Přejít na výpis diskuzí
Otevřený svět a jednoduchá pravidla v NfS Most Wanted
28.8.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Tedy, nevypadá to zrovna dvakrát lákavě. *7*
-
Co k tomu napsat? Take me down to Paradice city... :)
-
-
Lituji , že jsem si kdy Paradise City koupil ! *13* Offline nuda a online pouze destruction derby uprostřed mapy .... znovu už ne !
-
-
Pořád nechápu proč se to jmenuje Most Wanted.Podle mě to uráží původní a skvělý MW...
-
hlavně když pude vypnout (omezit) nějak ten HUD nechci si mezi všema těma tabulkama připadat jak v excelu *1* *1*
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Tak na toto se fakt tesim, je sice pravda ze bych uvital neco jako staricke NFS 3 Hot Pursuit, ale i tak MWcka povazuji za jeden z ej dilu NFS serie
-
-
Já si zde dovolím uctivě poznamenat, že dle mého poníženého názoru byla nejlepší čtyřka
-
Sorry kamo ale todle neni MW to je zase recyklovana srac*a no tuning = no buy
-
-
Modern Warfare? *14*
-
-
-
Vypada to dobre, ale proboha, co to ma spolecneho s Most Wanted? Most Wanted je pro me predevsim pribeh, tuning a policie. Zbyla jen ta policie, coz k opraseni stareho nazvu, dosti specificke hry, podle me zkratka nestaci.
-
-
Most Wanted a příběh? To jako fakt? Potetovanej plešoun ti sebral auto a ty musíš porazit 14 týpků aby ses dostal k plešounovi a vzal si auto zpátky. Do toho jedna kočka, co nemá s příběhem sice nic společnýho ale hezky se na ní kouká a drsnej polda, co dělá ve 3 filmečcích bububu a na konci hry sedí schovanej v Corvettě a honí tě po městě. Už jsem viděl i filmy pro dospělý se složitějším příběhem *15*
-
-
Je to zavodni hra,... ne Narodni divadlo.
-
-
-
Co kdybych vám řekl, že tuning podle slov vývojářů (řečeno na Gamescomu nebo E3) ve hře bude? Všichni akorát pláčou, že ve hře nebude, přitom si ani nejsou schopni o hře nic zjistit. Ovšem neříkám nic o tom, v jaké podobě ve hře tuning bude, jestli na úrovni Underground a nebo, a to spíše, posledního dílu Run. Takže ve výsledku ten tuning k pláči stejně možná bude.
-
-
Bohužel pro většinu lidí zde to bude "moderní" tuning (AMG, Brabus), a ne jejich vysněný styling Golfů, Focusů Peugeotů
-
-
Vzdycky me fascinovalo jak policiste dokazali tebe predjet i kdyz jsi jel 300kph.
-
-
Jo, v prvních MW jsem nevěřil, že do těch Fordů Crown Victoria dávaj motory z Ferrari *1*
-
-
To zas bude jednou pecka.....
-
-
Řekněme WOW ..... :DDDD
-
-
Nove NFS? Zeby konecne dobra arkada?
*kuk trailer* => hmm, tak si zas nainstalujem Underground 2 -
-
ja MW 1