Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to skvělé!
    http://www.hryprodivky-hry-zdarma.cz/index.php?a=102
  • Hral jsem open betu 3 weekend a vypada to hodne zajimave, zvazuju ze si poridim founder pack.
  • MMORPG celkově moc nemusím, co se rpg týče, raději si zahraju nějaké pěkné singleplayerové. Nedávno jsem ovšem opět rozehrál Dungeons and Dragons online. Je to jedno z mála mmo, které jsem vydržel hrát déle jak týden a stále mě to baví. Přemýšlím zrovna o VIP účtu kvůli placeným úkolům a teď opět váhám. DaD pravidla a svět Forgotten Realms mám velice rád. O tomto toho mnoho nevím. Na DDO se mi líbí možnost víceméně singleplayerového průchodu. Líbí se mi tam i "dungeon master voice" a líbí se mi především úkoly, které mi přijdou celkem odlišný od ostatních mmo. Pokud Neverwinter půjde podobnou cestou, možná se to stane pro mě dalším snesitelným mmo. Uvidíme co nám řekne beta.
  • Jak tam nebude Time stop a Power word: Kill, tak mě to nezajímá. *8*
  • Zkusil jsem poslední betu. Nejprve jsem řešil grafické nastavení, které bylo po volbě vše naplno mizerné, přesvětlené a rozmazané. Prý snad dočasný problém nvidia karet. Tak jsem to očesal na minimum. To už bylo lepší, ale pořád mizerné oproti GW 2 a rozhodně Teře. Moje postava bušila do nepřátel štítem a klerik za mnou byl v krytu. To celkem fungovalo.
    Co mně z toho připomínalo NWN, tak jen název hry, zmínky o Nasherovi, ulice nazvaná Deekinova cesta, apod.
    Příběhy staré NWN jsem hrával i ve skupinách často. Kdo toto hledá v NWN MMO, tak to nenajde. Je to spíše MMO, které používá téma NWN. Zatím. Třeba to moderská komunita vylepší.

    Kdo chce NWN akci, zahrajte si NWN Higher Ground. Než si zkusíte NWN MMO, vyzkoušejte nejprve Teru, ať máte srovnání soubojů se zaměřováním.
    Kdo chce NWN příběhy, hrajte s přáteli v coop původní hru s módy. (např. nedávno vydaný Dungeon and Dragons: Ultimate pack, který obsahuje: Neverwinter Nights 2, Neverwinter Nights 1, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate 1, Icewind Dale 2, Icewind Dale 1, Planescape Torment, The Temple of Elemental Evil)
    • no Tera je sice pekna ale v bgcku to ide tak na 20-30fps pokial nemas gtx 670+ to za prve za druhe tam nieje ziadny endgame v pvpcku jeden trapny set a wepka ktory sa da aj urcrafit(lol)...za v neposlednom rade nechopny, alebo skor zaidny support stuckla sa kamosovy postava v logine pisal na supp za mesiac mu odpisali na ticket a aj tak nic neporiesili a tych stucknutych psotav su kopy je toho celu forum a jebu na to takze nomore.
  • To vypadá famfárově :)
  • zajímavé....rozhodně zkusím.
  • Zatím silné nadšení, uvidíme pak :) ještě kdy jsem hrál stařičký NWN po netu, chtěl jsem, aby ta hra byla udělaná přímo na online, a tady to je....navíc včetně systému na vytváření vlastních dungeonů a tak? no supr :)
  • Kazdopadne ja osobne si to rad vyzkousim, ale vzhledem k tomu, ze z mnoha MMO jsem spis v posledni dobe znechucen. Je to porad to same a uz me to asi nechytne tak jako Ragnarok, Lineage II nebo WoW. Mozna to bylo i dobou, kdy jsem to hral a hlavne s lidmi, se kterymi jsem to hral. *5*

    Takze uvidim a udelam si svuj osobni nazor na vec. *1*

    A dalsi MMO na ktery jsem zvedavej je TES online, jestli to bude hratelny a pocitam, ze diky tomu ze to bude MMO to jiz nebude mit takovou stavu jako TES serie.
    • TESO bude GW2 na druhou. Pár dronů to vyhypuje do nebe, novináři dají devítky a po dvou měsících většina hráčů zjistí, že je to nuda jak prase.
      • Stejně tak jako dneska každé jiné MMO, ale i kdyby to byla zábava jen na pár měsíců, já si to rád koupím. Stejné to bylo s GW2, i když jsem to po dosažení max. level vzdal, protože to bylo o ničem, koupě jsem rozhodně nelitoval a těch pár desítek hodin jsem si tam užil.
  • Baldur52
    Hrál jsem první betu a bohužel mě to moc nepřesvědčilo.

    Svět Forgotten Realms je samozřejmě skvělý, no a... to je asi tak vše.
    Je tam hrozně vidět jakási béčkovost defacto v každém ohledu, bohužel až na výjimky asi nemůžeme od takovýchto F2P titulů čekat něco jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit