Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • o hratelnosti se v pripade konzolovych odpadu neda moc mluvit, jde tu jen o onanii nad grafikou. ja se jen budu smat když nekdo prijde s opravdovou next gen grafikou pro pc only (jako kdysi Crysis 1) a pak budou konzolisti plakat *1*. A to se stane protože ty Titany se taky musí nejak prodat
    • tedka budou plakat hlavne PC hraci *1*
      • vzpamatuj se, v mnoha případech už konzolista = PC hráč, PC hráč = konzolista, včetně mě. Takže se vrať o 10 let zpátky a nehuč tady:)
    • kennyB
      Odpadů??? Nedávno recenzovaný Last of Us je odpad??? Gran turismo je také odpad??? Neřekl bych *3*
      • no omlouvam se, sporty, zavodeni a taky arkady maji konzole dobre.
        • TheGGG
          nemáš co pirátit? Holt smůla tvoje super železo můžeš používat tak na facebook
  • jindra.veliky
    Jestli nakonec opravdu pujdu do ty PS4, tak tohle bude prvni hra, co na ni koupim *4*
  • Asi jsem blázen, ale ani bych to na PC nechtěl. Nějak mě to vůbec nepřitahuje ... na druhou stranu, ani jsem nikdy nebyl Halo fanoušek.
    • To samí bych mohl říct o Sportovních a závodních hrách. Vůbec mě nepřitahujou takže bych je na PC nechtěl.

Ten koment fakt postrádá smysl.
  • není halo povestna takovým poskakovanim soucasne se strilenim? tedy tim co mi na strileckach nejvic vadi. jinak ty raidy asi nebudou moc narocny co? aby nahodou nekdo neumrel.
  • Bungie a Activision? :D Prů*er na sto honů. No, Activision sice má nějaké zkušenosti s FPS, ale co se originality týče, tak zatím (zíííííív) nuda jak vystřižená z Hallmarku. Herní mechaniky doufám dělali hoši z Activisionu a (podle toho, jak to vypadá) design padl na Bungie, což je jedině dobře, ale snad se nedočkáme repetitivnosti ála Halo (343 Industries jasně ukázali, jak se to má dělat). Nebudu komentovat MMO element - z toho moc vidět není.
    • jindra.veliky
      Activision je vydavatel a na vyvoji se nepodily
      • Jo výborně a víš jak to v dnešním světě chodí?? Producent/vydavatel rozhoduje jak co bude, takže tohle se nám nelíbí předělejte to.
        • jindra.veliky
          bungie odeslo od microsoftu, protoze jim kecal do vyvoje...asi by se stejnyma podminkama nepresli pod Activision, ne? *7*
      • Tak to bude zaručeně průšvih :D
  • Mortuus
    Nemůžu si pomoct, ale tím vizuálem a post-apo settingem mi to strašně připomíná Rage. Což je vlastně dobře, šup s tím i na PC lajdáci! :)
    • PC ? zapomen *1* *1* *1*
      • Faolan
        PC nejspíš bude *3*
        • ve snu mozna *2*
          • Faolan
            Ani spat chodit nemusis :) uz sem ten článek tady posílal jednou a teď i repostoval. Sony má sice exclusive práva, ale hra byla původně zamýšlená i na PC. S next-genama narazili na potíže ohledně kompatibility s PC a ty teď řešej.
            Njespíš to dopadne jako u Skyrimů kde má jedna konzole exkluzivitu a PCčkáři si holt museli vždycky chvíli počkat, ale to taky žádnej problém nebyl.
            • Mortuus
              "obří zdroj peněz od PC hráčů" . Mám pocit, že jseš velkej optimista :-) Nicméně v tu PC verzi budu s tebou nadále doufat :-) I kdyby byla opožděná o rok. Do tý doby se dá zabavit dalšíma hrama.
            • Faolan
              "But we're absolutely pushing to solve some of those things."

Není to 100%, ale snažej se to upravit tak, aby to mohlo jít i na PC což mě osobně stačí, klidně si to zahraju i na PS4 a až to vyjde na PC koupim si PC verzi nebo se spokojim s tim, ze ji budou mit kamaradi a napojej se. Každopádně Bungie už nderží žádná výhradní smlouva jako s Halo čili není důvod proč si nechat ujít obří zdroj peněz od PC hráčů... a jestli přijde o půl roku později oproti konzolím? Tak to už je snad jedno, hlavně když bude.
            • cetl jsi to vzdit na PC verzi ani nepracujou, mozna bude az dodelaji konzoleve verze a ty to beres jako samozrejmost ze to bude na PC *1*
  • GlaDOS
    Já nevím, prostě všechny ty scifi střílečky z těch čtyř prezentací na mě působí stejně. Nablýskaná a pěkná grafika, střílení, střílení, nevýrazní nepřátelé a samozřejmě co-op nebo vložený multiplayer.
    • A to je špatně?
      • GlaDOS
        To záleží na hráči. Já dávám přednost hutnějšímu příběhu v singlu, kde je i hratelnost rozmanitější a nepřátelé nevypadají jako nějací podobně vypadající hmyzáci. Uvítal bych nějakou sci-fi hru, na způsob The Witcher, nebo akčnějšího rázu na styl Bioshock, což nic z Destiny, Titanfall, The Division, Killzone: Shadow Fall a Quantum Break asi nebude (možná ten Quantum Break ano, ale těžko říct).
  • S mýší a klávesnicí je i průměrný hráč 10x rychlejší a přesnější. Gamepad je pro blby děcka a tupou AI.
    • TheGGG
      *7* *7* Názor člověka co nemá na konzoly a s*re ho že jeho lamský kompl nezvládne next gen *5* *5*
    • mys muze byt az 1000x rychlejsi ale to ti je na prd kdyz si to na PC nezahrajes *1*
      • vlastik.plaminek
        To mi připomíná jednu hlášku z Hooligans (film, ne hra)
        "Nejlepší hráči mají rychlost nadhozu okolo 99 km/h."
        "A k čemu jim to je? Vyhoní si 99x rychleji?"
    • Keyz
      Tak nehrají to na body a když ano tak se sobě rovnými, tedy s hráči kteří mají taky Gamepad.

Tedy asi jím to nevadí.
      • Asi tak, nejak nechapu tu manii kolem presnosti a rychlosti mireni. Pokud zrovna nehraju Csko proti PC progamerum, tak k cemu mi je uberpresne mireni. Chapal bych to kdyby to bylo neco, co kazi zazitek a frustruje treba castym umiranim, ale na gamepadu se hrajou FPSka uplne v pohode a to jsem predtim hral pouze na PC.
        • Faolan
          Tady je hlavni problem ze sposuta zdejsi deti ma mindrat proti konzolim a nebo si predstavuje Destiny jako bizardne rychly kompetetivni strilecky kterou NASTESTI tahle hra neni. Naucit se na ovladani u her jako Killzone trvalo zhruba hodku a pokud clovek nebyl naprosty nemehlo tak mohl hrat v klidu (stejne tak Halo uz na konzolich jede dlouho a MGS bylo taky dosti strileci a vzdycky se ... opet nastesti hralo jen na gamepadech). Chapu, ze ne kazdymu se chce vyhodit desitka za konzoli(pokud by chteli nextgen kvuli maximalnimu zazitku), ale nechamu proc kvuli tomu spamujou ze je hrac s klavesnici 10X rychlejsi coz je zaprve irelevantni a zadruhy blbost. *7*
          • gamepad je vec dobra mozna tak na rhy typu mario bros, pouziva se jenom z pohodlnosti, smir se s tim.
        • Třeba pro pohodlnější, efektivnější a lepší herní zážitek? Víc toho stíháš, když půlku mozku nezaměstnává pohyb aimu. Vychutnáš si líp hru. Nehledě na zdlouhavé otáčení třeba, kdy oči čekají než dojede kamera..

Představa, že třeba v Dishonored skáču po střechách a efektivně likviduju stráže s gamepadem je naprosto otřesná, to sníží herní zážitek o polovinu.
          • TheGGG
            lituji tvůj mozek, zřejmě na záchodě půlku mozku zaměstnáváš držením a druhou trefováním se do mísi
          • Jako, to že pulku mozku zamestnavam mirenim chapu spis jako legraci. Je jasny ze zacatku mi mireni na konzoli delalo problemy, ale v pulce prvni hry, co jsem hral uz jsem prestal nejakou barieru v ovladani uplne vnimat. To ze je to efektivnejsi a pohodlnejsi nepopiram, na druhou stranu pocit ze strelby triggerem, vibrace gamepadu me dokazou do deni na obrazovce vtahnout vic nez sezeni u stolu a jezdeni po nem mysi.
        • Keyz
          Hraji protože většina her již není na postřeh.

I samotné COD je naprosto mimo, protože různé perky a pod. Hru mohou ulehčit.
          Ale například v UT kde byla modifikace a hrál si s jednou zbraní a každá rána znamenala smrt, tak tam se myš hodila.

Prostě již, není tolik her kde to bylo potřeba. I v DS kde si rychle chcípl si potřeboval hlavně dobře zaměřit přes čudlík a pak přepínat cíle. Kdyby tam tohle nebylo a mířil by si zaměřovačem, tak by to bylo na konzolo a o dost složitější.
          • Tak, tak. Instant gib + mapa stalwart + 10 hráčů = mlýnek na maso *15*. Kdo nestačil zareagovat včasně, ten byl okamžitě mrtvý. To samé kupříkladu v Q3A. Je docela škoda, že doba jednoduchých death match MP titulů, je asi nenávratně fuč. Světe div se, připadala připadala jsem si, jako bych vylezla z jeskyně, když jsem léta nehrála mp hry (naposledy generace CS 1.5, Q3A, UT...) a následně zkusila až CoD:MW. Doba pokročila, ale těžko zatím soudit jestli k lepšímu.
    • kennyB
      Ctěl jsi asi říct, že s myší a klávesnicí je to snažší. S ovladačem je to pro "tvrďáky" *1*
      • Spíš pro dementy ...
        • vlastik.plaminek
          Tím pádem pro tebe jak stvořené.
      • Veskoslav
        Když si vypneš všechny pomocné programy, tak ano:)
        • to je potom holý masochismus *15*.
  • Faolan
    .
  • Veskoslav
    No já nevím, sice mám rád sérii Halo, ale FPS s ovladačem je fakt tragédie....
    • s mysi je to jeste horsi ... *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit