Přejít na výpis diskuzí
Origin umožní vrátit do jednoho dne hru, která se vám nelíbí
20.8.2013 | Aleš Smutný
170 příspěvků
-
Je smutné kolik blbců tady jim to žere, najednou je EA svaté že udělalo něco pro zákazníka. Uuuuu no tohle, EA se změnilo. Já je snad začnu podporovat ooooo...
Není to nic jiného než promyšlené obchodní tahy aby v očích lidí nebyli nejhorší společností roku, 10 let po sobě a vy jim to žerete i s navijákem. Stejně jako s oznámením xo, nejdřív mu dali šílenosti jako nutnost neustálého připojení "určitě vůbec netušili" že s tím lidi nebudou souhlasit. Vzápětí tyhle věci na oko zruší, aby vypadaly jako starostlivá společnost naslouchající zákazníkům nic jiého než obchodní strategie... -
Toto su správne kroky ako nebyť najhoršou firmou roka.
Vidieť, že PR maká a držím palce, pretože to zatiaľ funguje.
Len tak ďalej EA. Možno si aj potýchto krokoch ten BF4 aj kúpim, keďže BF3 som nevedel dva mesiace poriadne ani zapnut - tu to budem mat možnosť skúsiť. -
Non Sequitur. Ano měly. A?
Co to má společného s tím, že lidi jsou vychcaní, případně nemají ani ponětí o slušném chování v rámci barterového obchodu? -
To jen ty obchody se tam neuvěřitelně bojí soudů a pomluv tak ti radši bez problémů všechno vemou. Tak hlavně když si tu hru koupím tak si ji chci užít déle než 24 hodin..
-
je to bohužel národní mentalitou, mezi kterou prý patří i stěžování si na vlastní národ, jenže proboha, vždyť je to hrozné. Kdokoliv nadává třeba na Poláky by se měl nejdřív podívat do zrcadla a na lidi kolem sebe.
-
To je fakt, v USA jsem to sám zažil. Potkal jsem skupinku trampů (z Evropy), kteří ve Walmartu koupili komplet výbavu na stanování za fůru peněz, 2 měsíce cestovali a pak to vrátili. A dostali samozřejmě plnou cenu zpět. Funguje to tam tak proto, že Američani takhle zkrátka neuvažujou - ti si to koupí a vrací jen tehdy, když nejsou spokojeni. To jen my, vychcaní (nejen) Češi, hned vymýšlíme, jak se systémem vydrbat :)
-
Vážně pochybuju, že by se někomu chtělo to tak hromadně zneužívat. Tolik práce navíc kvůli jednomu dnu hraní
-
Ale blbost fakt z toho nedělejte vědu lidi !! vždy se kradlo podvádělo a vždy se krást a podvádět bude. Náhodou je to velká konkurenční výhoda oproti steamu. Doporučil bych ti výlet do USA kde tohle vážně funguje ve velkém byl jsem tam cca 2 měsíce a na začátku jsem si koupil kolo na dojíždění a normálně po těch 2 měsicích vrátil s tím, že mi nevyhovuje.. (to mi tam poradili místní)
-
No a neměly by se zase začít dělat hry, který hráči hrají rádi? Mají znovuhratelnost, něco v tobě zanechají, kvůli čemu se k ní budeš i po letech vracet a hlavně i nabídnou výborný multiplayer?
-
No nějaká práce (= náklady) s tím je. Ale buďme rádi aspoň za nějaký pokrok. Ale návrat zlaté éry bych uvítal taky. Nejlepší byly dema, které obsahovaly třeba misi navíc, která v plné hře nebyla (napadá mě třeba Warcraft 3, jestli se nepletu). Ale tomu se dneska říká DLC.
-
dle mého názoru naprostý nesmysl, do budoucna trvale neudržitelný. Vážně bych nechtěl být v kůži vydavatele, který hru pošle na takovou službu. Těch 24 hodin se v budoucnu musí upravit na odehrané 1-2 hodiny, jinak si to jednoduše nedovedu představit. Nikdo soudný tam své hry nebude chtít, jelikož to je podobné, jako by je rovnou hodil na piratebay.
Ještě by mohla EA zavést omezení, že se smí vrátit hra jen například 1-3 do roka, jenže lidé by to vyřešili multi-účty a jsme tam, kde jsme byli. -
No hlavně bude mít člověk mnohem pohodlnější to upirátit a hrát to jak chce, než aby to..uh..zaplatil, stáhl, chvílu hrál a pak žebral o vrácení peněz a zase kdoví jak dlouho čekal. A řekl bych, že piráti si na pohodlí potrpí.
-
bohatě by stačilo, kdyby se vrátila zlatá éra demoverzí... demo bylo skoro na každou hru a člověk si takhle snadno a zdarma vyzkoušel, jestli hru chce nebo nechce... dneska na áčkové tituly dema prakticky nevychází, nevím, jestli se s tím vývojářům nechce piplat (přitom dle mého názoru s tím zase tolik práce není), nebo proč to tak vlastně je..
-
Spíš se blíží konec světa a EA,Mrkvosoft o tom už ví. *6*
-
Slušnej krok.
-
Ježiš ještě dvacetkrát tu něco na tehle způsob napište.
-
Mám obavu, zda to nebude zbytečný bič na krátké hry *3* Dokázal bych si představit, že u nich by měla být ještě omezení na to, jak daleko ses dostal. Klidně by stačilo - dohrál si = nemůžeš vrátit.
-
Nejde koupit CoD Ghost na Originu?:-D Že bych si dojel kampaň za den a vrátil *1*
-
Že by EA konečně prozřelo a začalo se snažit dělat něco skutečně pro hráče? Nejdřív Humble EA Bundle, který jde celý na charitu, a teď tohle? No tedy palce nahoru.
Každopádně si myslím, že toho hromada lidí začne zneužívat. Přece jen většina (akčních) her se dá dohrát i pod deset hodin. Čuju, že tam brzy přibude další podmínka (např. půjde vrátit jen hra, ve které se hráč nedostal dál než do jedné třetiny (to Origin měří, ne?)). Každopádně to beru jako plus, víceméně to je náhrada za dema, které dnes už vycházejí minimálně.
A pokud by na to zareagoval podobně i Steam, tak jen dobře. Mohl bych konečně opustit mou metodu "na pár hodin si hru zkusit z warezu (kvůli HW náročnosti, zábavnosti atd.)" a jít zcela legitimní cestou. -
Ale prosimtě nedělej z toho vědu tohle normálně funguje už jakou dobu při nákupech z internetu taky můžeš koupit krabičkovou verzi hry a do 14 dnů jí vrátit nebo cokoliv jiného a taky se najdou lidi co to zneužívají..