Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No mohli ste napsat, jak funguje ten bezplatnej model, kdyz uz pisete takovej clanek...
  • Mě teda Burning Crusade bavilo hlavně tím prostředím. Prostě mi je Outland a Burning Legion bližší, než Northrend a Lich King. Ale z pohledu "zábavnosti" u mě WOTLK taky vede. A progress Ulduaru (i HC) na Thunderhorn EU považuji za můj vrcholný MMO zážitek, který od té doby nic nepřekonalo a troufnu si říct, že už ani nepřekoná.
  • Tez jsem hral cca prvni tri mesice, lepsi combat u MMO by jste hledali jen velice tezko.
  • Jake jsou omezeni ?
  • Uprimne ani cata nebolo bohvie co, je smutne ze free WOTLK serveri su zabavnejsie nez to v akom stave je teraz Dreanor. Ale ja som bol od zaciatku toho nazoru ze WOTLK (hlavne 3.3.5a ked uz to bol proste uplny datadisk a pribeh) je najlepsi WoW, a to som zacal uz pri 1.12.1, ta vsetkymi ospevovana Burning Crusade ma nikdy az tak nebavila.
  • Veskoslav
    Doporučuji. Hrál jsem ještě v klasicky za měsíční poplatky a hra je zábavná, bojový systém patří mezi nejlepší v MMO hrách a příběhově to sice není SW ToR, ale pobaví a není plochý. Jinak je to klasické MMO wowkovského typu ala nasbírej, přines a pár zajímavějších úkolů. Ale rozhodně doporučuji vyzkoušet.
  • Libi se mi, ze kdyz vyslo WoTLK k WoW, tak lidi nadavali, ze uz to neni ta sama hra jak Vanilla / BC, ale nejak to ustali, vyslo Cata - lidi nadavali, ze je to kravina, vse moc jednoduchy, ze chteji zpatky BC. Vysly Pandy - lidi rvali "zlaty Wotlk, to bylo wofko nejlepsi". Warlords "tyjo uz je to skoro zase jak vanilla.... *par mesicu hrani*.... zlaty Cata, tohle je moc jednoduchy!"

Timhle tempem se za par let bude wofko hrat samo a lidi si budou stezovat, ze to neni jak zlaty Pandy a Warlordi... =D
  • tyjo, fakt jsem necekal, sel sem do toho skeptickej na hodku a dost....ale ono se to zmenilo k dobrymu, fakt dobrymu! - nahrano teda jen 10hodin ale no tyjooooo!, pvp se velmi zmenilo k lepsimu, uprimne me bavi mnohem vic nez ve wow, kde byl u me hlavnim tahakem a ten housing teda nema konkurenci
  • studio Carbine, ne Turbine :)
  • Hral som este Betu a zabavna bola, len cas akosi nebol, ale teraz urcite skusim a ak to bude dobre, aj f2p model dobry, mozno konecne od dob Cataclysmu zakotvim na dlhsie v nejakom mmo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit