Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice singla hraju,ale single taky někdy skončí *7* a od toho je tady pak mul'ták....není *10*
  • MrSanta
    Beztak to je plíživý nástup vlády SHODANu *2*
  • Hanzales
    Sám bych to nenapsal líp ;o) +1
  • cozpak nikdo zvas nehraju singlplayer ? Jinak sam hraju Castelvania Lords of shadow :) takze si na PSN nemuzu stezovat...
  • Erien
    Raději mazej ven na těch pár dní.
  • Dobrý den,
    já osbně na PC vůbec nejsem protože vlastním PS3 slim a musím říct že to je větší zábava.
    PC je blbé že když někomu půjčíte originální hru tak se stane že mu nepojede nebo si nezahraje po netu. PS3 je prostě 1 mezi konzolemi (nechci urážet XBOX 360 ale na XBOXU 360 je blbé že za hraní po netu musíte platit, zato na PS3 ne). Ale když někomu půjčíte originální PS3 hru tak máte jistotu že mu to pojede po netu i po singlu. Ale co naděláme když posraní debilové(ANIMÁCI) nebo kdo to byl vypli PSN. protě mě baví hrát po netu třeba nový MEDAL OF HONOR který je po netu závyslá pařba ale díky nim si nemůžu zahrát. Doufám že to co nejdříve zpraví. Těch 14 nebo kolik to vydrží i malé dítě. *5*
  • You mad sonyfags? :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=A2-ky6eoPt4
  • U mě prohráli na celé čáře... Než přestala fungovat PSN byli mi Anonymous u konce zad a začátku nohou ale teď z jejich "ochrany svobody" moc radost nemám. Díky nim, jsem tak svobodný, že nemohu plnohodnotně využívat věc, kterou jsem si koupil. Jako spotřebitel se necítím poškozen firmou Sony ale aktivitou těchto samozvaných ochránců svobody. Funkce other OS se mě netýká, protože mám PS3 slim a zatím nevím o žádné výdodě prolomení ochrany konzole. Pořád se omílají užitečné aplikace ale o žádné jsem neslyšel. Jediné o čem vím, je cheatování, podvádění s trofejemi a hraní nelegálních kopií her. Což pro mě jako hráče není žádné plus... Nechci se zastávat praktik Sony ale nevidím důvod fandit někomu kdo mi škodí. Útok na PSN prostě nebyl dobrý nápad protože poškodil ty, které měl bránit.
  • A co Skynet?? ten se nikdy k nicemu nehlasi a dela nejvetsi bordel
  • Drom
    navic se k tomu zadni hackeri ani nehlasi :)
  • Fakt je, ze na tomto prodela jen a jen sony, nikoho totiz nezajima jestli je to hacker nebo sony kdo to vypnul. Jsou to sluzby od sony, maji fungovat a je me uprime sumak proc nefungujou. Sony na rozdil od hackeru popularitu potrebuji. Docela me stvou chlapci.
  • Ano, tak to funguje u DoS, ne DDoS, kdy v tom vzniká slušný bordel. A to jen za předpokladu, že páni dosaři neznají pojem proxy.
  • zablokujes adresy a hotovo. Ale kdyz se udela dobre, tak te to minimalne zpomali. Myslim, ze to zadnej DDos neni. Akorat se poucili z 11 zari, shodili si servery sami, ukazali prstem na zle hackery, kteri nici hrace a maj hafec casu a klidu na spravu. Ze se kuci japonsky nestydi, takhle se inspirovat od amiku.
  • Silnou kartu? Koho zajímá proč něco nefunguje? Někdo si něco zaplatil a nedostal odpovídající protihodnotu. Je úplně jedno jestli neschopností firmy, nebo "externími" důvody. Sony dostala zaplaceno, sony ma zaručit funkčnost.
  • Anonymous nepotřebujou popularitu mas. Proto na rozdíl od sony nemůžou prohrát.
    Jen tak dál, jako spotřebitel doufám, že tohle odradí další společnosti od nesmyslných útoků na obyčejné lidi, kteří si hájí pouze svá práva. *4*
  • Drom
    Se SOE mam dlouholete zkusenosti a vraceni penez se jistojiste nedockas, maximalne te odbydou nejakou ingame blbustkou.
  • asi tak nejak ja jsem clenem toho gold clubu nebo co to je coz rocne stoji pres litr a hraju dc a vubec me jako platiciho koncoveho uzivatele nezajima jestli to nejedu z duvodu utoku nebo sony nebo jestli jim do serveru napadali drobky ze svaciny je mi to uplne jedno me zajima kdy pojede sluzba za kterou jsem ZAPLATIL pripadne zda mi nekdo vrati mesicni polatek za dc
  • Ne.
  • víc naserou sony když udělají cfw 3.60, než trapně útočit na psn. *10*
  • Taky se mi to zdá divný.
    Pokud vim tak DDos utoku se dá snadno pedejít ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit