Přejít na výpis diskuzí
Osm minut z Middle-earth: Shadow of Mordor budí naději
23.1.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Já jako další fanda Středozemě, já nevím co si otom mám myslet.
Čekal jsem nějaký to Dunedánský dobrodružství, místo toho tady mám mix stealth her.
Já jsem fanda stealth, ale stealth se mi spíše víc hodí k hobitům než přízraku.
Prostě zkráceně : nevím, jaký to bude pro fanoušky Středozemě. -
Myslíš třeba, že nemůže být hraničář posedlí zlým duchem? To bych zrovna řekl, že by šlo zvládnout. Jasně, že jsou tam věci, který nezapadají, ale s trochou fantazie se dá vysvětlit leccos.
-
No moc mi to teda kouzlo Středozemě nepřipomíná *13*
-
tvoje tolkienovsky nudná hra by určitě měla neuvěřitelnej úspěch
-
Co třeba: "Dobrodružná hra Pán prstenů" *3*
-
Jako proč ne... tohle může příjemně překvapit... dávám do hledáčku...
-
ale na to se prece nikdo nepta.. hlavne ze caka krev... :(
-
Je to sice ne moc nápaditá kombinace AC s Batmanem, která si zase s lore vytře pozadí, jak už bývá u her na motivy Pána prstenů zvykem, ale stejně to upoutalo moji pozornost.
-
tak konečně bude hra na motivy pána prstenů, kde budu moct řezat hlavy, pro mě to účel splňuje
-
co na tomhle zapada do toho sveta? :D jsou tam skreti a mece? :))
-
Je to hodně originální. HODNĚ.
-
to se vazne nedockame nejake Tolkienovsky "nudne" hry na motivy stredozeme kde se budou dodrzovat pravidla toho sveta? nebo se vsechno kolem tohodle sveta bude chovat takhle teanegersky cool.... na me to pusobi jako prumernej mix vseho co zname.. ale takove neosobni proste vydat koupit projit prodat a zapomenout.. skoda no..
-
Batman's creed: Absolution of Kings
-
Tak zatím to nevypadá špatně. Spíš sem zvědavý, jak si poradí s příběhem, aby to nebyla nějaká kravina, co vůbec nezapadá do M-E.
-
AC much?
Witcher much?
Batman Asylum much?
Ale tak jistě, pokud to bude dobrá hra, nebude třeba si stěžovat :) Ale ty dva meče na zádech a ty lana mezi střechama, který ani v AC nedávaly smysl, to je fakt s míchu :D -
Podle úvodního obrázku soudím, že ten týpek vpravo bude dělat Sauronovi vrásky, vzhledem k tomu, že má světelný meč.
-
kdo by sakra nosil kudlu na zádech *7*
-
Jo přesně tak. Mohlo by to být podle indexů, kde bys každou událostí v prstencovém okolí ten index u nepřátel měnil a naopak silní skřeti zpátky. Skřeti jdou za mocí. Stačilo by, aby se prostě určitého čísla přepli z módu chcípni červe na mód ó maminko, kde jsi, nebo yes my lord.
-
To je originální asi jako Skyrim... Ale na druhou stranu, pokud každý obšlehnutý prvek bude fungovat, tak by to mohlo být dost zábavné. A stealthu sem tam za těch 8min viděl více než v posledních dvou AC dohromady...
-
Assassin's Creed : Middle-Earth