Přejít na výpis diskuzí
Old Republic se nevylidňuje, sloučení serverů však nelze vyloučit
24.4.2012 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Ja netvrdim ze jsou vsechny servery idealni, verim ze jsou i mrtve servery stejne jak zde pises, ale ja si nestezuji, pravdepodobne prichazeji na nas server hrat lidi z tech serveru, kde je malo hracu
-
biggest fanboy of the universe strikes back!
-
za co hrajes? imp/rep? Na Scepter of Ragnos to fakt docela zeje prazdnotou, ja bych nejaky slouceni dohromady uvital...
-
Kazde mmo ma sanci ziskat prizen v prvnich dvou mesicich, pokud se to nepovede, muzou ji pozdeji dodelavat a vylepsovat jak chteji uz tu nalepku "fail" nikdy nedostanou pryc. SWTOR je bohuzel dalsi v dlouhe rade, svou sanci uz mel.
-
asi 4 dny zpet 18 lidi na fleete, pred patchem kolem 6i... sice hraju za republiku, ktera ze zacatku mela pocetni nevyhodu zhruba 1:6, ale za imperium to taky neni slavny.
-
hru meli hlavne udelat na jinym enginu, aby nemuseli rozinstancovat i takovy veci jako fleeta... Engine je hlavni fail od kteryho se vsechno dalsi jen odvozuje.
-
no ta hra ma velky potencial, pokud udrzi ten milion a budou dodelavat chybejici veci, tak si myslim, ze se lidi zacnou vracet
-
Rakghoul plague event byl dost dobrej, quest Plague bearer byl naoprosto excelentní a opravdu nejlepší byli prudiči co šli s plague do operace v průběhu boje bouchli *1*
A to vylidnění serverů v určitý čas - s tím jsem se potkal zrovna včera když jsem rozjížděl dalšího alta a byl v partě s američanem, který začal hrát na Evropském serveru, protože má čas na hraní ráno, kdy jsou US servery celkem mrtvé. Jediný případ, kdy jsem já potkal náš server (The Red Eclipse) vylidněný(což je dle mého měřítka když je na fleetě méně než 70 lidí) je když jsem si u TORu poseděl do 4 ráno, takže nouze o to najít si hráče do party fakt není.
Každopádně ty servery by měli sloučit, na startu to trochu přepískli s tím šíleným počtem, co otevřeli *1*. -
Souhlas jeste crossrealmove PvP + PvP rank a dungeon finder a budu spokojen :)
-
hehehe.....Tak jako původní GW rozdrtil WOW. HAHAHAHAAA jen sněte dál
-
Takze jestli to dobre chapu. Kdyz se to vyvine tak, ze plno bude jen od 20-22, tak sloucej servery aby bylo plno i mimo tuto dobu. Ovsem v onu dobu bude narvano, takze spousta lidi skonci s hlaskou "nezavesujte jste v poradi". To bych se pak na to vyprdnul, abych v tu jedinou dobu, kdy mam cas hrat, musel jeste cekat...
-
Kdo nechce fantasy Diablo 3, 15.5. zapne místo toho Max Payne 3 :-P. Pro mě bude 15.5. 2012 herní svátek. Dvě top značky vydávají třetí díl :-)
-
Dá se to tak říct, ale i nedá:)
-
A jeje to je zase clanek jak usity na miru vsem tem wowidio*** urceny presne pro ostravskeho megacypa ellendway a jeho verneho patolizala pliskena. Mame se nac tesit, to zde zase bude nablito a nahazeno spiny na SWTOR ... nu coz, tak se do toho pustte ...
p.s. Na serveru kde hraji je komunita cim dal vetsi ve spicce pres 300 lidi na fleetu, takze zadny ubytek nepozoruji, spise naopak. -
SWTOR byl další projekt se skvělou myšlenkou, ale nedotaženou realizací. Levlování za obě strany je super poprvé. Obsah na 50ce trochu chudý pro PVE hráče. Hru měli spustit asi tak s obsahem co tam je nyní.
-
ja sylšel že gw2 bude mit nejake nove originalni herní mechanizmy ale nevim jestli je to pravda
-
To si nemyslim, dost hráčů je podle mě už dostatečně nasyceno haldami fantasy mmo plnými skřítky, elfy, orky a já nevím čím. SWTOR je, co se týče herních mechanizmů, na tom uplně stejně jako ostatní MMORPG, ale alespoň to je sci-fi :D
-
P.S. a guild wars 2 je dorazí uplne
-
tohle ješte nekdo hraje? no 15.5. to muzou zabalit uplne
-
Tak jestli i ted maji rekneme milion platicich zakazniku, tak to lze povazovat za uspech, ktery bych podle situace na serverech necekal. Spis bych to odhadl tak na polovinu