Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno jelikoz ne kazdej ma 100Mbit, tak i ten 1 den muze byt pomerne dost malo. Kdyz si gamesku koupis ted, tak se k jejimu otestovani dost pravdepodobne nedostanes nez zejtra po praci/skole ... a to uz ti zbejvaj doslova minuty. A proto si ja stahuju zasadne neomezeny testovaci verze ... ;D. Navic nekupuju zajice v pytli a sem na vyvojare i hodnej ... pokud to stoji za hovor, tak jim dam par mesicu na vychytani bugu.
  • jj, dostal sem nekde kupon na hru od nich ... ne ze bych netusil ze si budu muset tu srajdu (origin) nainstalit ... ale tak nejak sem predpokladal, ze kdyz tam(na web) ten promo kod zadam, tak ze se mi ta gameska objevi v seznamu her na webu ... a ono prd. Tak sem se ptal supportu, kde ze si mam tu hru stahnout (coz na tom promo kodu bylo vylozene napsany - ze bude ke stazeni) a asi po tejdnu mi dorazilo, ze kdyz si nainstaluju tu jejich srajdu, tak ze ji tam uvidim ... ale na webu nikoli ... proste lol.
  • A vy jim věříte? Jejich support neni schopen vyřídit rychle, kvalitně a bezbolestně sebemenší problém, natož tohle. Pouze snaha se zalíbit. Melou z posledního... origin čeká stejnej osud jako gfwl.
  • ucho
    kolik her vlastníš na GOGu nebo Humble Storu?
  • Jack1947
    Cha, nakonec to mame jak u Androidiho Googleplay takze dnes uz i na komplu, nelibi se mi hra tak ji vratim ( alespon ze ne 15minut to by , bylo/nebylo ani na tu instalaci *2* .
  • stoupeek
    reakce na Veskoslava: Je logický, že nabídka vrácení bude omezená. Jak někdo v diskuzi psal, co když dohraje hru za 24h, tak to bude podchycený. Koupené zboží taky můžeš "používat", když se budeš držet v rámci podmínek pro vrácení. Myslim, že je to dobrá služba a důvod vrácení hry, jako nevhodný dárek, slabý HW nebo nespokojenost, nebude důležitý.
  • Nevím jestli 24h není moc dlouhá doba přece jenom se za to hra dohraje bez problému a pak ji zas vrátim jako by nic?
  • Tilwaen
    Vidíš to, já hrála Skyrim prakticky hned po vydání a na to, jak je ten svět rozhlehlý, mi těch bugů nepřišlo moc. Nicméně plně souhlasím s Tvou první větou (zdravím AC III Boston *16* ).
  • Tilwaen
    Co Ti vadí na Steamu? Nehorázné slevy, možnost offline módu, přehledný souhrn vlastněných her a jejich snadné stažení, možnost pokračovat z uložené pozice na jiném PC, ...

Nebo jen zbytečná komplikace při spouštění upirátěné hry? *7*
  • No, možnost je to dobrá, ovšem nějak si nepamatuju, že by mě někdy lákal nákup hry přímo na Originu, nebo jen minimálně. Nemám problém s Originem jako takovým, ale ceny jinde bývají výhodnější.
  • Hardwarové požadavky uváděné u her byly snad odjakživa takové hodně orientační a vůbec není jisté, že ta hra poběží (nebo jak poběží) na uváděné minimální konfiguraci.
  • Hry kupuju jenom ve výrazných slevách, ale občas by mě lákalo i něco dražšího, bohužel nechci riskovat, že to na svém počítači nerozeběhnu. Proto mě udivuje, že u těch elektronických distribucí není zavedeno časově omezené hraní her. Možná to technicky není tak jednoduché, ale laicky si říkám, že tím by odpadly jakékoliv náklady s případnou tvorbou dema, jenom by ta služba umožňovala hraní třeba hodinu. Občas je na Steamu nějaká hra na víkend zdarma, sice jenom multiplayer, ale funguje to.
  • A není to vrácení her z obchodů a také CD a DVD podmíněné tím, že nesmí být rozbalené?
  • Samozřejmě velmi dobrý krok. 1 den na vyzkoušení hry by mělo stačit. Více dnů by bylo příliš vzhledem k hernímu času některých her (cod třeba).
  • Veskoslav
    Ale neporušené. Což si docela nedokážu představit u digitální distribuce:)
  • Pokud jsi cestny, tak toho zneuzivat nebudes.
  • To je krok spravnym smerem, doufam ze se to stane standardem. Pripomina mi to trial funkci PS3, ale ta umoznuje hrat pouze hodinu plnou verzi hry (ale zase za to neni potreba predem platit). Takovehle veci maji pozitivni vliv na kvalitu her a je potreba je podporovat.
  • filias
    Dema skončily, tak na test zda hra vůbec funguje není to totální srágora, alespoň toto. Je to ale IMHO především způsob jak levně lákat na digit distribuci, z které ma EA mnohem víc.
  • Jedi Knight: Jedi Outcast 2 měl demo=mise navíc
  • trolo
    nikto ti nenuti win. mas linux, mas ios, mas dos alebo si urob vlastny epic OS a budes slavny a bohaty...not so easy ye?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit