Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka Wildstar přešla na plně free-to-play režim
29.9.2015 | Honza Konfršt
70 příspěvků
-
tyjo, fakt jsem necekal, sel sem do toho skeptickej na hodku a dost....ale ono se to zmenilo k dobrymu, fakt dobrymu! - nahrano teda jen 10hodin ale no tyjooooo!, pvp se velmi zmenilo k lepsimu, uprimne me bavi mnohem vic nez ve wow, kde byl u me hlavnim tahakem a ten housing teda nema konkurenci
-
mmo je mrtvy žanr ted je jich tolik že všechny pomalu umirají. až na wowko ktere se už ale aktivne nehraje a slouží spíš jako socialni zakladna neco jako FB
-
-
Nemyslis spis mmorpg? Protoze s mmo se roztrhl pytel a kdyz se podivas na statistiky nejlepe vydelavajicich her tak by jsi si musel nafackovat...
-
-
Varování pro ty z vás (nás), co by to vážně chtěli hrát free: "Realm is full; Your position in queue: 7498; estimated time left: 431 hours" *15* ale tuším, že do týdne to rozběhnou. půlka lidí to vzdá a snad navýší kapacitu realmů..
-
-
"Realm is full; Your position in queue: 120; estimated time left: 3 minutes."
-
To ukazuje na dost velkou poptavku po mmo's i vzhledem k nizsi kvalite tohohle kusu.
-
Ne, je to lepsi, uz nejde ani login ... ;D Jinak pokud dobre vidim, defakto existujou dva svety pvp vs pve a pvp je down.
-
-
Jinak slusnej fail na to, ze defakto jde jen o zmenu rezimu hry ... a ze se defakto do hry v drtivy vetsine chteji lognout lidi, ktery stejne uz acc maji. Tusim ze pri launchi jim to nefungovalo jeste ani po 3 nedelich ...
-
-
Mě by zajímalo, odkaď máš informaci, že většinou se chtějí lognout lidi, který už acc mají.
-
-
Protoze nikdo novej si ani nezaloci ucet, protoze se nedostane na web, nepredpokladam totiz, se si BFU umi reaktivovat podporu zakazanych variant sifrovani.
-
-
-
-
-
Hru jsem koupil pred mesicem za 15 $ a prekvapilo ze expeni je relativne zabavne akorat lowlvl instance a dungy byli mrtve tak jsem pockal na f2p a vcera jsem chvily hral.
Co se me osobne velmi libi je moznost padnuti treba epicu z random moba...takze i kdyz si jen tak beham a mydlum to padne i neco uzitecneho...eventy jsou taky fajn klasicke questy vopruz...soloinstance(oni pocitaji pro dva ale suse se to da dat solo)kdezto dungy jsou zase hc....v pugu jsme neprosli pres prvni skupinku obyc mobu:) asi noob tank lol....zkuste je to celkem fajn ale nedelam si iluze ze bych to hral roky.. -
-
Pár nás teď expí + několik lidí s 50tkama. Kdyby jsi pak chtěl partu na dungeony apod. napiš mi ingame. Můžu tě přidat do CZ/SK circlu, případně do guildy (10% bonus k XP + 8%bonus flaska u guild vendora). Nick Osvald Kutiltroska.
-
-
Ok diky predpokladam na pve serveru?:p ten circle je cross -realm?
Ja mam 33 lvl stalkera a planuju healera jeste esper nebo spellslinger... -
-
Jo hrajeme na Jabbitu. Spousta z nás tam měla už 50tky postavy, navíc tam máme guildu, co má odemčené všechny bonusy. Jo circle je na celý realm. Esper nebo SpS je super, mediců je hrozně moc :)
-
-
-
-
Co bych jeste doplnil a co me doslova nadchlo je ze kdyz pri tcorbe postavy date veteran twk to uplne preskoci zacatek hry a mate rovnou lvl3....super.
Jinak pride me ze expy lezou daleko rychleji nez driv....ono driv snad lvl 10 byl stejne rychlej jako 30 a vcera jsem vyexpil char na lvl6 za 15 minut... -
RIP Wildstar.. dalsi zmetek ve F2P rakvi. No snad se někdy povede hra co zaujme hráče na delší dobu než čtvrt roku, ale pochybuju :D
-
-
platit za mmo uz dnes neni v mode, wow drzi protoze ma na sobe povesenejch miliony zavislaku ktery nejsou schopny pustit jinou hru, ale obecne uz dneska proste s placenym mmo neprorazis, to uz je out. Dnes vevodi F2P, takze se tezko muzes smat nejake hre ze presla na F2P.
-
Tak jsi napsal blabol a muzes jit o diskuzi dal.
-
-
Jen tak pro zajimavost, po roce ... a tydnu f2p se tvurci nezmohli na nic jinyho, nez zalozeni 2. realmu ... ktery ma presne tytez problemy jako ten 1. a tak 10x denne servery restartujou, a nejspis cekaji, az hraci zase odejdou jinam, a nebudou je otravovat.
Jinak propady FPS na nekterych mistech jsou presne stejne jako v bete, ale ty restarty jsou teda extra bonus. Pochopitelne to taky znamena, ze dungy ani dalsi casove narocnejsi akce nikdo nechodi.
Jo, a pro potechu ducha, v US je zjevne "less than minute" vyraz pro 3/4 hodiny. -
Hmm grind simulátor zadara... (tedy skoro) "nenechte se odradit grafikou, dokáže být opravdu HC" Smůla, i když on asi nikdo nečekal, že tohle zrovna někam dále dotáhne. WOW je holt pomalu monopol no. *3*
-
-
Ty musis mit nejakou uchylku nebo ja uz nevim. Pises do kazde diskuze o hrach, ktere samozrejme vubec neznas. Vzdycky tam napises totalni kravinu, jako bys mel na svoje vety nejaky retardovany generator.
-
Predevsim co si pamatuju z bety, tak ty HC grafice nestacil ani HC HW. FPS padaly k zemi defakto vsude, kde se vyskytlo vic nez par hracu.
-
-
Jo už jsem četl o AMD propadech... respkt nehratelnosti.
-
-