Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Som na GOGu uz dlho a viem ze je to najziadanejsia hra z celeho GOG wishlistu, hoci som ju nikdy nehral, vzdy som na nu pocul len obrovske slova chvaly. Takze do toho asi pojdem, jednak podporit GOG za skvelu pracu ze sa im to podarilo konecne legalne dostat opat do predaja a po druhe som prilis zvedavy na tu hru nez aby som si ju nechal ujst :)
  • Kdysi davno jsem hral demo a dost me to chytlo. Pak jsem nekdy v roce 2006 (7 let po vydani) stahnul i plnou hru, ale nikdy jsem ji nedohral. Uz tehdy jsem si rikal jakej je to oldschool. Ted je to uz 14 let a me porad neskutecne laka si to dat, jelikoz napr. Deus Ex a Thief jsou jedny z mych nejoblibenejsich her. Snad me to tentokrat skutecne pohlti natolik, abych to dohral.
  • MrSanta
    KONEČNĚ *1*
  • mouse look neuměla. Dneska už ho zprovozňuje mod.
  • Aleluja
  • Nejsou, no.
  • SHODAN, pamatna to recenze na SS1 od Ice a Andrewa... lejzrove brusle nasadim a uz si ficim...
  • Kr.Pa
    Kdyby jsem jim povedly HW, tak by byli asi jediní jeho prodejci, nikde jsem je totiz nenasel prodavat.
  • bez autohealu a navíc v nelineárních levelech to vzdaj po dvou hodinách
  • kostejnesmrtelny
    Neříkal jsem, že to za ten víkend stihnu dohrát *3*
  • Za víkned....prober se, starší hry nebyly na pár hodin...tohel za víkend nedáš.
  • Zpráva dne! *14*
  • kostejnesmrtelny
    GoG vládne - System Shock je jeden z mejch velkejch herních restů. Plán na víkend je jasnej *14*.
  • GlaDOS
    Jelikož mě SS2 v minulosti záhadným způsobem minul, tak do toho určitě půjdu.
  • Keyz
    Jestli to opravdu půjde hrát v pohodě pak se těším.
    Jaké modifikace to bude obsahovat?
  • SS2 se fakt ovládá jako většina moderních her. SS1 snad ještě nepodporovala rozhlížení myší, ale je to let, možná se pletu.
  • Možná mě ukamenujete, ale... Zmínili se také o tom, že to jde hrát v Coopu?? :) Já jen že mám problém, že se u takových her do nich moc zažeru a pak sem pos*anej až za ušima a až v coopu jsem byl schopnej to hrát delší dobu s kámošem. Jó to byly časy.
  • Tak druhej Deus Ex šel naopak cestou konzloidnosti a novejch trendů. Ksž už tak srovnávat s jedničkou.
  • kubi-wan
    Jednou jsem se snažil hrát jedničku... nešlo to, bylo to na mě moc... jiný, řek bych... ale pořád mám v hlavě myšlenku, že si to někdy zahrát musim...
  • Ethy
    Díky moc všem za tipy! Zhýčkanej nejsem, já jsem se jenom bál, aby to nebyl tragédie, jako právě s druhým Deus Exem. Zítra jdu do toho ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit