Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka Wildstar přešla na plně free-to-play režim
29.9.2015 | Honza Konfršt
70 příspěvků
-
Jen tak pro zajimavost, po roce ... a tydnu f2p se tvurci nezmohli na nic jinyho, nez zalozeni 2. realmu ... ktery ma presne tytez problemy jako ten 1. a tak 10x denne servery restartujou, a nejspis cekaji, az hraci zase odejdou jinam, a nebudou je otravovat.
Jinak propady FPS na nekterych mistech jsou presne stejne jako v bete, ale ty restarty jsou teda extra bonus. Pochopitelne to taky znamena, ze dungy ani dalsi casove narocnejsi akce nikdo nechodi.
Jo, a pro potechu ducha, v US je zjevne "less than minute" vyraz pro 3/4 hodiny. -
Jasne, bylo to tak uzasne hrateny, ze po 14 dnech uz nebylo s kym hrat.
-
ty ses sedmilhar, ano ted se jim ten "restart" trosku nepoved ale kdyz hra vysla tak byla krasne hratelna a naopak to byl jeden z mala fresh startu mmo kterej se poved, a to sem hral tenkrt i ty 3 dny pred ofiko vydanim pac sem mel preorder
-
po měsíci už jsme měli prvního bosse v GA dole (takže všechny veterany odprogressovany na silver apod.). Tvrdit, že to bylo nehratelný je nesmysl. Byl problém na startu, ale jen s frontama. Já jsem se logoval v pět ráno a hrál jsem v pohodě, ti co přišli později si počkali ve frontě, ale ingame se hrálo normálně. Hra nebyla ideálně optimalizovaná, byli fps dropy, ale ne takovéhle lagy. Lidí nepotkáváš víc, protože všechny lokace jsou instancovaný (vzhledem k tomu, že všichni hrajeme na jednom serveru). Proto když jsi s někým v partě máš tam možnosti (něco ve smyslu posrtu do instance leadera).
Lidi to přestali hrát velmi brzo (když jsme začínali, měla guilda 400 lidí, po týdnu už jen 100) ale hlavně kvůli obtížnosti (parta namachrovaných týpků z wow vlezla do prvního dungeonu pro 20lvl, 3 hodiny wipovali na prvním bossovi a už je nikdy nikdo neviděl). Další velký odliv byl když se začal dělat attunement, protože to bylo opravdu HC a ne každej měl nervy 3týdny progressovat než se vůbec dostal do raidu. Tohle teď ale odpadlo, tak uvidíme. -
2slukovka: no a ty ses negramotnej debil, kterej vubec netusi to ca pitchoviny tu zvani. A nebo pitcha?
-
TESo melo zabugovany qsty, nefunkcni system hrani spolu, kvuli fazovani ... ale nemeli problem s tim, ze by se hraci nemohli prihlasit, takze nemel hovadiny.
-
Budte radi ... ingame je prakticky trvale cca 5s lag, pritom ze by se kolem pohybovaly hromady lidi ... neni nikce videt. V prvni zone na planete sem potkal tak kolem 20-30 lidi .... Proste to dokonale podelali.
Jinak to "prej resej", ovsem ETA prej nereknou. Pri spusteni pred tim +- rokem to byl p.user presne stejnej, v bete to jakoz takoz fungovalo, a kdyz to pustili naostro, tak to bylo mesic prakticky nehratelny. Pak se na to zjevne drtiva vetsina hracu vybodla. Takze nejspis cekaj, az se na to vybodne ted i ten zbytek platicich.
Ostatne, to jak moc je to uspesna hra je videt na aktualnosti informaci - vsechny data z 1/2 roku 2014, a neodpovidaji aktualnimu stavu (hledal sem nejaky veci do kolekce, a stejne sem nenasel vsechno, zdroje napriklad tvrdej, ze je tam 8 zurnalu, ale hra ze 9) -
No mě to taky nejde. Zkoušel jsem to po cca hodinových intervalech. Naposled asi v 23 hodin, ale bez úspěchu. Předpokládám, že nečekali s takovým náporem. A když jsem se díval na status serverů tak některé byly dokonce off. Ale jestli tomu věřit....
-
Jde někomu vytvořit postava? Já jak zadam Nick tak mi kurzor ukazuje přesýpačky, hudba hraje ale nic dál se neděje...
-
Nemyslis spis mmorpg? Protoze s mmo se roztrhl pytel a kdyz se podivas na statistiky nejlepe vydelavajicich her tak by jsi si musel nafackovat...
-
Jo hrajeme na Jabbitu. Spousta z nás tam měla už 50tky postavy, navíc tam máme guildu, co má odemčené všechny bonusy. Jo circle je na celý realm. Esper nebo SpS je super, mediců je hrozně moc :)
-
Teso nemelo problem :DDDDDD
Nejak se me neodeslala prvni reakce tak snad sem se ti nevysmal dvakrat:-p -
Co bych jeste doplnil a co me doslova nadchlo je ze kdyz pri tcorbe postavy date veteran twk to uplne preskoci zacatek hry a mate rovnou lvl3....super.
Jinak pride me ze expy lezou daleko rychleji nez driv....ono driv snad lvl 10 byl stejne rychlej jako 30 a vcera jsem vyexpil char na lvl6 za 15 minut... -
On neřeší jestli je to pravda nebo ne, vtom je problém.
Rád bych se k vám přidal, po práci napíšu ingame -
Zpětně se ti omlouvám, oproti němu jsi opravdu inteligentní a pokorný ( žádný sarkasmus )
-
Ok diky predpokladam na pve serveru?:p ten circle je cross -realm?
Ja mam 33 lvl stalkera a planuju healera jeste esper nebo spellslinger... -
http://forum.extoris.cz/viewtopic.php?f=6&t=4
já tam žádný P2Win nevidím..A jestli to tam přidají někdy za 2 roky? Osobně pochybuju..
Wildstar má obrovský možnosti obsahu pro cash shop v decor itemech do housingu. -
ale co se snažím, takovej stálej pochybovač jen z principu, kterej pár postů výš zkopíruje to samé z polovinou informací co já, ikdyž se do toho předchozího postu sám navážel... To mluví samo za sebe. Ovečko
-
xy:
Ty seš taky triviální kašpar viď, stěma ovečkama .. potrefená husa.. víš jak je to dál ;) Nemám ani sílu se ti na ty tvoje bláboly rozepisovat, protože tam je tolik polopravd až bych brečel. Žij si vtom svém světě, kde je vše spiknutí a vlastně je všechno zároveň easy a všichni dělají všechno naschvál jen aby se nějakej pepík nemohl napojit :) -
Hele máš tam ty výhody všechny vypsaný, pokud seš pako či mongol co si nedokáže ani pořádně přečíst psaný text, tak je to těžký. NějakejRrift a jeho komodity sou mi osobně totálně buřt, je to jak srovnávat bf a cod, hry sou podobný ale stejně dost odlišný, podobnou logiku si můžeš aplikovat na rozdíly mezi f2p těchto dvou her