Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Please HELP.. na jakém enginu běží Destiny????????
  • jindra.veliky
    Jestli nakonec opravdu pujdu do ty PS4, tak tohle bude prvni hra, co na ni koupim *4*
  • o hratelnosti se v pripade konzolovych odpadu neda moc mluvit, jde tu jen o onanii nad grafikou. ja se jen budu smat když nekdo prijde s opravdovou next gen grafikou pro pc only (jako kdysi Crysis 1) a pak budou konzolisti plakat *1*. A to se stane protože ty Titany se taky musí nejak prodat
    • tedka budou plakat hlavne PC hraci *1*
      • vzpamatuj se, v mnoha případech už konzolista = PC hráč, PC hráč = konzolista, včetně mě. Takže se vrať o 10 let zpátky a nehuč tady:)
    • kennyB
      Odpadů??? Nedávno recenzovaný Last of Us je odpad??? Gran turismo je také odpad??? Neřekl bych *3*
      • no omlouvam se, sporty, zavodeni a taky arkady maji konzole dobre.
        • TheGGG
          nemáš co pirátit? Holt smůla tvoje super železo můžeš používat tak na facebook
  • Jediná hra co mne na E3 nadchla. :-P
  • Vilge
    No....asi prvni hra kterou koupim na Xbox One :) Zajimalo by me jaky je rozdil mezi verzi na 360 a One...
    • Jsem oldschool (jednu dobu hardcore) hráč na pc, měl jsem asi 2 roky i Xbox a upřímně nechápu, jak někdo může hrát doomovky na gamepadu... obzvlášť mp.
      • Všechno se dá naučit, já to taky nikdy nechápal, ale stačí se podívat na nějaké gameplay z MGL, které pořádá turnaje i v hrách na konzole (halo, cod) a v tom co tam předávádí ti hráči nepoznáš, že to hrajou gamepadu. Je to až neuvěřitelné s jakou přesností to hrajou a když tohle člověk vidí, tak zjistí, že je chyba nejspíše u něj.
      • Vilge
        Taky sem vyrostl na PC a parim na nem furt....Xbox mam jen na hry ktere jsou jen na nem jako treba Gears of War, Fable a podobne. Je to jen o zvyku :)
      • michelangelo
        Hele, odkojenej PC, jsem taky neveril. Ale pak jsme nejak poridili druhej Killzone a uprimne me to strileni chytlo a pritom strilecky nejsou zrovna moje krevni skupina. Jakmile (a netrvalo mi to vubec dlouho) si podvedome zazijes stred obrazovky jako misto kam se strili, da se to hrat velmi dobre.
        • Proti myši a klávesnici nemáš šanci, absolutně. Jeden čas se tu postovalo jedno výstižné, byť lehce přehnané, video...
          • Ano, to je urcite pravda, ale....No a co? Kdyz hraju na konzoli tak nehraju proti hracum s mysi. A presnost ti na zabave neprida ;-)
          • Miserius
            Sanci proti progamerovi s mysi nemas, ale proti beznymu Jarmilovi jsi naprosto vpohode...A asi jsi se nevsiml, ale v ty hre ma kazdej gamepad, tak pro do toho motas mys?
            • Faolan
              Protoze se doma nudi a tak trolli :)
  • TheGGG
    Mno asi půjde o první hru kterou koupím na PS4, nebo o druhou, nemůžu se dočkat killzone 4
  • God-of-War
    Hra vypadá moc pěkně.. Pár much v AI se najde, jinak ale pecka. Prostě potuněný Borderlands:) Must Buy.
    • Nepsal jsi nahodou tak pred 2ma rokama, ze bungie jsou matlaci? Sotva je to na PS, tak najednou je to pecka?
      • God-of-War
        Tohle nema co delat s tim, ze je to na PSko. Vypada to pekne, hratelnostne taky k svetu a hlavne, to neni Halo.. Konecne delaj poradnou hru, takze asi tak..
        • Jasny, jak jinak *1*
      • Veskoslav
        Ho neřeš:)
  • Faolan
    .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit