Přejít na výpis diskuzí
Osm minut z Middle-earth: Shadow of Mordor budí naději
23.1.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Já bych si ji rozhodně zahrál. JE překvapivě hodně nerdů, kteří by se pustili do nějakého autentičtějšího pojetí Středozemě, to bych se vsadil.
-
A tak jo, superakcni hypermlaticka, proc ne.
Ale tohle ze ma byt Pan prstenu? -
Potřebuje to hru kterou vytvořili true fans, ne další vývojáři co si vzali akorát jméno značky.
-
Ježkovy voči, pokud by už měla taková hra být, tak to nemusí nutně být AC/Batman vyžírka ne?Může to být svoje hra se svými mechanikami. Příběh je dobrý základ na který se dá nabalit výborná hra a nemusí to být zrovna akční krvárna...
-
Já jsem to myslel tak, že vývojáři si stým světem můžou dělat co chcou ale musí se to držet určitých podmínek.
Třeba 4 věk se objeví nový svět, prozkoumá se větší část území atd..
Třeba by hlavní hrdina vypadal j tvému světu, pomůžeš buď zlu či dobru prostě nechci aby děj Středozemě chcípl jen ve 3 věku. -
Rozhodně souhlasím, obzvlášť bod s novou IP.
-
No jo...appeal na mainstream co si užívá filmy jako The Hobbit. (viz. ten trapný skok - přesně jako z traileru na Desolation)
Ale nevypadá to špatně z pohledu herních mechanik, pokud dodržej co slíbili a předvedli. Jen je škoda, že je to ve Středozemi ale nemá to s ní prakticky nic společného (a řekl bych, že škoda i pro vývojáře, protože platí jistě velké peníze za licenci, kterou v tomto videu - a snad i v celé hře - nebylo ani trochu vidět...) -
tak zatim mi přijde, že tady se toho moc držet nebudou a snad bude co nejmíň odkazů na příběhový linie z knih. Každopádně taky jsem radši když je příběh nějak jinej a je to skoro i jako fan-fiction :D
-
Nemam moc rád když se hry dělají podle určitých příběhů. Nevadí mi když tvůrci použijí existující svět jako Star Wars, Middle-earth, The Game of Throne, ale měli by tu hru udělat mimo dějové linie, knih a filmů, aby měli větší možnost se rozjet. Taky mi přidje trochu divné hrát hru když sem viděl film, pak nejen že vím jak zhruba to bude, ale také trpím když se ta hra od toho filmu třeba liší v něčem podstatném v čem by se zrovna lišit neměla. Myslím že hry by měli být mimo hlavní příběh, ideálně třeba v jiné době toho světa, nebo ve stejnou dobu ale někde jinde a děj se třeba dotýká jen okrajovje jako kulisy. Myslím že by bylo mnohem logičtější vytvořit v rámci hry nový příběh, než se furt držet toho co je tak profláknuté. Není mnoho dobrých her podle knih a filmů, vždy ty hry byli lepší když si v daném světě vytvořili svůj příběh. Jsou ale i výjimky jako je The Witcher. Čím dále od hlavního příběhu tím lépe, ukázat něco nového.. takže souhlasím, že by herní vývojáři měli jít po něčem novém, bylo by to tak i pro ně lehčí.
-
protože je libovej jak sviň
-
Uááá, na ten trapnej skok co je na obrázku začínám bejt alergickej, proč to všude cpou.. :)
-
A co by ste chceli hru ako je hobit? Rok cestovat k drakovi, dostat na frak pri kazdej prilezitosti a ked tam pridete tak draka zabije uplne nekdo iny? O com to je? Tak isto aj Pan prstenov.
-
Takže páni vývojáři opět razí teorii "se*eme na lore, opičky nám to sežerou". Smutné...
-
čo sa vám na tom v redakcii páči? vedˇto vyzerá úplne priemerne až mi je z toho na plač...čakakl som že hra bude mať špecifický atmosféru LOTR a jeho poetiku, no všetko čo som videl bol len zablatenejší Assasins Creed ....priemerné :(
-
Proč nevytvoří někdo hru, kde by byly události po Pánovi prstenů (čili po 3 věku).
Vývojáři by si pak mohli uvolnit trošku té Tolkienovské fantasie.
Třena že se Saruman vrátil jako necromancer, Morgoth, Sauron a Agandur sepsali knihu kde by
uchovali celou svoji moc.
Poprvé setkání s dvěma modrýma čarodějema.
Asi se polovina mých nápadů nedá použít ale nu což, mě to nevadí a vývoj této hry to nějak neovlivní. -
Řekl bych to asi takhle. Ta hra vypadá zajímavě, kloubí sice prvky AC, Batmana, ale to není na škodu. Ten Nemesis systém vypadá slibně, uvidíme nakolik to bude jen kosmetika a na kolik fakt dobře fungující prvek.
Můj hlavní problém je, že tahle hra zatím vypadá, že jméno Pána prstenů používá pro zvýšení (zaručení zisků). V zásadě byste si mohli místo Saurona a hlavního hrdiny dosadit kohokoliv a nic by se nezměnilo.
Je to holt strach, že nová IP by se neprosadila, což je podle mne škoda. -
Tahle hra mi doposud nejak unikala. Ted o ni ctu poprve a i z videa se mi to hodne libi. Snad to dobre dopadne a bude se to i dobre hrat.
-
Lol.. Assassins Creed. Je až vtipné jak moc, od asetů po pohyb a všechno to zabíjení. Ten slave market je jak z AC Blkack Flag Freedome cry :D.. Ale tak proč ne. Já mam rád AC. Takže mi nebude vadit Assassin Creed - Shadow of Mordor.
-
AC nebylo o stealthu prakticky ani v prvnim díle
-
Jasně, že viděl, protože AC o stealthu není už od druhýho dílu.