Přejít na výpis diskuzí
Osobní data uživatelů PSN v rukou hackerů
27.4.2011 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Mám k tomu hodně co říct, sepsal jsem to zde. http://spokojeny.blogspot.com/2011/04/sony-versus-hackeri.html XXX
-
Jestli videoherní oddělení Sony něco položí, nebude to Microsoft ani Nintendo, ale přesně tyhle věci. I já si dvakrát rozmyslím, jestli si koupím PS4 nebo nový XBox. Tedy... pravděpodobně koupím obojí, ale i tak...
-
Zatim se k tomu utoku nikdo neprihlasil, takze neverim, ze je to jen nejake naivni postouchnuti. Hackeri se dostali k informacim v hodnote milionu dolaru. 75 milionu e-mailu/adres/jmen uzivatelu stejneho zajmu je na cernem trhu pekna suma penez.
K tomu pripadne kradeze platebnich karet a identity. -
Jsem zvědav jak se tomuhle Sony postaví. Dají se očekávat žaloby, které Sony příjdou dost draho, na snadě bude možná nějaké odškodnění ve formě bonusu pro všechny uživatelé, jako prostředek k utišení ofensivních reakcí.
-
-
hehe to si moc veris Sony nedava nic zadarmo
-
-
Nastesti se chovam bezpecne, platebni kartou pres internet neplatim a heslo mezi weby nesdilim. Akorat mi neni uasne, éroc ýz bych nemel pouzivat email, ktery jsem pouzil k registraci. V budoucnu bude imho nejlepe zabezpecena prave psn, takze o bezpecnost bych se uz nebal, tohle Sony nauci venovqt bezpecnísti nejvyssi pozornost. I tak budou jejich servery hacknutelne stejne jako servery ostatnich spolecnosti. Tomu se zabranit neda, ale lze minimalizovat skody.
-
článek ve dvě hodiny ráno? dobrý výkon :) malinko je ale vidět únava:
nikdě, se v souvislosti napadením, číslo vaši kreditky (jinak většina Čechů má debetky), Na základě těchto informace. -
-
Zrovna ja mam kreditku :-) ale ve finale v pripade jestli Ti ukradnou cisla kreditky nebo debetky tak je to fuk .. spatne je na tom clovek tak jako tak.
-
-
pujdete si někdo zablokovat platební kartu? nevim co dělat
-
-
ja jsem si vzdy nabil kredit pres kartu z obchodu (500/1000,-),to je asi v pohode???
-
-
Tak co panove? Porad se budete zastavat Geohota a podobnych hajzlu? Ted se nas to dotklo uz dost citelne. Porad myslite ze je to ta romanticka pohadka o udatnem rytiri v boji proti obrovske korporatni sani?
-
-
Tyhle hysterický reakce jsou nejlepší, jak ti blázni co při zprávě, že motorkář srazil někoho na přechodu začnou řvát, že je potřeba zakázat motorky.
I kdybych měl PS3 a dotklo se mě to, za geohotem bych stále stál, on nic špatného neudělal a kvůli tomu, že se mě to dotklo osobně hysterčit rozhodně nebudu. Já osobně bych byl nasranej na Sony a jejich amatérismus, je to jako kdyby někdo vykradl banku kde mám prachy, to že jí někdo chce vykrást mě nepřekvapuje, ale že banka je tak mizerně zabezpečená, že k tomu dojde, to by mě skutečně naštvalo. -
Uvědom si že pokud má někdo systém "natolik bezpečný" že je úpllně jedno jestli se někdo zastavá GeoHota nebo ne. Když dají světu možnost to takhle napadnout, dřív nebo později se to stane.... A bůhví jestli to zase není nějakej blábol.....
-
Já se zastávat klidně budu a proč ne? Řeknu to na rovinu, že se mi praktiky firmy SONY nelíbí a jen sklízí co zaseli. A holt to odnese uživatel jako vždy. To samé je ochrana u her, piráta to nezastyvý a omezen je poctivý uživatel.
-
-
A přesně o tom to je NELÍBÍ-NEKUPUJ pak si nemůžeš stěžovat:)
-
-
Za prve tento clovek nicim takovym nikdy nevyhrozoval. Za druhe se od toho i ta skupina ho branici jasne distancovala! Za treti i kdyby se nedistancovala tezko to byli oni, kdyz se "zmohli" v minulosti pouze na DDoS utoky, myslim ze data evidentne nakradl nekdo sikovnejsi/jinak specializovany, kdo se uspesne skryva za humbuk, ktery kolem cracku PS3 vznikl.
-
-
haha xD To je dobre
-
*1* každej si dělá vojnu sám, že pánové ze Sony. Kdo chce vše nemá nic *5*