Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych stejně nechtěl mít internet takovej že když se nějakej vocas rozhodne ho vypnout tak ho prostě vypne a hráči nenadělaj nic. Sony za pár měsíců odstraní službu PSN :D :D :D
  • Joo a ty znáš čísla prodeje PC nebo PC her? To mi je teda napiš.
  • Drom
    to neni tak uplne pravda, napriklad first party PS3 MMOcka - Free Realms a DC universe Online jsou taky mimo provoz a za ty se plati normalne mesicni poplatky. V pripade DC to je 17,5 dolaru s VAT mesicne, coz uz je skoro 5 dolaru vyhozenych do kose a kdo vi, kdy to spusti a jestli jim ta posilena ochrana k necemu bude. Taky se muze stat, ze to proste napadnou znovu a pak to zacne byt uz solidni problem.
  • a máte to zadarmo *12*
  • řádí klíšťatová encafalitida, neblázni
  • Zayl
    Jasně, anonymous který je rád že se zmůže na DDoS shodil servery PSN na tak dlouho. Obyčejným DDoSem ... lol.

Daleko reálnější je scénář, kdy Sony něco samo podělalo.
  • Docela bych se na store mrknul, ale jeste vydrzim, treba nas pak necim odmeni *2* Jinak presne, venku je nadherne, takze to SONY docela vyslo *1* A o tom, ze to neprida na reputaci? Myslim, ze se to stalo i u konkurence, viz. jiz tady zmineny 14-denni vypadek, takze to bych tak neresil...
  • chtěl bych vidět vás, kdyby vám nešel 4 dny net...... *9* *9*
  • Tímto si Anonymous na popularitě moc nepřidají, ať už je to jejich práce nebo ne. Tipuji že nefunkční PSN vadí více lidem než odstranění Other OS. Jsem pro aby se tato funkce vrátila nebo uživatele Sony nějak odškodnilo ale když se mi někdo hrabe v účtu kam posílám peníze tak je mi jedno ve jménu čeho to dělá ale nemám z toho moc radost. Nehledě na to že se bezpečnostní díry zatím používají snad na všechno jen ne na opětovné zprovoznění Linuxu.
  • Čekal jsem, kdy nastane přesně tato situace. Ten má Sony v rukou silnou kartu. Pokud ji nebude hrát špatně, tak dokáže leckterou velmi ožehavou záležitost ohledně PSN (klidně i případné úniky osobních dat) přehodit na aktivity Anonymous a zakrýt tak vlastní chybu.

Drobná potíž s Anonymous je, že se jedná o komunitu "ptačí hejno". Takže pravá ruka nikdy neví, co dělá levá. A tohle video bůže být stejně "oficiální" jako jiné, kde bude naopak skupina Anonymous vyhrožovat únosem Seligman, dcery viceprezidentky Sony USA.
  • nepadající LIVE *1* *1* *1* Tak snad to Sony nebude trvat tak dlouho jako Microsoftu. Tam když před lety v době vánočních svátků spadnul live, tak jim to trvalo 14 dní než to dali do kupy. Víme. *4*
  • Bliss
    No jo no...v takovýchto chvílích jsem rád, že jsem si vybral Xbox se zatim nepadajícím LIVE. *1*
  • jj přesně... prodlouženej víkend a venku jen 25°C, opravdu mě nenapadá jiná aktivita na víkend než smrdět u konzole ;)
  • nehraje... Gran Turismo, God Of War, Uncharted, Heavy Rain i Killzone všichni hrajeme na mobilech... strč si svuj patetickej trolling za klobouk ;)
  • Jiste, podle prodeju dokonce daleko vic ludi nez na pc. Ja na nem zacal hrat pred necelym rokem a je to parada, od te doby pc na hry prakticky nepouzivam.
  • to jako vážně na plejstejšnu ješte někdo hraje xD
  • dilinja
    neni nic horsiho nez ze pres svatky nefunguje PSN *1*
  • To jsme 2 :D až na to že takhle násilně bych to neřešil ;)
  • :D asi se k nim přidám
  • najít ty zasraný čůráky a urvat jim koule!!!!! chci hrát po netu a nic!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit