Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    tl:dr
  • Mato1987
    Výborný marketingový ťah originu a EA predstavenstva pre napravenie ich dlhodobo sa zhoršujúcej reputácie u ich verných a slušných zákazníkov.
  • trolo
    "Nejlepší byly dema, které obsahovaly třeba misi navíc, která v plné hře nebyla (napadá mě třeba Warcraft 3, jestli se nepletu). Ale tomu se dneska říká DLC."

tomu sa nehovoril DLC ale sequel. DLC je predsa vyrezany obsah z hotovej hry predavany za extra love.
  • Uff, konečně o člověku a jeho inteligenci vypovídá služba, přes kterou kupuje hry a ne třeba dosažené vzdělání, volnočasový aktivity a podobně, čekal jsem na to celej život.
  • To je pravda. Až vyjde BF4, je to snadnej způsob jak si projít single když nemam zájem o multiplayer. Za 24 hodin to pude dohrát několikrát.
  • Tak to jsi potom hodne jednoduchy clovek..
  • Tak myslim, že důvod nebudeš muset uvádět. Když nakupuješ přes eshop, taky můžeš vrátit zboží do 14 dnů bez udání důvodu. Takže když si jako desetiletej koupíš triko a bude ti velký, tak ho můžeš klidně vrátit a nikdo ti neřekne: "Když je ti triko velký, neměl sis ho kupovat. Hezky počkej, až dorosteš." Protože míry trika napsaný na webu se lišily od skutečnosti. Stejně tak, jako u her, taky ty minimální požadavky nejsou striktní
  • Nič nepreháňaš, ani áčkové hry často nefungujú ako by mali. Taký Skyrim bol po vydaní jedna veľká zabugovaná katastrofa.
  • Super, ale stále je to so steamom, ubiplayom a podobnými rovnaká drm sra*ka.
  • dobře, možná jsem to přehnal, ale třeba vessel mi jelo jakkoliv jinak, než plynule. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taky nebylo úplně košer po prvním spuštění.
  • Veskoslav
    To je sice pravda. Ale pokud vím, tak požadavky jsou většinou známé. A pochybuji, že si hru vezmou zpátky jenom proto, že jim napíšeš, že máš na to slabé pc. To mi nepřijde jako důvod reklamace.
  • Ještě aby ti ...... opravili origin a zamysleli se nad přihlašováním do hry skrze web....
  • Black_Hand
    presne tak. a proto souhlasim, ze origin konecne prichazi z necim co ho priblizuje konkurenceschopnosti vuci steamu :).
  • Vůbec nepíše, že by to byla vina hry. Ale ocení možnost vrátit hru, když zjistí, že na ni má malej výkon. Lepší je mít možnost vrátit hru, než čekat až si budu moct pořídit novej HW.
  • GlaDOS
    Na Steamu mám teda docela dost indie her a s žádnými problém nemám. Možná to bude tím, že ty "hodně neznámé" a "podřadnější" vynechávám.
  • to je pravda, nesvádím to na někoho jiného. stalo se mi to u deus ex: HR, v akci za 2 eura, takže žádný problém. na kompu rozjedu vklidu většinu novějších her (skyrim např.), tak jsem ani nějak nečekal, že bych měl problém i s tím. pointa ale je, že kdyby se mi to stalo u starší hry, tak bych měl aspon možnost napravit svou chybu. takhle mi to tam visí minimálně do té doby, než si koupím lepší komp :)
  • Veskoslav
    Pakliže jsi řešil nedostatečný hardware, tak je to s prominutím tvoje hloupost a ne vina té hry.
  • mám to z komentářů z pc gamer. origin (jako určitě vše) má nějaká pravidla proti zneužívání systému. pokud uvidí, že hry pouze vracíš a žádnou si nenecháváš a pokud u každé hry budeš mít čas, kolik u těch her trávíš, můžou to vyhodnotit jako porušení pravidel a reagovat na to.
  • ucho
    tak je to pozitivní přístup a patrně ho pár lidí využije, každopádně když já si kupuji hru, tak si ji kupuji proto, že ji chci. a s fungováním jsem neměl zatím žádný problém. no možná s jednou hrou loni, ale za půl roku vydali patch :)
  • já to vítám. na steamu mi visí nemálo her, které jsem koupil a následně příšel na nějakou bídu, a u kterých jsem půl dne jen řešil, jak to spustit. špatná optimalizace, nedostatečný hardware a podobně (časté u gta, assasins creed, fallout a to nemluvím o indie hrách). když už se dema čím dál více vytrácejí z herního světa, tak alespon taková náhrada je vítaná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit