE pokracovanie ,lebo nema to ako pokracovat kezde to arcania uplne pochovala, aj vedlajsie gothic postavy ako diego -
Z obrázků to vypadá víc fantasy než Risen 1.
-
Tak za mě teda zklamání. Čekal jsem, že po tom, co se práva na značku Gothic vrátí do Piranha Bytes, tak budou pokračovat se značkou Gothic.
Každopádně budu sledovat, ale pokračování Gothicu bych teda mnohem radši. -
snad si zachovaj klasicky rpg svet jaky mame kazdej rad
zadne novodobe casual hovadiny, pekne na urovni gothica a risenu 1 ..zadnej arcanie styl ani nic ako predpotopne jak reckoning
Chceme (aspon ja osobne) rpg ako ze starych zlatych dob
(dikybohu ze tam nedali znova piraty..meji rozum chlapci) -
delate si legraci ze?
-
Štvorku ale nerobili Piranha bytes. Ostatne, Arcaniu do série Gothic osobne ani nerátam.
-
Jinak postupné zjednodušování herních mechanizmů v PB hrách je asi nejlépe pozorovatelné na (ne)možnosti plavat- v prvním díle se dalo plavat nad i pod hladinou vody + byl hrdina v řece unášen vodním proudem, v druhém dílu již vliv vodního proudu nebyl, ve třetím se již nedalo potápět a v prvním risenu již nešlo plavat vůbec- v případě že hrdina spadnul do vody následovala buďto animace s vodní příšerou popřípadě probuzení na nejbližším břehu. V risen 2 již nebyla ani ona animace a hrdina se ihned po skoku do vody automaticky objevil znovu na břehu.
-
taky jsem si říkal. ono i ten záběr s golemem či co to je, ten tam nedaleko taky byl. i když nebyl myslím ohnivej...
-
Oznámení Risen 3 jsem očekával již delší dobu a piranhe mě v tomto ohledu nezklamaly (nepřekvapily), snad to dopadne (dobře!). Z uveřejněných screenshotů zatím zcela nadšený nejsem, v podstatě všechny PB hry jsou s každou další hrou (alespoň po vizuální stránce) více a více stylizované- barevnější a méně opravdově vypající. Od veskrze realisticky vypadající hry ala TES či Arx fatalis se jejich hry více a více podobají počinům typu Fable či Kingdoms of amalur, Risen 3 bude zdá se v tomto dle mého názoru nemylém trendu bude pokračovat. Stejně tak se obávám aby se nepokračovalo i v trendu zjednodušování některých herních mechanizmů jehož sme byli svědky především v případě risen 2,ale pozorovatelný byl již dřív.
-
Pokud to naváže na kvalitu jedničky, tak si rád zahraju :-)
-
Neni na těch obrazcích klášter mágů z gothicu 2
-
1 super 2 už tak ne (prostě z toho gothic nebyl už cítit ani vzdáleně). Tak snad se 3 povede.
-
nikde nie je napísané, že Risen 3 bude v stredoveku :) obalka PC Games hovorí "Das Neue Piranha-Rolenspiel: Offene Spielwelt und geniales Mittelalter-Feeling" ...čiže nie stredovek, ale "len" stredoveký feeling :)
-
Zajímavý, jak to víš přesně na čas :)
-
za zady nikdy nezapomínej na Gorna to nebyl bodyguard ale tank *1*
-
s posledním community patchem je to zábava ale na G1 a G2 to samozřejmě nemá x)
-
Netušil jsem, že v Gothicu byly zbraně na dálku přesílené a nabíjely se pomocí časovače. Taky si nějak nevzpomínám, že by byly v Gothicu NPC postavy nesmrtelné a pořád běhaly hráči za zády jako ochranka.
-
Mna Risen bavil od zaciatku az do konca, oba diely, stale je z toho citit Gothic
-
ja dufam ze to bude navrat ku korenom... Risen 2 som zmazal po 4 minutach
-
Trojka mě dost bavila. Pořád to bylo takové grindění harampádí, což byla jedna z věcí které jsem na gothicu nejvíc miloval. S dalšími public patchy už to byla celkem hratelná hra :) Jinak 1,2 = špička rpg žánru, ne-li absolutně nejlepší.