Přejít na výpis diskuzí
Odstávka PSN jen tak neskončí, postiženi jsou i vývojáři
24.4.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
No jó, první Call of Duty, to je jiná *1*
-
Uz sem si vygoogloval, nejakej detskej zpevak, akorat nechapu, co s tim ma spolecneho. Ale tak clovek nemusi vedet vsechno :)
-
To bude nějaká Petrova oblíbená herečka. Fakt nevím.
-
A Sony pakáž nejsou jo:) Vy tu EULU asi nečtete co:)
-
no první COD rozhodně global server neměl ( žádnej iw failnet), měl server finder klasickej kterej hledal dedikovaný servery na internetu, takže si to opravdu pleteš s těma novejma výlupkama typu mw2 :p
-
To si měli rozmyslet než začali Sony vyhrožovat zhozením PSN. Teď je pozdě, jestli říkají že oni za to nemůžou. Nijak to nedosvědčí. Pro mě jsou anonymous jen jedna velká pakáž.
-
Pokud máš zaplaceno PS+ s ročním členstvím, tak by jsi měl dostat 3 měsíce navíc zdarma.
-
Já myslim že na jaře příštího roku by jsem se mohli dočkat.
-
Kdo je Justin Bieber a ma neco spolecneho s odstavkou PSN?
-
"kterou by Sony mohla v rámci vlastních studií zfilmovat hned poté, co natočí film o hackerovi Georgu Hotzovi, s Justinem Bieberem v hlavní roli samozřejmě. "
Si myslis ze ked spomenies Justina Biebera tak si hned vtipny? Jeden fail za druhym z tvojej strany. How can you live with yourself -
Jenže Steam se nutně nemusí připojovat k serverům. A co se týká BF a CoD, ti mají, pokud vím, global server, který když spadne, tak se taky nic nenajde. Ale to si možná pletu s něčím jiným :-/
-
Njn ted vlastne bylo to datum kdy mel Skynet prebirat vladu nad svetem... ale ze liska podsita zacne u PSN, to teda cumim... ma pekne zakerny algorytmy zmetek... :-)
-
Majů v tem bordel. *12*
-
Jen taková malá poznámka - Anonymous oficiálně prohlásili, že za tímhle oni nestojí. ;)
-
Tipuju to tak na čtvrtek, znovuzprovoznění. Hlavně doufám že to bude tento týden, ale bezpečnost především.
Předpokládám že se tomu budete věnovat i v podcastu, i vzhledem k tomu že je to momentálně jedna z nejvyhledávanějších věcí na internetu.
Zajímá mě názor redakce na možné příčiny a důsledky.
Ono stejně, bezpečností experti už začátkem roku varovali před útoky, ale že to takhle postihne zrovna PSN bych neřekl. *11* -
a tu retardaci rozdávají na PSN zdarma ??? *7*
-
Tady se jenom ukazují výhody těchto služeb, dneska je to PSN, zítra třeba XBOX Live a další den Steam. Zlatý časy prvních CoD a BF :)
-
Jenže Microsoft přizná svoji chybu a nehází to na někoho jiného + Microsoft nepotřebuje mít ego "neprolomitelné ochrany".
-
Ehm, DDoS už se snad ani nepoužívá.. Tohle je něco trochu jinýho..
-
Tak holt zbejvaj jen cracklý ps3 servery.. Nojo, aha..