Přejít na výpis diskuzí
Odstávka PSN jen tak neskončí, postiženi jsou i vývojáři
24.4.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Jenže Microsoft přizná svoji chybu a nehází to na někoho jiného + Microsoft nepotřebuje mít ego "neprolomitelné ochrany". Jak se říká nevědomost neomlouvá.
-
Ou ... Akorat Geohot chtel, aby ho hral Justin Timberlake (hral treba Seana Parkera v The Social Network), coz by taky davalo mnohem vetsi smysl :). Myslim, ze sis je popletl ;)
-
jsem zapřísáhlý Pcčkář, ale s vydáním L.A Noire kupuji konzolu, a jsem toho názoru že je lepší platit 100 mesícne za dobre fungujci službu, než mít takové starosti, tím nenarážím na ps3, já pořád váhám, kterou si koupím, asi rozhodne i pořizovací cena...., myslím si že ale tohle by se firmám jako sony stávat nemělo !!!
-
Prosím neurážejte ho. Psal slušně, tak by to chtělo mu i slušně odpovědět.
teď odpověď za mě: Ty jsi naprosto ukázkový, PC naprosto neposkvrněný jedinec, hráč. Úžasný, tak přece existují a bude Vás víc a víc. -
Že já se dycky vůbec zapojuju :) Samozřejmě pro mě nic co je zdarma ihned neznamená nekvalitu.
-
Ty kráááávo...si představ, že by na 14 dní vypadnul FaceBook. :) Tohle se stát, tak budu šťastnej a nic jinýho už by mi do smrti nemuselo udělat radost. :)
-
Presne tak, opravdu usmevna tahle situace - padne jedna sluzba a nejede online absolutne nic. To se na PC stat nemuze :)
-
Ale nedotklo. Spíše se mě dotýká nevědomost duhých. A jak se říká nevědomost neomlouvá. Já mám PS3 od launche a tenhle průser je naštěstí první. A X-Boxu se něco podobného taky přihodilo. Takže teze za tohle se platí a je to úplně bez chyb a bezvadný, a tamhleto je zadarmo a tím pádem to bude stát za houno je evidentně špatná.
Neboj, nelezu z toho po zdi. *1* -
já ne v době kdy ji rozdávali jsem zrovna PS3 šrot prodal
diky bohu -
Tak speciálně pro tebe. PROMIŇ, nezjistil jsem si kolik má přesně PSN uživatelů, prodejní čísla her či konzole samotné ti to asi neřekne :) No vidíš, za ty dva roky je tu vidět alespoň nějaký "suprčupr" progress .) Ačkoliv jsi odpověděl jako někdo koho se dotklo spíš něco absolutně mimo mísu, přeju ti at PSN naskočí conejdříve .)
-
Věk bych typoval tak na 11, 12 let. Jediná dobrá věc co konzole dělaj - držej lidi jako např tady od hraní na PC a tim i ostatní hráče od jejich řečí. Jinak retardace silná i na ten věk. Animáci vypli PSN? Asi moc koukáš na pokémony :D
-
Hotz si sam delal nedavno legraci, ze by ho ve filmu mohl hrat tenhle typek, tak proto.
-
Ano, jen pro tvou informaci... Kdybys měl X-Box o trochu déle, zažil bys suprčupr 14-denní vanoční výpadek x-live.
Několisettisíc online uživatelů PSN. *1* Jasně, a např. 10 milionů lidí si Black Ops na PS3 koupilo kvůli singlu. Možná že jo. -
no nevim dostal jsi tu retardaci ty zdarma?
-
Možná to u všech pořeší nějakou drobností, jako je téma. U "plus účtů" bych očekával minimálně prodloužení o dobu výpadku ale 3 měsíce znějí lépe. Zatím nezbývá než se nechat překvapit...
-
Ano, jen pro tvou informaci mesíc na Xlive tě stojí + - 80,- kč. Na výpadek si ani nevzpomenu. Myslím, že za 2 roky užívání byla odstávka den či dva max. a to ještě předem ohlášená.
To že je PSN zadáčo je samozřejmě super. Ale ve srování je to z mého pohledu téměř pakatel za velice stabilní službu.. Ono to v konečném důsledku vyjde nastejno, PSkaři stejně mají online obsah placený a bez "free PSN" ho nemají možnost ani využít... Nějak mě to nepálí protože PSN nevyužívám ale vžít se do role několikasettísíc online uživatelů PSN (možná víc nemám přehled) tak bych byl asi krajně nespokojen.. -
-
První díl CoD je přece Modern Warfare, druhej Modern Warfare 2 a třetí Black Ops, tak nevím co tu blábolíte.
>trololololo.jpg -
Treba PC? *3*
-
Microsoft má svůj Xbox network placenej a Sony má neustále výpadky... chtělo by to nějakého třetího hráče...