Přejít na výpis diskuzí
Origin umožní vrátit do jednoho dne hru, která se vám nelíbí
20.8.2013 | Aleš Smutný
170 příspěvků
-
BTW: Pokud to tak bude jsem zvedavej co na to Valve nicméně získal by si s tím Origin poprve u mě +
-
Mám otázku co když tu hru dokážu dohrát za 24hodin ? :D:D:D
-
ano internet explorer ti je nucen v ramci windows, a windows ti je nucen na zaklade monopolniho postaveni ms, tážke samičko...
-
dokáže se to úplně jednoduše. když to umí steam, bude to umět i origin.
-
Jsem blb, zrovna píšu o kupních smlouvách a asi jsem přepracovanej. *7*
-
no ono ve finále to často s tou nižší cenou není žádná sláva. stačí se kouknout na další rozšířené weby jako g2play nebo key4you. většinu her tam mají dráž, než se dají normálně sehnat. výjimku tvoří pochybné verze, kde si musíš dodatečně instalovat lokalizace nebo dělat jiné opičky. v současnosti funguje dost normálních obchodů, kteřé přeprodávají steam verze legitimně. není problém pak narazit na mnohem výhodnější ceny...
-
jj tak Steam je poslední dobou cenově hodně dobrej (cca 4 měsíce po startu Tomb Raidera tam byl na víkend 50% off) ale já vzhledem k tomu, že moc krabičkových her nemám, tím spíš si na ně u titulů, který mě hodně zajímají, potrpím. Mám takhle v krabičkách AC1, AC2, AC:B, AC:R a AC3, tudíž AC:BF je poviností. Skromná sbírka, vím proto mám krabičky pořád rád *3* Jasně odporuje to tomu, na co jsem se v úvodu ptal, tam bych stejně dostal na mail jenom klíč. To jen k tomu o těch krabičkách *3*
-
" mmoboost UŽ si nedovolí prodávat kradené klíče" Tak pokud mám brát tu větu doslova, tedy, že v minulosti se to stalo, což by koneckonců nahrávalo mojí doměnce, tak je to vyřešený a budu se takovým službám vyhýbat obloukem. Zatím jsem tam nic nekupoval ale někdy ty ceny jsou fakt lákavý=podezřelý. Teď už vím proč...
-
No, tak na krabičky tu máme shop.games.cz :) . Ale přijde mi to celé takové vzdálené od (mojí) reality, vzhledem k tomu, že nakupuju skoro jen na Steamu *15*
-
No konečně! Placené demo a já už myslel, že se nedočkám. :))
-
souhlas, mam to presne tak, ale se steamem... pokud se neda hra (napr. skyrim) hrat bez nainstalovani tehle buzerace (steam) tak ji stahnu...a hotovo *1*
-
No tak nějak jsem si to myslel, že to bude. I když neřek bych, že i "český" obchody budou takhle šmelit. Když mě to přesměruje na něco typu gameslegalfree.ru (fiktivní web ;-)) a chce to po mě číslo karty, je to jasná sebevražda ale že i tyhle obchody s českou podporou? Ale nakonec je to jedno, odkud ty klíče mají, taky mám pořád radši krabičky (alespoň mám něco hmatatelnýho) event. digitálně přes uplay/steam/origin atp. Díky za odpověď
-
tyto klíče jsou většinou sháněné z Polska, Ruska a dalších zemí, takže v podstatě zaplatíš něco vývojářům, ale méně, jako kdybys byl Rus, či Polák s jejich platy atd.
Co se týče legálnosti: mmoboost už si nedovolí prodávat kradené klíče jako kdysi jeden nejmenovaný obchod, ale je to hodně v šedé zóně, zvláště s těmi VPN aktivacemi. Pokud chceš podpořit vývojáře, tak asi jdi klasickou cestou, nejlepší je, pokud prodávají přímo přes své stránky, ale to se AAA příliš netýká. -
Nevyplatí, často to jsou verze koupené z Ruska nebo z jiné špinavé a levné země. To někdy znamená jiné jazyky, jiné patche, jinou podporu, nebo i problémy vůbec s funkčností kvůli region lockům. A podpoříš je víc tím, že si to koupíš normálně, ne přes prostřeníka prostředníka z levného truhu ^^
-
Ano zakazníka si vážit umí a také se to tam vyžaduje ne jak tady kde tě ani pokladní v tescu nepozdraví a rozdrtí ti první ovoce na které narazí. Jinak kriminalita je tam úplně šílená díky přistěhovalcům a černochům např. mě varovali kam jako běloch vůbec nemám chodit a to jsem si myslel, že je jen ve filmech.. nebo jejich absurdní pohled na zbraně... ale to už je mimo..
-
"Je to logické, protože by peníze vyinkasoval přeprodejce (který nakoupil levněji, než vám prodává)"
V souvislosti s tímto výše uvedeným bych se chtěl zeptat některých zdejších zkušenějších lidí, jak je to z eshopy (MMO Boost např.), kde nekupujete hru v krabici ale jen ty klíče, z hlediska legálnosti. Kdysi, když jsem kupoval ME3, vyšlo mě v krabici na 1000,- zatímco v jednom z těchto shopů bylo pár dní po launchi za 600,- Na netu měl ten obchod právě i pár negativních recenzí, že posílají špatné klíče, které nejdou aktivovat (prý je tedy obratem mění za nové, což IMHO smrdí generátorem), nebo naopak neodepisují na maily apod. Totiž, warezit hry umíme všichni ale když ji chci koupit a podpořit vývojáře (rozuměj zaplatit PR vydavatele *1*) vyplatí se sázet na tyto "obchody" ?? nebo radši připlatit za tvrdou klasiku? Díky všem. -
Však je to od slova sraní. Stejně jako sranda.
-
No, osobně z nemožnosti hrát ME3 (i když o tu glorifikovanou střílečku zas tolik nestojím) trochu uškodila ^^
-
Jako při nefunkční hře to beru. Ale jak to dokážeš, že ti nešla? To je ten pr*ser....
Děláte si prdel, že slovo "pr*ser s krouzkovym u" je blokované? -
Holt začátky jsou těžký. Steam jsem nesnášel když začínal, nutili mě tu sračku instalovat a furt mě s něčím sral když jsem tomu moc nerozuměl. Bohužel mi ten počáteční odpor, kterej zaútočil ve vývinu mého počítačového já, nějak zůstal a proto jsem dal raději teď z fleku šanci originu.